Smart Ctouch Riva 75" (190 cm)

Hasznos méret: 174.50 x 103.60 cm

Műszaki részleteket Ár: 2748.00 Euro + ÁFA
    cart

Smart CTOUCH Riva D2 sorozat

Tökéletes választás bármely osztályterembe


Fedezze fel a tartományt

 

Smart Ctouch Riva 75'' | 190 cm interaktív kijelző

 

 

A Smart Ctouch Riva 75"-os interaktív kijelző egy felhasználóbarát kijelző, amely az érintés előnyeit és erejét az oktatási környezetbe hozza, javítva és támogatva az online tanulást. A 75"-os Smart Ctouch Riva interaktív kijelzővel a tanárok életre kelthetik a leckéket és inspirálhatják a diákokat a leckék tartalmának a kijelzőn történő megosztásával, míg a megjegyzés funkció interaktív tanulásra és kommunikációra ösztönzi a tanárokat és a diákokat.

A Riva 75" Smart Ctouch interaktív kijelzők előnyei

  • TrueBeam Touch rendszer
  • 32 érintési pontok Windows rendszeren és 20 érintési pont Androidon
  • USB 2.0 HID kompatibilis interfész
  • Windows, macOS, Chrome, Linux és Android operációs rendszerek támogatása
  • Triple S Glass
  • Integrált JBL® 3-utas hangszóróházak
  • COS operációs rendszer Android 8.0-val
  • Natív integráció az online tanulási megoldásokkal

 

Alkalmas online tanuláshoz

A kifejezetten a romániai oktatási környezetre szabott Smart Ctouch Riva interaktív kijelzők natívan integrálhatók az online tanulási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más online tanulási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást és az online oktatást. Így mindent, amit a tanár a kijelzőn dolgozik, a diákok minden további fejlesztés nélkül, valós időben láthatnak. Továbbá az ellenőrző funkció engedélyezésével a tanulók valós időben interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal.

Hatékony és könnyen használható

A Smart Ctouch Riva 75" interaktív kijelzőket úgy tervezték, hogy a legintuitívabb interaktív kijelzők legyenek, így a tanárok egy gombnyomással hozzáférhetnek a képernyőn megjelenő összes lehetőséghez. Ezen túlmenően a kijelzők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy saját szoftverét használja, attól függően, hogy mit szeretne (Android, Linux vagy Windows), és lehetővé teszik más eszközök csatlakoztatását is a kijelzőhöz.

Könnyű megosztás

A 75"-es Diagonal Smart Ctouch Riva interaktív kijelzőkkel együttműködve a tanárok arra ösztönözhetik diákjaikat, hogy aktívan vegyenek részt az órákon azáltal, hogy megosztják saját adataikat, házi feladataikat és papírjaikat az opcionálisan elérhető Eshare alkalmazás segítségével. Ezenkívül a tanárok ugyanezen alkalmazás segítségével multimédiás tartalmakat is megoszthatnak a diákokkal. Az alkalmazás kompatibilis az Android, Windows, Mac vagy Chrom operációs rendszerű eszközökkel.

Kézírási tapasztalat

A TrueBeam Touch technológia segítségével a tanárok és a diákok ugyanúgy írhatnak és rajzolhatnak az interaktív kijelzőre, mintha egy papírlapra vagy egy hagyományos táblára írnának, tollal vagy ujjal, és a tenyerükkel törölhetnek. Emellett a Triple S üveg kijelzőnek köszönhetően a kijelzőn a kézírás élménye természetes lesz.

Több csatlakozó a képernyőmegosztáshoz

A Smart Ctouch Riva 75" interaktív kijelzők több csatlakozóval vannak felszerelve a valós idejű képernyőmegosztáshoz. A HDMI-porton keresztül például a tanárok megoszthatják a kijelzőn megjelenő tartalmakat azokkal az eszközökkel, amelyekhez a diákok csatlakoztatva vannak, így rendkívül hatékony módszer az online oktatáshoz.

Az USB-C porton keresztül bármely eszköz egyetlen kábelen keresztül csatlakoztatható a kijelzőhöz, megkönnyítve az adatátvitelt, a multimédiás tartalmak vagy a hang átvitelét. Ezenkívül a port interfészen keresztül az átvitelhez használt eszköz is feltölthető.

 

Korszerű technológia

Az Android 8 operációs rendszer lehetővé teszi egy gondosan kiválasztott alkalmazáskészlet előzetes telepítését, így a 75" Smart Ctouch Riva interaktív kijelzők a telepítés után azonnal használatra készek. Emellett a további alkalmazások telepítésének lehetősége biztosítja, hogy a tanároknak minden szükséges eszközzel rendelkezzenek a legmagasabb szintű online oktatáshoz.

