easyLAB

Az easyLAB minden közönséges számítógépet a legmodernebb idegennyelv-laboratóriummá varázsol

Lásd leírás
Kérjen ajánlatot

Optimas School

Optimalizálja az osztálytermet, és alakítsa autentikus idegen nyelvi laboratóriummá az Optimas Iskolával

Leírás Kérjen ajánlatot

Idegen nyelvi laboratóriumlogo optimas color

Optimalizálja az osztálytermet, és alakítsa idegen nyelvi laboratóriummá az Optimas School

Optimas 1

Az Optimas School egy olyan rendszer, amely egyesíti a szoftver- és hardverkomponenseket, hogy optimalizálja és maximálisan használja az osztálytermi számítógépeket. A klasszikus számítástechnikai laborokban hiányzik a tanulók tanítási/tanulási folyamatban való aktív részvételét ösztönző felszerelés, a diákok legtöbbször nem érintkeznek és nem kommunikálnak sem a tanárokkal, sem egymással.

Amellett, hogy támogatja és elősegíti a magas szintű kommunikációt az osztályteremben, az Optimas School lehetővé teszi a tanárok számára, hogy mindent kézben tarthassanak, és mind a források és didaktikai anyagok nagyon változatos skáláját, mind pedig a kiváló minőségű hang-, ill. videofájlok, valós időben továbbítva a számítógépes hálózaton keresztül.

Az Optimas School könnyen telepíthető és használható, és nem igényel további hálózatokat vagy kábeleket, mivel a működési elv az osztályteremben már meglévő számítógépes hálózat használatán alapul. Emellett az Optimas School az idegennyelv-tanulás speciális funkcióinak köszönhetően egy komplett digitális idegennyelv-laboratórium.

Az Optimas School a megoldás több éves fejlesztésének és optimalizálásának eredménye, amelyben tanárok százai vettek részt és járultak hozzá, abból a vágyból, hogy forradalmasítsák a tanítási/tanulási folyamatot. Napjainkban 5 kontinens több mint 4000 tanterme van felszerelve az Optimas School idegennyelvi laboratóriumával.

Optimas 2

Előnyök a tanulók/diákok számára

Az osztálytermi tanulási folyamat vonzó és kellemes multimédiás élménnyé válik a tanulók és a hallgatók számára, amely gazdagítja tudásukat.

A tanulók bármikor kommunikálhatnak a tanárral vagy kollégáikkal, megoszthatják tapasztalataikat, segítséget kérhetnek, párban vagy csoportban dolgozhatnak.

A tanulók és hallgatók igen változatos didaktikai források, tevékenységek és online multimédiás gyakorlatok állnak rendelkezésükre, szükségleteikhez és a mi digitális korunkhoz igazítva.

Előnyök a tanárok számára

Optimas 3 v2

Az Optimas School már a használat első napjától lehetővé teszi a multimédiás eszközök használatát, anélkül, hogy magas szintű számítógép-kezelési ismeretekre vagy speciális képzésekre lenne szükség. A tanár teljes mértékben irányítja.

A tanulók és a diákok önállóan dolgozhatnak, de a tanárok fejhallgatón keresztül beszélhetnek velük, kezelhetik az általuk végzett tevékenységeket, és figyelemmel kísérhetik az egyes tanulók vagy hallgatók tevékenységét anélkül, hogy a diák számítógépéhez kellene nyúlniuk.

A tanárnak nem kell időt vesztegetnie a számítógépek előkészítésével és beállításával, mert az osztályteremben lévő összes számítógép az Optimas School telepítése után azonnal használatra kész. Az Optimas School idegennyelvi laboratóriumának kezelőfelülete és eszközei intuitívak és rendkívül egyszerűen használhatók, és érintőképernyőn is használhatók.

Az oktatási egység előnyei

Az Optimas School bármely Windows operációs rendszerrel felszerelt számítógépes laborba beépíthető, így az oktatási egység maximálisan profitálhat ebből az új, kifejezetten oktatási célra kifejlesztett technológiából.

