PROMO xTouch 75" - Kapacitiv

Hasznos méret: 172.00 cm x 102.90 cm

Műszaki információk Ár: 2621.34 Euro + ÁFAcart

PROMO xTouch 65" - Kapacitiv

Hasznos méret: 149.82 cm x 88.51 cm

Műszaki részleteket Ár: 2249.31 Euro + ÁFAcart

PROMO xTouch 86" - Kapacitiv

Hasznos méret: 197.70 cm x 115.00 cm

Műszaki információk Ár: 3050.59 Euro + ÁFAcart

xTouch Kapacitív 65“|165 cm

interaktív kijelző

 

 

AKCIÓ: Az xTouch termékcsalád kijelzőjének vásárlásával egy AJÁNDÉK típusú OPS számítógépet kínálunk Intel i3 processzorral és a professzionális fali támaszték, a kiegészítők, amelyek a teljes interaktív megoldáshoz szükségesek!

A Kapacitív technológiának köszönhetően a xTouch Kapacitív termékcsalád interaktív kijelzőit kifejezetten az oktatási rendszerben való használatra tervezték, és fő céljuk az online órák racionalizálása, az interaktív oktatás ösztönzése és az online tanulás támogatása. Az akár 40 érintési ponttal, Kapacitív technológiával és integrált Android 8.0 operációs rendszerrel rendelkező xTouch Kapacitív 65” interaktív kijelzők megkönnyítik az interaktív tanulást, ösztönzik a tanárok és diákok közötti együttműködést, és támogatják az online oktatást.

A kivetített kapacitív (PCAP | Capacitive) a kijelzők legújabb technológiai újítása, amelyet már sikeresen alkalmaznak okostelefonok és táblagépek esetében a nagyfokú pontosság és a lenyűgöző válaszsebesség miatt. A kapacitív kijelzők úgy működnek, hogy az LCD-panel és a védőképernyő közé érzékelőhálózatot helyeznek, így amikor az ujj vagy a toll megérinti a képernyőt, az érzékelőhálózat érzékeli az érintett pont koordinátáit.

A vetített kapacitív technológia (PCAP | Capacitive) a kijelzőtechnológia legkorszerűbb változata, amely egy egyenletes elektrosztatikus töltésből álló felső réteggel rendelkezik. Mivel az emberi test az elektromosság vezetője, a kapacitív kijelző megérintése az elektromos áram egy részének elnyelését eredményezi, amelyet a készülék a felhasználói parancsok érzékelésére használ. A xTouch - Kapacitív kijelzők emellett jobb érzékenységgel, pontossággal és válaszidővel rendelkeznek.

A xTouch Kapacitív 65” interaktív kijelzők előnyei - Kapacitív:

•    Nagyfokú pontosság
•    Lenyűgöző válaszadási sebesség
•    Finom gesztusfelismerés
•    Csak ujjal vagy tollal történő érzékelés
•    A táblagépekben és okostelefonokban használt technológia
•    Élvonalbeli kijelzőtechnológia

Mivel a xTouch Kapacitív 65” es interaktív kijelzők MOHS 7 szabványos tükröződésmentes képernyővel, Hisilican 3751 V810/811 alaplappal, Android 4G +32G operációs rendszerrel, kettős frekvenciájú hotspot és USB 3.0 portokkal rendelkeznek, minden, amire a tanároknak és diákoknak az online tanításhoz szükségük van, már beépítve van.

