Alege pachetul tau preferat in functie de marimea tablei si spatiul disponibil pentru instalare. Avem 18 variante diversificate, cu o multime de accesorii incluse.Tabla interactiva 80 150

Válasszon csomagot az asztal méretének és a rendelkezésre álló helynek megfelelően.

A legkreatívabb interaktív csomagok, gondosan összeválogatva a különböző terekhez és alkalmazásokhoz. Tartalmazza a standard, rövid és ultra rövid vetítőtávolságú projektorokat, tartozékokat és szoftvereket. Az Ön kényelme érdekében a legapróbb részletekig általunk tesztelt és garantált konfigurációk.

80" - 89" (203cm - 226cm) átlós csomagok

Tökéletes óvodákba és iskolai óvodákba, iskolai tantermekbe vagy kis és közepes méretű tárgyaló- és oktatótermekbe. Többféle méretű interaktív tábla, vetítési típus és tartozékok közül választhat. A konfigurációkat természetesen mi garantáljuk.

Csomagok megtekintése
90" - 99" (228cm - 252cm) átlós csomagok

Alkalmas tantermekben, tréningeken, megbeszéléseken, laboratóriumokban, valamint közepes és nagy előadótermekben. Többféle méretű interaktív tábla, vetítési típus és tartozékok közül választhat. Vagy mobilverziók. A konfigurációkat természetesen mi garantáljuk.

Csomagok megtekintése
100" - 150" (254cm - 381cm) átlós csomagok

Alkalmas laboratóriumokba, nagy előadótermekbe vagy sok embert befogadó oktatótermekbe. Többféle méretű interaktív tábla, vetítési típus és tartozékok közül választhat. Támogatja az ultraszéles képeket. Természetesen a konfigurációkat mi garantáljuk.

Csomagok megtekintése