Minimális befektetéssel az oktatási egység maximális hasznot tud venni az egységben már meglévő számítógépekből, így adaptálva azokat a tanárok valós igényeihez és átalakítva a számítástechnikai laboratóriumot mind multimédiás, mind multidiszciplináris tanteremmé, mind pedig teljes körűen. felszerelt modern idegen nyelvi laboratórium.

Az Optimas School egy moduláris, sokoldalú rendszer, amely bármely osztályteremhez, tudományághoz, tanárhoz vagy tanulócsoporthoz illeszthető, és lehetővé teszi a technológia és az audio-videó és multimédiás eszközök széles skálájának integrálását, mint például a táblák és interaktív kijelzők, DVD-lejátszók. , videokonferencia kamerák stb.

Szoftver | 4 az 1-ben rendszer

Az Optimas School 4 pilléren, 4 rendszeren alapul, amelyek a Termelési Központtal együtt korlátlan lehetőségek világát teremtik meg az osztálytermi számítógépek optimalizálásához és korszerű idegen nyelvi laboratóriummá alakításához.

Interaktív kommunikáció
A kommunikáció az Optimas School egyik alapelve, amely lehetővé teszi, hogy a tanulók és hallgatók bármikor kommunikáljanak egymással és a tanárokkal.

Optimas 4 Comunicare interactiva

 

 • Vitacsoportok – Az Optimas School lehetővé teszi akár 8 vitacsoport egyidejű kialakítását egy osztályteremben, és a tanár az, aki teljes mértékben irányítja a mikrofonokat a teremben, lehetővé téve a tanulók számára, hogy a meghatározott csoporton belül vagy az egész osztály számára szabadon vitassanak meg. .
 • Páros beszélgetések – Ez a fajta beszélgetés ösztönzi a tanulók közötti interakciót és együttműködést, és a tanár különböző típusú tanulópárokat hozhat létre az idegen nyelv társalgási szintű gyakorlásához.
 • Csevegőcsoportok - Az ilyen típusú csoportok csoportszinten és osztályszinten is lehetővé teszik chat szobák létrehozását a tanult idegen nyelv írásbeli gyakorlásához. A tanároknak lehetőségük van elmenteni a létrehozott chateket.
 • Magánbeszélgetések és segítség – A tanulók közvetlenül a tanárhoz fordulhatnak, ha segítségre van szükségük, és privátban is beszélhetnek vele anélkül, hogy a számítógéptől az osztályterembe kellene utazniuk.
 • Általános megbeszélések – Ez a funkció lehetővé teszi a tanár számára, hogy átvegye az irányítást az osztályteremben lévő összes számítógép felett, és csevegjen az összes tanulóval, még akkor is, ha egyéni vagy csoportos tevékenységeket végeznek.
 • Kérdőívek és szavazórendszer - Ez a funkció lehetővé teszi a tanár számára, hogy valós idejű hozzáférést kapjon a statisztikához és a diákok által adott válaszokról készült jelentésekhez a kapott feladatok után.

Optimas 5 streaming av

Audio-video átvitel
Az Optimas School lehetővé teszi a kiváló minőségű audio-video átvitelt a diákok és a tanulók számítógépére, késedelem és interferencia nélkül.

 • Átviteli csatornák – A 10 elérhető csatorna lehetővé teszi a tanárok számára, hogy különböző forrásokból audio- és videoanyagokat küldjenek a tanulók számítógépére az osztályteremben. Ezen túlmenően különböző csatornák közvetíthetők egyidejűleg különböző tanulócsoportokhoz.
 • Az erőforrások sokfélesége - Az osztályteremben felhasznált anyagok származhatnak különféle digitális forrásokból, mint például DVD, CD-ROM, USB stick, digitalizált videó, számítógépes programok vagy az internet, valamint analóg forrásokból, például VHS videó anyagokból vagy hangkazetták.
 • Bemutatók – A tanár folyamatosan ellenőrzi a tanulók számítógépére történő átvitelt, és lehetősége van a képernyő megosztása funkcióval megosztani saját vagy másik diák képernyőjét az egész osztállyal bemutatók és további magyarázatok céljából.