Az interaktív kijelzők funkciói és műszaki jellemzői
xTouch Kapacitív 65” képátlós:

•    Kapacitív technológia
•    Akár 40 érintési pont
•    20 kézzel írt pont
•    MOHS 7 szabványos tükröződésmentes képernyő
•    Lehetővé teszi az OPS PC csatlakoztathatóságot (Slot In)
•    1,5 GHz-es kétmagos A73 és kétmagos A53 processzor
•    Négymagos MaliG51 grafikus processzor
•    Android 4G +32G operációs rendszer
•    Opcionális OPS modul előre telepített Windows 10 Pro
      operációs    rendszerrel (opcionális licenc)
•    Kettős frekvenciájú hotspot
•    Wi-Fi akár 1,000 mbps sebességig
•    USB 3.0 és HDMI portok
•    4K felhasználói felület
•    3 interfész opció: "Technical Business",
•    "Sea and Easy" és "Young and Energy"
•    Lebegő menü
•    Fehér tábla Androiddal
•    Fájlkezelő
•    Osztott képernyő funkció
•    Opcionális OPS modul előre telepített Windows 10 Pro
      operációs rendszerrel (opcionális licenc)

 

Alkalmas online tanuláshoz

A kifejezetten a román oktatási környezethez igazított xTouch - Kapacitív interaktív kijelzők natív módon integrálhatók az online tanulási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más online tanulási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást és az online iskolai oktatást. Így mindent, amit a tanár a kijelzőn dolgozik, a diákok minden további fejlesztés nélkül, valós időben láthatnak. Továbbá az ellenőrző funkció engedélyezésével a tanulók valós időben interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal.

 

Android whiteboard

•    Íróeszközök: ceruza, filctoll, toll, ecset
•    Geometriai ábrák
•    Taktikai diagramok a sporthoz
•    Automatikus színfelismerés: 3mm fekete, 6mm piros és 9mm kék
•    Kézi törlés funkció
•    WAN&LAN tartalommegosztás
•    Zoom funkció
•    20 pont kézírás

 

Műszaki adatok:

Használható méret 1498.2 x 885.1 x 83mm
Átló 65'' | 165 cm
Felbontás 3840 ×2160
Színek 1.07 milliárd
Pixel Pich 0.315mm x 0.315mm
Fényerő 450 nits
Betekintési szög Minimum 178° vízszintes/178° függőlegesen
Videófeldolgozás Videófeldolgozás:  3D digitális fésűs szűrő és 3D zajcsökkentés, kettős 3D dinamikus videó progresszív letapogatás
Beépített 15W × 2 (Max 20W) integrált
WIFI / Hotspot Dual WIFI (5G & 2.4G )
Bluetooth 5.0
Válaszidő Egyetlen pont:≤2.5m/s; 2~10 pont:≤1m/s
Tolerancia ±1mm
Operációs rendszer kompatibilitás Windows 10/8/7/XP/ Linux ,Mac / Android / Chrome Book
Android 8.0
Processzor 1.5GHz Dual-Core A73 és Dual-Core A53
Grafikus Processzor Quad-Core MaliG51
RAM memória 4G DDR4
Tárhely 32G, EMMC5-nek megfelelő
Érintéstechnológia Kapacitív, optical bonding
Érintési pontok Minimum 20 érintési pont folyékony írás, maximum 40 érintési pont
Bruttó súly 53 kg
Nettó súly 40 kg
Garancia 2 év
  Az AV és a vezérlőjelek minőségének és integritásának elkerülése érdekében audio-video adapterek használata nem megengedett.

Tartozékok rendelkezésre xTouch Kapacitív 65" | 165 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban. 

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3 Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Chief Medium Fusion fali tartó egy fix fali tartó kijelzőkhöz, amelyet a telepítő szakemberektől kapott visszajelzések alapján fejlesztettek ki, és olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint a Centerless shift, a Centris dőlésszög, a ControlZone szintező beállítás és a ClickConnect reteszelés. A Chief Medium Fusion fali tartó fő előnyei a stabilitás, a gyors telepítés, a könnyű kábelkezelés és a biztonság.

