Online tanulási megoldások - a következő lépés az interaktív oktatás felé

Az online tanulási megoldások megkönnyítik az interaktív oktatást, serkentik a diákok érdeklődését és aktív részvételét, támogatják az online oktatást.

Online tanulás a Zoom alkalmazáson keresztül

Videokonferencia és együttműködési szoftver, amely megkönnyíti kommunikációt és az online oktatást.

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

mozaBook CLASSROOM interaktív oktatási szoftver

Oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket

Lásd a műszaki részleteket Promóciós ajánlat

Online tanulás a Teams alkalmazáson keresztül

A Microsoft által kifejlesztett videokonferencia-alkalmazás, amely megkönnyíti az online tanulást

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Edge Analytics intelligens videotechnológia

Az Edge Analytics javítja a tanárok és a tanulók közötti kommunikáció minőségét

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Online tanulás a Meet-en alkalmazáson keresztül

A Google által kifejlesztett videokonferencia-alkalmazás, amely megkönnyíti az online tanulást

Műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Helpdesk | IQboard

 
Illesztőprogramok, alkalmazások, felhasználói kézikönyvek, telepítés és konfiguráció.

Helpdesk Helyi magyar nyelvi támogatás   cart

Helpdesk | IQboard

 
Illesztőprogramok, alkalmazások, felhasználói kézikönyvek, telepítés és konfiguráció.

Helpdesk Helyi magyar nyelvi támogatás   cart

Online tanulás a Google Meet alkalmazáson keresztülA Google Meet a Google által kifejlesztett videokonferencia-alkalmazás, amely megkönnyíti az online tanulást és az interaktív együttműködést a tanárok és a diákok között virtuális órákon, csoportos beszélgetéseken és dokumentummegosztáson keresztül. A Google Meet alkalmazáson keresztül, amely natívan integrálódik mind az IQboard interaktív táblákkal, mind az interaktív kijelzőkkel, akár 250 aktív résztvevővel is szervezhetők virtuális megbeszélések, illetve akár 10 000 nézőt befogadó online élő közvetítések. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi a videós ülések rögzítését és visszajátszását.Jellemzők és előnyök

•    Legfeljebb 250 aktív résztvevő
•    Élő közvetítés akár 10.000 követővel
•    Integráció a Google Naptárral
•    Képernyőmegosztás dokumentumbemutatáshoz, prezentációkhoz vagy táblázatokhoz
•    Titkosított hívások a felhasználók között
•    iOS és Android készülék kompatibilitás
•    Natív integráció az IQboard interaktív táblákkal
•    Natív integráció az Elemenary, Intermediate, Smart, Advanced és Genius interaktív kijelzőkkel.

 

Google Meet az online tanuláshoz

A valós idejű dokumentum-, prezentáció- és táblázatszerkesztési funkciók az osztályban jelenlévő összes résztvevővel, valamint a korábbi verziók előzményeit tartalmazó módosítások nyomon követése és az interaktív táblákkal való natív integráció a Google Meet-et az online oktatás egyik ideális eszközévé teszi.

Az alkalmazás lehetővé teszi egy megosztott csoportnaptár létrehozását, fájlok szervezését egy megosztott meghajtóban és akár 150 fős csevegőcsoportok létrehozását, amelyek mindegyike megkönnyíti a tanárok és a diákok közötti produktív és interaktív interakciót.

A Google Meet emellett a Google által az információk biztonsága és a magánélet védelme érdekében használt biztonsági infrastruktúrát, integrált védelmet és globális hálózatot is igénybe veszi, így a Google Meet-en keresztül minden videofelvétel titkosítva van az átvitel során, míg a szabványos visszaélés elleni intézkedések biztosítják az online tanfolyamok biztonságos lebonyolítását.

A diákokkal való találkozás rendkívül egyszerű a tanárok számára, akik egyszerűen létrehoznak egy találkozót, és elküldik a linket a diákoknak, akik a felhasználóbarát felületnek és az intelligens résztvevő-kezelő rendszernek köszönhetően gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek az órához.

Ezen kívül a Google Meet lehetőséget kínál arra is, hogy a tanárral való találkozón közvetlenül a naptárban létrehozott eseményből, e-mail meghívóból vagy közvetlenül a Gmail-fiókból vegyen részt. Minden megbeszélés részlete kéznél van, akár számítógépről, akár telefonról, akár tanteremből történik az óra, az olyan funkciók pedig, mint az élő feliratozás, a gyenge fényviszonyok és a háttérzajcsökkentés, hatékonyabbá teszik az órát.

A Chrome, Firefox, Safari és az új Microsoft Edge felhasználói számára nincs szükség semmilyen bővítmény vagy szoftver telepítésére, mivel a Google Meet alkalmazás közvetlenül a böngészőből működik. Mobileszközök és interaktív táblák vagy interaktív kijelzők esetén ajánlott a Meet vagy Gmail alkalmazásokat telepíteni az App Store-ból vagy a Google Play-ből, a használt mobileszköz operációs rendszerétől függően.

A Google Meet alkalmazás natív módon integrálódik mind az IQboard interaktív táblákkal az Foundation, Expert és Evolution sorozatból, mind pedig az interaktív kijelzőkkel az Elementary, Intermediate, Smart, Advanced és Genius sorozatból, amelyek kifejezetten a romániai oktatási környezethez igazodnak, támogatva az interaktív oktatást. Így mindent, amit a tanár az interaktív táblán vagy kijelzőn dolgozik, a diákok valós időben láthatják, egyéb kiegészítők nélkül. Ezenkívül az ellenőrző funkció segítségével a diákok valós időben interakcióba léphetnek az aktuális lecke tartalmával.