Kezelés és testreszabásOptimas 6 management si personalizare

Az osztálytermi munka megkönnyítése érdekében az Optimas School különböző eszközöket integrál az osztálytermi menedzsmenthez, az igényeknek és preferenciáknak megfelelő testreszabási lehetőséggel, hogy optimális felhasználói élményt teremtsen minden tanár számára.

 • Azonosítás - Az Optimas School grafikus felületén nevük kitöltésével beazonosíthatók a tanulók és tanulók, így a tanár bármikor tudja, hogy az osztályterem egyes számítógépeinél melyik tanuló tartózkodik.
 • Könyvtár – A tanár hozzáfér egy fejlett erőforrás-kezelő és megosztó rendszerhez, amely lehetővé teszi bizonyos didaktikai anyagok mentését, megőrzését vagy a tanulók számára elérhetővé tételét. Ezenkívül a tanárnak lehetősége van arra, hogy bizonyos anyagokhoz csak privilegizált hozzáférést biztosítson a tanulóknak.
 • Többnyelvű interfész – Minden tanárnak lehetősége van arra, hogy a felülethez elérhető számos nyelv közül válasszon. Ezen túlmenően, ha az egérmutatót a menü gombjaira viszi, automatikusan megjelennek az egyes gombok funkcióiról szóló rövid üzenetek.

Ellenőrzés és felügyeletOptimas 7 control si supervizare

A tanár irányítja az osztálytermet, felügyeli és irányítja az osztályterem számítógépein zajló összes tevékenységet, így teljes mértékben ellenőrzi az órák hatékonyságát.

 • Szupervízió - A tanár megtekintheti a tanszéki tanulók képernyőit, meghallgathatja és rögzítheti a kommunikációs tevékenységeket megoldó hallgatók megbeszéléseit egyénileg és csoportosan egyaránt. A tanár osztályszinten figyelemmel kísérheti a tanuló egyéni vagy általános tevékenységét.
 • Távoli hozzáférés (Remote) – A tanár távolról átveheti a tanuló számítógépének irányítását, bezárhatja, bezárhatja vagy kinyithatja a számítógépet anélkül, hogy el kellene hagynia az osztálytermet.
 • Útmutatás - A tanár teljes ellenőrzése alatt áll az osztályteremben lévő számítógépeken futó programok felett: blokkolhatja a hozzáférést azokhoz a programokhoz, amelyek használatára a tanulók nem jogosultak, vagy feladatokat tartalmazó fájlokat küldhet nekik a tanulók megoldására. Így az órai órák szervezése, az iratok átvitele egyszerűvé és egyszerűvé válik.

Production Centre

Optimas DLL

 • DLL Digital Language Lab
 • Multimedia Studio órák létrehozásához
 • Online tevékenységi platform

Az Optimas School eszközöket biztosít a felhasználóknak az összehasonlító hang- és videófunkciókon alapuló tevékenységek létrehozásához, valamint lehetőséget biztosít leckék és oktatóanyagok rögzítésére. Tartalmaz egy online tevékenységi platformot is, ahol a tanárok hozzáférhetnek olyan rangos intézmények és egyetemek által készített anyagokhoz, mint például a Madridi Complutense Egyetem (Spanyolország egyik legjobb egyeteme).

Hardware

Az Optimas School gyorsan és egyszerűen telepíthető az osztályterem bármely számítógépére: csak telepítenie kell a szoftvert, és minden számítógépet fel kell szerelni a kommunikációs eszközökkel és a beépített mikrofonos headsetet.

Tudja meg, hogyan néz ki Tanterem felszerelt Optimas School

Kommunikációs berendezések

A tanulók és hallgatók kommunikációs eszközei 3 változatban állnak rendelkezésre, hogy megfeleljenek bármely oktatási egység igényeinek:

Optimas premium si universitate

Optimas Premium - Az univerzális megoldás
A Prémium berendezés a tanterem bútoraihoz könnyen integrálható vezérlőpult, amely a számítógép hangerejének önálló szabályozására szolgáló gombokkal és külső eszköz csatlakoztatására szolgáló USB segédporttal rendelkezik.
A headset egy 5 tűs, nagy ellenállású DIN biztonsági csatlakozón keresztül csatlakozik a kommunikációs berendezéshez, és kifejezetten idegen nyelvek tanulására készült.

