Software interactiv sau colaborativ. usor de folosit de acasa pentru a pregati lectiile, in clasa pentru a preda sau integrat cu solutiile de invatamant la distanta. Functii avansate de recunoastere gesturi, machete 3D si multe altele.Software interactiv IQboard

Interaktív vagy kollaboratív?
Az osztályteremben vagy távoktatásban?

Interaktív tábla fejlett funkciókkal, tollal, ujjal vagy gesztusokkal történő interakcióval. Teljesen licencelt életre szóló szoftver magyar nyelven, fejlett funkciókkal: e-ink, megjegyzések, több oldal, drag and drop, nagyító, spotlight és még sok más. A távoktatási megoldásokba való natív integráció és egy olyan kollaboratív környezet létrehozása, ahol a tanuló/tanuló interakcióba léphet a tartalommal. Természetesen a legjobb GBC Helpdesk garanciával és utógaranciával.

Interaktív IQboard szoftver

LMagyar nyelven, 3 munkamód, több felhasználó, több érintés, élethosszig tartó licenc, ingyenes a Foundation sorozathoz.

Leírás Ár: 284.00 Eur  + ÁFA    cart

Interaktív IQboard szoftver

Magyar nyelven, 3 munkamód, több felhasználó, több érintés, élethosszig tartó licenc, ingyenes a Foundation sorozathoz.

Lásd a leírást Ár: 284.00 Eur  + ÁFA    cart

Interaktív Expert v8.00 szoftver

Magyar nyelven, több felhasználó, több érintés, 3D elemek, kollaborációs alkalmazás, ingyenes az Expert sorozatban.

Lásd a leírást Ár: 321.00 Eur  + ÁFA    cart

mozaBook CLASSROOM szoftver

Lágy nevelési bemutató, amely természetesen a hagyományos oktatási eszközök mellett

Lásd a leírást Promóciós ajánlat

IQBoard - Interaktív és kollaboratív többfelhasználós szoftverek, alkalmazások és interaktív erőforrások

Elérhető magyar, román, angol, német és bolgár nyelven.
Ingyenesen kínáljuk az Foundation sorozat bármely interaktív táblájához vagy interaktív csomagjához.

 

A teljes egészében magyar nyelven elérhető IQboard oktatási szoftver gazdag, hatékony és rugalmas eszköz a prezentációk, bemutatók és interaktív tanítás számára, amely bármilyen interaktív berendezéssel kompatibilis: interaktív táblákkal, interaktív kijelzőkkel, interaktív projektorokkal, óra előkészítő eszközökkel vagy dokumentumszobákkal.

Az IQboard interaktív oktatási szoftver használatával a tanárok és a diákok a tanítási és tanulási folyamat során rendkívül hasznos és praktikus funkciók sokaságához férhetnek hozzá: kézírás és kézírásfelismerés, jegyzetelés, diagramok, felvételek, animációk, lapozás és számos tantárgyspecifikus eszköz (matematika, fizika, kémia, biológia stb.).

Ezenkívül natívan integrálható a távoktatási megoldásokkal a Zoom, a Google Meet, a Hangouts, a StarLeaf, a Microsoft Teams és bármely más távoktatási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást. Így mindent, amit az interaktív táblán dolgozol, a diákok könnyen követhetik, bárhol is legyenek.

 

Egy szoftver - 3 módja a használatának

1. Előkészítés - az a szakasz, amikor a tanár előkészíti a leckét és a tananyagokat.
2. Tanítás - a tényleges tanításnak szentelve.
3. Desktop - ebben az üzemmódban megjegyzéseket tehet a számítógép asztalán megnyitott bármely dokumentumra, fényképre vagy videóanyagra.

Ezenkívül a kezdőképernyőről is elérheti a funkciókat:

Mobil képernyő (Fly screen) - az IQWalk funkció elindítását jelenti, amely lehetővé teszi a tanárok számára, hogy saját mobiltelefonjuk vagy táblagépük segítségével tanítsanak, egyszerűen egy QR-kód beolvasásával. A számítógépről fájlokat lehet küldeni a mobil eszközre.

