Válasszon egy csomagot az Ön által preferált vetítési típusnak megfelelően.

A legkreatívabb interaktív csomagok, gondosan összeválogatva a különböző terekhez és alkalmazásokhoz. Tartalmazza a standard, rövid és ultra rövid vetítőtávolságú projektorokat, tartozékokat és szoftvereket. Az általunk tesztelt és garantált konfigurációk. A legapróbb részletekig, az Ön kényelme érdekében.

Standard STD projekt csomagok

A korlátozott költségvetésre készültek, és tartalmaznak egy interaktív táblát és egy szabványos, mennyezetre szerelt professzionális projektort. Kiválaszthatja, hogy mi illik legjobban a helyéhez, stílusához és költségvetéséhez. Tartalmazzák az összes szükséges tartozékot, és 3 év kiterjesztett garanciával rendelkeznek. Természetesen a konfigurációkat mi garantáljuk.

Csomagok megtekintése
ST Vetítési csomagok (alacsony árnyék arány)

Ha egy nap több órát tanít, a kivetítő fénye fárasztóvá válhat. Válassza a Short-Throw csomagokat a csökkentett árnyékoláshoz. Tartalmazza az interaktív táblát és az ST professzionális projektort fali, mennyezeti vagy mobil állványtartóval, az összes tartozékot és 3 év kiterjesztett garanciát.


Csomagok megtekintése
UST Vetítési csomagok (árnyék nélkűl)

100%-ban garantált csomagok árnyék nélkül. Stílusos, robusztus és kényelmes. Az UST-technológia lehetővé teszi az oktatáshoz ideális nagyméretű, széles formátumú csomagokat. Tartalmazza az interaktív táblát és az UST professzionális projektort falra szerelhető vagy mobil állvánnyal, az összes tartozékot és 3 év kiterjesztett garanciát.

Csomagok megtekintése