 

Optimas premium si universitate

Optimas University - Plusz a legigényesebb követelményekhez
Az egyetem berendezése megegyezik az Optimas Premium vezérlőpanel formátumával, de fejlett hangvezérlési funkciókat és speciális eszközöket kínál a fordítási és tolmácsolási tevékenységekhez, valamint további gombokat, amelyek lehetővé teszik a feladatok és gyakorlatok automatizálását, például válaszadási lehetőséget. kérdőíveket a számítógép billentyűzetének használata nélkül.

 

Optimas portabil

Optimas Portable - Ideális laptopokhoz és könnyű eszközökhöz
Ezt a kommunikációs berendezés-modellt úgy tervezték, hogy szabványos bot méretű legyen, és megkönnyítse a csatlakozást bármilyen eszközhöz, beleértve a laptopokat is, és bármilyen típusú headsettel használható. Az Optimas Portable modell lehetővé teszi az egyik tanteremből a másikba való költözést, így ha az oktatási egységnek több számítógéppel felszerelt tanterme van, akkor az Optimas szoftvert minden osztályterembe telepítheti, és a hardver komponenst egyszerűen áthelyezheti egyik tanteremből a másikba, attól függően, hogy a tanárok igényeit.

Opcionális felszerelés és szoftver elérhetőOptimas Global Master

Global Master - Vezérlőegység az osztályterem számára
Ez a vezérlőegység egyetlen eszközben tartalmazza az osztályterem összes vezérlési és felügyeleti funkcióját, így szabaddá válik a tanár számítógépe.

A Global Master az osztályteremben futtatható Windows rendszeren, további multimédiás tárhellyel, külső hangrendszerrel, akusztikus burkolatokkal és opcionális monitorral, amely lehet érintőképernyő is.

Optimas modul inregistrare multipla

Több regisztrációs mód
Nélkülözhetetlen eszköz az idegennyelv-tanuláshoz és az olyan oktatási egységekhez, amelyek egyszerre több tanulóval is szóbeli vizsgát tartanak.

Az egyénileg és párban vagy csoportosan válaszoló és dolgozó tanulók egyidejű rögzítése automatikusan történik, és az egyes vizsgált tanulók egyéni eredményeit a tanár rendelkezésére bocsátják.

 

Optimas modul de evaluare

Értékelési mód
Ez az eszköz lehetővé teszi az írásbeli tesztek és gyakorlatok osztálytermi integrációját, így hasznos eszköz az ilyen típusú tevékenységek és gyakorlatok termelékenységének növelésére.

Az Értékelési modul teljes kérdőív-csomaggal, statisztikai funkciókkal, ellenőrzési és megfigyelési paraméterekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a tanár számára, hogy végtelen számú értékelési tevékenységet végezzen, és rögzítse az egyes tanulók előrehaladását.

 

Számítógépekkel szemben támasztott minimális műszaki követelmények

Tanári számológép

Diák számológép

Hálózati számológép

 Intel i5 3.1 GHz 6Mb / AMD FX 6300  Processor 1 GHz (32/64 bits) dual core sau superior Váltás 802.1 P Qos támogatási protokollal
 4 Gb RAM (1 Gb elérhető)  1 Gb RAM (256 Mb elérhető)

A vezeték nélküli hálózathoz előzetesen

ellenőrizni kell a műszaki osztályt

 80 Gb szabad hely a merevlemezen  40 Gb szabad hely a merevlemezen
 PCI-e 1 Gb dedikált videokártya  256 Mb videokártya
 1000 Mbps hálózati kártya Minimális képernyőfelbontás 800x600 32 bits
Minimális képernyőfelbontás 1024x768 32 bits  100/1000 Mbps hálózati kártya
 2 USB 2.0 portok állnak rendelkezésre  1 USB 2.0 port áll rendelkezésre
 Windows 7 SP1 / 8.1 / 10 (32/64 bits)  Windows XP SP2, 7 SP1 / 8.1 / 10 (32/64 bits)