Diamód (Slide Mode) - a PowerPoint prezentációkhoz hasonlóan.

Hozzáadás - új programok hozzáadását teszi lehetővé.

Tárgy - a tárgy kiválasztásának lehetősége a tárgyspecifikus eszközök eléréséhez.

Az egyes tantárgyaknak szentelt taneszközök rendkívül változatos választéka, a tanórák előkészítésének és tanításának komplex módja, az intelligens értékelési rendszer és a vonzó animációs effektek teszik a román nyelven elérhető IQboard szoftvert az optimális modern megoldássá az oktatási környezet számára, hogy lépést tartson a diákok új, a digitális technológiai környezetben meghonosított generációival.

Az asztali üzemmód funkciói

 • Tabla - rajzoló felület
 • Kiválasztás - bármely eszköz kiválasztása az eszköztárból
 • Ceruza - képernyőn megjelenő megjegyzések digitális tintával
 • Radír - digitális tintával készített megjegyzések törlése
 • Képernyőfelvétel - printscreen funkció, a képernyőfelvétel rajz funkcióval testre szabható
 • Előző - navigáció az előző diára (oldalra)
 • Következő - navigáció a következő diára
 • Megjegyzések mentése - funkció az Office dokumentumokban (e-ink) létrehozott megjegyzések mentésére.
 • Megjegyzések törlése - az Office dokumentumokban (e-ink) létrehozott megjegyzések törlésére szolgáló funkció.
 • További funkciók - az összes elérhető eszköz megjelenítése asztali üzemmódban

 

Felkészítési és tanítási módok funkciói

Fájlkezelés: funkciók, mint például Új fájl, Megnyitás, Mentés, Bezárás

Oldalkezelés: Új (funkció új oldal beszúrásához. A rendszer végtelen számú oldalt támogat), Törlés, Oldalcsoportosítás, Vonalzó, Oldalelrendezés, Méretezés, Animáció.

Rajzeszközök: ceruza, alakzatok, táblázat stb., mindegyik további testreszabási funkciókkal (szín, vastagság stb.), lehetőség vonalak, függvények, táblázatok, grafikonok, fájlok vagy weboldalak beágyazására (Embedded funkció), hisztogramok, címkék, információs diagramok és halszálka-diagramok hozzáadására.

 

Képernyőeszközök: fekete képernyő, Kiemelés (kiemelés - egy kiválasztott szabad képernyőterület megjelenítése), Folt (egy kiválasztott képernyőterület kiemelése), Maszk (maszk - egy képernyőterület elrejtése), Vízszintes húzás, Perspektív eszköz, Képernyőfelvétel, lehetőség több fájltípus hozzáadására ugyanazon a képernyőn: fénykép (bmp, jpg, jpeg, png, gif), videó és hang (wmv, avi, mp4, rm, flv, asf, mp3, wav) vagy txt.

Felolvasás funkció - a kiválasztott szöveget hanggal játssza le, a felhasználók beállíthatják a hangerőt és kiválaszthatják a felolvasás nyelvét, ami rendkívül hasznos a hallássérültek és az idegennyelv-órák számára is.

Az Inerciális mozgás funkció a képernyőn megjelenő objektumokat a felhasználó kezének mozgásával megegyező sebességgel mozgatja.

Erőforrás-könyvtár - használjon fájlokat a számítógépéről vagy a felhőből.

Az animációs funkció mind az oldalak, mind az oldalon lévő egyes objektumok számára beállítható.

Lehetőség felvételek készítésére és feltöltésére - akár 4 felvétel is feltölthető és összehasonlítható.