146.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lumi Cart TTV12 46TB 

A Lumi Cart TTV12-46T egy mobil, tantermekbe alkalmas, állítható magasságú és állítható magasságú kiegészítő polccal ellátott bemutatóállvány. A Lumi Cart TTV12-46TW könnyű alumíniumból készült, amelynek kialakítása lehetővé teszi a nagyméretű kijelzők biztonságos használatát, továbbá lehetővé teszi a táj/portré nézési pozíció beállítását, valamint beépített D-gyűrűs fogantyúval és 4 reteszelhető görgővel rendelkezik.

314.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Mobile Cart egy összecsukható mobil kijelzőállvány teleszkópos magasságállítással, integrált kábelkezeléssel és Centris technológiával, amely lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását. A Chief Large Mobile Cart lehetővé teszi a kijelző függőleges vagy álló helyzetben történő felszerelését, és 4 kerékkel és 2 biztonsági rendszerrel van felszerelve.

835.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief XL Electric Cart egy elektromos magasságállítással, beépített tárolóhelyekkel, kétlépcsős összeszereléssel és ControlZone-zal ellátott mobil display állvány, amely a telepítés utáni finomhangolást teszi lehetővé. Ezenkívül a Chief XL elektromos kocsi rendelkezik ütközésgátló érzékelővel, integrált kábelkezeléssel, valamint PACREM vezérlőpaddal és távirányító készlettel, beleértve a távirányítót és a Bluetooth dongle-t.

1324.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az xTouch modul - OPS modul - Core i3 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modulnak az OPS foglalatba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy külső laptopot kellene csatlakoztatni kábelen keresztül. Az xTouch - OPS Module - Core i3 Intel i3-4000 HM87 processzorral, Intel HD530 videokártyával, előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel (opcionális licenc), 4 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel és USB 2.0, 3.0 és HDMI portokkal van felszerelve.

386.00 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch modul - OPS modul - Core i5 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modul OPS slotba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Az xTouch - OPS Module - Core i5 Intel i5-8400 H310 processzorral, Intel HD 630 videokártyával, előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel (opcionális licenc), 4 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel és USB 2.0, 3.0 és HDMI portokkal van felszerelve.

509.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az xTouch modul - OPS modul - Core i7 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modulnak az OPS foglalatba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Az xTouch - OPS Module - Core i7 Intel i7-8700 H310 processzorral, Intel HD 630 videokártyával, előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel (opcionális licenc), 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel és USB 2.0, 3.0 és HDMI portokkal rendelkezik.

667.00 Euro +ÁFA

cart

Az IQboard oktatási szoftver, amely teljes egészében román nyelven érhető el, gazdag, hatékony és rugalmas eszköz a prezentációk, bemutatók és interaktív tanítás számára, amely bármilyen típusú interaktív berendezéssel kompatibilis: interaktív táblákkal, interaktív kijelzőkkel, interaktív projektorokkal, óra előkészítő eszközökkel vagy dokumentumszobákkal. Az IQboard szoftver használatával a tanárok és a diákok a következőkhöz férhetnek hozzá: kézírás és kézírásfelismerés, jegyzetelés, diagramok, felvételek, animációk, lapozás és számos tantárgyspecifikus eszköz. A virtuális könyvtár több mint 14 000 képpel;

284.00 Euro +ÁFA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus előadásokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai tanfolyamokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Euro +ÁFA

cart

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 felhasználó egyidejű részvételével. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az xTouch AiO FHD 303 egy digitális kamera 120°-os felvételi szöggel, 360°-os, akár 3 m-es lefedettségű, omnidirekcionális mikrofonnal és integrált akusztikus burkolattal, USB 2.0 interfésszel és telepítési illesztőprogramok nélkül. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik. Az xTouch AiO FHD 303 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

238.00 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch AiO FHD 301 egy 120°-os digitális kamera, 4 minden irányban elhelyezett mikrofonnal és beépített akusztikus burkolattal, USB C interfésszel, és nincs szükség telepítőprogramokra. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik. Az xTouch AiO FHD 301 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

560.00 Euro +ÁFA

cart