Kifogástalan hangminőség

A beépített 80 W-os JBL hangszórók élő színpadi (virtuális) térhatású hangminőséget biztosítanak az optimális tantermi és online oktatáshoz.

IT-támogatás

A Smart Ctouch Riva 75" interaktív kijelzők 5 évre rendelkeznek Radix Viso Mobile Device Management licenccel, így az összes kijelző egyetlen központi vezérlőpontról vezérelhető.

 

 

Műszaki adatok:

Átló 75'' | 190 cm
Felbontás 3840 x 2160
Touch technológia Adaptív touch
Interfész USB 2.0 kompatibilis (teljes sebességű) HID kompatibilis, Plug & Play kompatibilis
Fényerő 350 cd/m²
Kontraszt 4000:1
Színszám 1.07 milliárd (10 bits)
Betekintési szög 178 függőleges
Érintési pontok 32 érintési pontok Windows rendszeren és 20 érintési pont Androidon
Előre telepített alkalmazások Aqua Mail, File Commander, Office Suite,MirrorOp, UBoardMate*.
A kijelző regisztrálásakor a gyártó webhelyén: uboardmate.ctouch.eu részesülnek egy ingyenes UboardMate licenc előnyeiből, amely bármely Windows operációs rendszerrel rendelkező eszközön regisztrálható
Android 8.0
Támogatott operációs rendszerek Windows: 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, Linux / Mac / Android / Chrome
Beépített hangszórók 2 sztereó JBL® 3-Way hangszóró
VESA szabvány 800x400 mm
Bruttó tömeg 70 kg
Nettó súly 60 kg
Garancia Business: 2 év + 1 év extra garancia*
Oktatási : 2 év + 3 év extra garancia*        
*Extra-garancia a kijelzőnek a gyártó weboldalán történő regisztrálása után érhető el: register.ctouch.eu
  Az AV és a vezérlőjelek minőségének és integritásának elkerülése érdekében audio-video adapterek használata nem megengedett.

Tartozékok rendelkezésre Smart Ctouch Riva 75" | 190 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Fusion fali tartó egy fix fali tartó kijelzőkhöz, amelyet a telepítő szakemberektől kapott visszajelzések alapján fejlesztettek ki, és olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint a Centerless shift, a Centris dőlésszög, a ControlZone szintező beállítás és a ClickConnect reteszelés.  A Chief Large Fusion fali tartó fő előnyei a stabilitás, a gyors telepítés, a könnyű kábelkezelés és a biztonság.

188.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lumi Cart TTV12 46TB

A GBC Cart TTV12-46T egy mobil, tantermekbe alkalmas, állítható magasságú és állítható magasságú kiegészítő polccal ellátott mobil bemutatóállvány. A GBC Cart TTV12-46TW könnyű alumíniumból készült, amelynek kialakítása lehetővé teszi a nagyméretű kijelzők biztonságos használatát, továbbá lehetővé teszi a táj/portré nézeti pozíció beállítását, valamint beépített D-gyűrűs fogantyúval és 4 reteszelhető görgővel rendelkezik.

314.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Mobile Cart egy összecsukható mobil kijelzőállvány teleszkópos magasságállítással, integrált kábelkezeléssel és Centris technológiával, amely lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását. A Chief Large Mobile Cart lehetővé teszi a kijelző függőleges vagy álló helyzetben történő felszerelését, és 4 kerékkel és 2 biztonsági rendszerrel van felszerelve.

835.00 Euro +ÁFA

cart

A Chief XL Electric Cart egy elektromos magasságállítással, beépített tárolóhelyekkel, kétlépcsős összeszereléssel és ControlZone-zal ellátott mobil display állvány, amely a telepítés utáni finomhangolást teszi lehetővé. Ezenkívül a Chief XL elektromos kocsi rendelkezik ütközésgátló érzékelővel, integrált kábelkezeléssel, valamint PACREM vezérlőpaddal és távirányító készlettel, beleértve a távirányítót és a Bluetooth dongle-t.

1324.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
CTOUCH Wallom2 Wall Lift

A Wallom2 Wall Lift rugalmasan támogatja az interaktív CTOUCH-kijelzőket, 30 és 245 cm-es inaltime elektromos újravilágítást, olandez tervezést, ergonómiai szabványt, tartósságot és biztonságot, elektromos lift Linak® technológiát maximálisan támogatható 150 kg, vezérlőpanel 3 butoane programozható és TUV tanúsítvánnyal.

984.00 Euro +ÁFA

cart

CTOUCH wallom 3 A Wallom3 Mobile Lift támogatja az interaktív CTOUCH-kijelzőt, a dán Linak® technológiát és az ergonómiai szabványt, a stabilitást, a tartósságot és a biztonságot, a 4 TENTE echipat cu 4 roti TENTE-t (2 roti cu frane), greutate de maxima 150 kg, inaltime elektromos szabályozás, panoráma vezérlés 3 gombbal programozható, TUV tanúsítvánnyal.