 

mod afisare software iqboard

Többfelhasználós üzemmód használata

A többfelhasználós mód használható táblázatos vagy teljes képernyős módban. Miután kiválasztotta a kívánt eszközt a Rajzeszközök menüből (ceruza, toll, ecset stb.), a felhasználók egyszerre dolgozhatnak a táblán.

A többfelhasználós mód a Windows OS gesztusfelismerő funkcióval kiválasztott egy vagy több objektum forgatási vagy zoomolási lehetőségeit kínálja.

Több képernyős üzemmód (Party mód)

Az magyar nyelvű IQboard szoftverrel az interaktív táblamodelltől függően aktiválhatja a képernyő két, három vagy négy részre osztását 2-4 diák általi használatra, akik egyszerre írhatnak vagy rajzolhatnak, a tanár pedig a bal oldali képernyőn lévő ceruzával jegyzetelheti a munkájukat.

Két interaktív tábla egyidejű használata (MX2 mód)

Az MX2 üzemmód lehetővé teszi két tábla egyidejű használatát többféleképpen, az IQAio szinkronizációs megoldás segítségével:

 • Interakció - az egyes asztalokon különböző dolgokat lehet működtetni
 • Bővítés - a két vetítési területet összekapcsolják, hogy egy nagyobb vetítővásznat hozzanak létre.
 • Duplikáció - mindkét táblázat ugyanazt a tartalmat jeleníti meg

Interaktív válaszadási mód

Ebben az üzemmódban az interaktív tábla az interaktív IQboard szoftverrel együtt használható mind a szokásos osztályválaszokhoz, mind a vizsgákhoz, az IQClick rendszerrel együtt (egyéni egységek minden diák számára, amelyekből az IQboardon megjelenő kérdésekre válaszolhatnak).

A kérdések hozzáadásának és szerkesztésének funkciója - egyválaszos, többszörös válasz, igaz vagy hamis, válogatott vagy szabad válasz - lehetővé teszi a tanárok számára a vizsga szerkezetének konfigurálását. Lehetőséget ad a tanárnak arra is, hogy minden kérdéshez beállítsa a helyes válaszokat és a válaszadási időt, hogy később nyomon követhesse: ki válaszolt, ki válaszolt helyesen/hibásan, ki változtatta meg a válaszát.

Az interaktív IQboard szoftverrel továbbá nyomon követheti a diákok jelenlétére és aktivitására vonatkozó statisztikákat, ami megkönnyíti az osztályozást. Így nemcsak a tanítási módszerek alkalmazkodnak a modern technológiákhoz, hanem az osztályozás is, a virtuális katalógus létrehozásának lehetősége révén, ami segít a tanároknak megismerni és javítani a diákok teljesítményét.

IQ SmartPen

Az IQ SmartPen és az interaktív IQ board szoftver együttes használata lehetővé teszi, hogy a gombokat a kívánt funkciókkal testre szabja.

IQboard interaktív szoftver frissítése

Az IQboard licenc örökös (élethosszig tartó). A licenc korlátlan hozzáférést biztosít az alkalmazás bármely jövőbeli verziójához. Az automatikus állandó frissítés-ellenőrzés funkció még egyszerűbbé teszi a szoftver használatát. A szoftver manuális frissítésére is lehetőség van a menü Frissítés mezőjének megnyitásával.

IQboard szoftver letöltése

A magyar nyelvű IQboard szoftver ingyenesen letölthető és 30 felhasználásig tesztelhető, utána licenc szükséges. A szoftvert a Foundation sorozat bármely interaktív táblájához ingyenesen kínáljuk.

Szükséges felszerelés

Az alkalmazás bármilyen Windows, Linux vagy Mac operációs rendszerű laptopon/számítógépen futtatható, és magyar, angol, német, bolgár, román és kérésére más nyelveken is elérhető. A működéshez egy projektorral vagy interaktív kijelzővel ellátott tábla szükséges. Személyes stílusától és preferenciáitól függően választhat opciókat és kiegészítőket minden egyes tábla- és kijelzőmodellhez.