1206.00 Euro +ÁFA

cart

 

 

Ctouch modul - Az I3 OPS modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógépgé alakítsa, egyszerűen behelyezve a modult az OPS nyílásba. Így közvetlenül a Windows10 kijelzőn használható, anélkül, hogy külsőleg, kábeleken, laptopon keresztül kellene csatlakoznia. Ctouch modul - Az OPS i3 modul Intel® Whiskey Lake-U i3-8145U processzorral, DDR4 2133 MHz-es 8 GB SDRAM memóriával, Intel® HD Graphics 620 sorozatú grafikus kártyával, 128 GB-os M.2 228 SSD merevlemezzel, Intel Gigabit Ethernet hálózattal, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, USB 2.0 interfésszel, USB 3.0, USB 3.1, HDMI porttal, IR vevővel és Windows 10 IoT Enterprise CBB operációs rendszerrel van felszerelve.

647.00 Euro +ÁFA

cart

Ctouch modul - Az I5 OPS modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógépgé alakítsa, egyszerűen behelyezve a modult az OPS nyílásba. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőn használható, anélkül, hogy külsőleg, kábeleken, laptopon keresztül kellene csatlakoznia. Ctouch modul - Az OPS i5 modul Intel® Comet Lake-U I5-10210U processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® UHD Graphics 620 sorozatú grafikus kártyával, 128 GB SSD merevlemezzel, Intel Gigabit Ethernet hálózattal, USB 3.1 interfésszel, USB 3.0 és USB 3.0,HDMI porttal és Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve.

790.00 Euro +ÁFA

cart

Modul NFC NFC Reader - Egyszerű, gyors és biztonságos bejelentkezés és zárolás / feloldás a képernyőn az NFC kártyával

136.00 Euro +ÁFA

cart

Fingerprint scanner Fingerprint scanner - A modul lehetővé teszi a kijelző feloldását az ujjlenyomat használatával, a Windows-fiókba való bezárást, de a fájlok titkosítással történő blokkolását is.

71.00 Euro +ÁFA

cart

HP detection HP detection  - Az emberi jelenlét-érzékelő modul infravörös technológiát használ a mozgás észlelésére. Így a kijelző automatikusan kigyullad, amikor észleli a helyiség jelenlétét, és leáll, amikor a kamera üres, és nem észlel mozgást.

46.00 Euro +ÁFA

cart

Modul Wi Fi Riva removebg preview 2,4/5 GHz-es Wi-Fi mód, amelyet kifejezetten a dedikált Wi-Fi foglalattal felszerelt Smart Ctouch Riva kijelzőkhöz terveztek. A modul lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot a kijelzővel, és saját helyi Wi-Fi-állomáshelyet hoz létre.

86.00 Euro +ÁFA

cart

Aplicatia EShare

Az EShare egy interaktív többképernyős szoftver, amelyet a mobileszközök és a CTOUCH interaktív kijelzők közötti megosztásra, vezeték nélküli megjelenítésre és távvezérlésre terveztek.

Az EShare alkalmazás lehetővé teszi bármilyen típusú fájl (hang, videó, fotó, hivatalos dokumentumok, pdf stb.) megosztását a telefonról vagy táblagépről a kijelzőre, vezeték nélküli vezérlés egérhez, billentyűzethez, érintőpadhoz stb., De a képek vagy audiofájlok vezeték nélküli megosztását is a telefonon, valós időben.

81.00 Euro +ÁFA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus előadásokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai tanfolyamokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Euro +ÁFA

cart

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazóülések révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az xTouch 4K 400 kamera egy ePTZ digitális kamera 4K felbontással (3840x2160 px, 30 fps) és CMOS érzékelővel, beépített mikrofonnal, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és A+ nagy felbontású optikai objektívvel. xTouch 4K 400 kamera kompatibilis a Zoom, Google Meet, Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

106.00 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch AiO FHD 303 egy digitális kamera 120°-os felvételi szöggel, 360°-os, akár 3 m-es lefedettségű, omnidirekcionális mikrofonnal és integrált akusztikus burkolattal, USB 2.0 interfésszel és telepítési illesztőprogramok nélkül. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik. Az xTouch AiO FHD 303 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

238.00 Euro +ÁFA

cart

Camera xTouch UHD 200

Az xTouch UHD 200 egy digitális fényképezőgép 3264x2448 px Ultra HD felbontással, 30 fps és 77°-os látószöggel, beépített mikrofonnal és akusztikus indukcióval, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és optikai objektívvel, autofókusz funkcióval. Az xTouch UHD 200 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges e-learning alkalmazással.   

35.00 Euro +ÁFA

cart