Online tanulási megoldások - a következő lépés az interaktív oktatás felé

Az online tanulási megoldások megkönnyítik az interaktív oktatást, serkentik a diákok érdeklődését és aktív részvételét, támogatják az online oktatást.

Online tanulás a Zoom alkalmazáson keresztül

Videokonferencia és együttműködési szoftver, amely megkönnyíti kommunikációt és az online oktatást.

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

mozaBook CLASSROOM interaktív oktatási szoftver

Oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket

Lásd a műszaki részleteket Promóciós ajánlat

Online tanulás a Teams alkalmazáson keresztül

A Microsoft által kifejlesztett videokonferencia-alkalmazás, amely megkönnyíti az online tanulást

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Edge Analytics intelligens videotechnológia

Az Edge Analytics javítja a tanárok és a tanulók közötti kommunikáció minőségét

Műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Online tanulás a Meet-en alkalmazáson keresztül

A Google által kifejlesztett videokonferencia-alkalmazás, amely megkönnyíti az online tanulást

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Helpdesk | IQboard

 
Illesztőprogramok, alkalmazások, felhasználói kézikönyvek, telepítés és konfiguráció.

Helpdesk Helyi magyar nyelvi támogatás   cart

Helpdesk | IQboard

 
Illesztőprogramok, alkalmazások, felhasználói kézikönyvek, telepítés és konfiguráció.

Helpdesk Helyi magyar nyelvi támogatás   cart

Edge Analytics intelligens videotechnológia

Ragadja meg a közönség figyelmét, és növelje a diákok aktív részvételét az Edge Analytics intelligens videotechnológiájával!

 

dispozitiv Egde Analytics IQboard

Kommunikáció átalakítása

Az Edge Analytics eszköz olyan hatásos videótartalmakat biztosít a felhasználók számára, amelyekhez korábban jelentős emberi, időbeli és pénzügyi erőforrásokra lett volna szükség.
A mesterséges intelligencia által vezérelt technológiának köszönhetően az Edge Analytics javítja a tanárok és a tanulók közötti kommunikáció minőségét, lehetővé téve a tanárok számára, hogy magas színvonalú tartalmat nyújtsanak, és aktívan bevonják a tanulókat a tanítási folyamatba.

788729535 1280x720

Kézírás-kivonási technológia

Nem számít, hogy a tanár hol helyezkedik el, a Kézírás-kivonatolásnak köszönhetően a táblára, kijelzőre vagy interaktív táblára írt diagramok, szövegek vagy bármi, amit a táblára írtak, a kiterjesztett valóságon keresztül fókuszban maradnak.
Még akkor is, ha a tanár közvetlenül a tábla előtt áll, minden, amit a tanár ír vagy vetít, elérhető és látható a tanulók számára.

788728611 1280x720

Chromakey-mentes CG Overlay funkció

A Chromakey nélküli CG Overlay funkció lehetőséget ad a tanárnak, hogy valós idejű támogató tartalmat nyújtson a tanulóknak anélkül, hogy külön stúdióra vagy speciális tartalomkészítőkre lenne szükségük.
A felhasználók egyedileg hozhatnak létre egyedi animált képeket, állóképeket vagy támogató grafikákat, hogy támogassák és értékesebbé tegyék a prezentációt.

Edge_Analytics PTZ Auto TrackingPTZ automatikus követési funkció

A PTZ automatikus nyomkövető funkcióval az Edge Analytics képes a tanárt hajszálpontosan követni, hogy a tanár az előtérben maradjon, és a tanulók figyelmét is magára vonja.
A PTZ automatikus követési funkcióval ráadásul teljesen kiküszöbölhető, hogy a kamera kezelőjének a tanár mozgása alapján folyamatosan állítania kelljen a kamera szögét.

Edge_Analytics Focus Area CroppingFókuszterület-korrekció - Full HD-ban

A Focus Area Cropping funkciónak köszönhetően az egyetlen kamera képei egyszerre két, különböző szögből készült képpé vetíthetők. A felhasználó választhat, hogy a 4K felbontású fő képből kivágott képet választ. Ezen kívül a kivágott kép lehet statikus vagy dinamikus, és követheti a tanár mozgását.

Edge_Analytics Close-up by GestureKözelkép gesztus funkcióval

Az Edge Analyticsben használt Close-up by Gesture technológia képes érzékelni a diákok gesztusait az osztályteremben, és reagálni azokra. Például, amikor az egyik tanfolyam résztvevője feláll, az Edge Analytics elindíthatja a kamera zoom funkcióját, hogy az álló személyt fókuszba állítsa.
Ez a funkció rendkívül hasznos egy oktatási környezetben, mivel lehetővé teszi a tanárok számára, hogy részletesen lássák a diákok reakcióit, és a diákok könnyebben interakcióba léphetnek a tanárral, akár válaszolni, akár kérdést feltenni, akár kérdezni szeretnének.

Edge Analytics aplicabilitate all

 

Műszaki specifikációk

Intuitív felhasználói felület Web-based  Támogatja a Google Chrome Ver. 70 vagy akár magasabb verziókat
 HDMI IN 1   Egészen 4K 30p (3840 × 2160/29.97P, 25P)
 HDMI IN 2  Egészen FHD 60p (1920 × 1080/59.94P, 50P)
 HDMI OUT 1  [EDID]: Automatikusan továbbítja a csatlakoztatott kimeneti eszközzel kompatibilis videoképet. Egészen 4K 30p (3840 × 2160/29.97P, 25P)
 HDMI OUT 2  [EDID]:  FHD 60p (1920 × 1080/59.94P, 50P)
 Csatlakozás (LAN)  RJ-45 (1000BASE-T)
 Tápegység DC  12V5A (adapter szükséges AC)
 Mikrofon bemenetel  Stereo, mini jack 3.5 mm
 HDMI beépitett audiobúrkolatok  Támogatott
 RTSP, RTMP streaming  H.264 (egészen 1920 30P)
 IPv4, IPv6  Internet Protocol verzió
 Felhasználó-alapú engedélyezés  Hozzáférési engedélyek 1 rendszergazdának és 9 egyéni felhasználónak
 Hozzáféréskorlátozás  A biztonsági funkció beállítása lehetővé teszi annak korlátozását, hogy mely számítógépek férhetnek hozzá az eszközhöz.
 Magasság  9.7 cm
 Szélesség  14.09 cm
 Mélység  9.09 cm
 Súly  848.21g
 Üzemi hőmérséklet  Minimális 5 °C - maximális 40 °C

Accesorii disponibile Edge Alanytics

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes termék kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3 Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünkkel tartott oktatás során tájékoztatást kaphat a megvásárolt termék hardveres részével, valamint a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatban.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.hu egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Licenta Handwriting Extraction

Kézírás-kivonatoló licenc - A Kézírás-kivonatoló funkciónak köszönhetően a táblára, kijelzőre vagy interaktív táblára írt diagramok, szövegek vagy bármi más marad az előtérben a kiterjesztett valóságon keresztül.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Licenta PTZ Auto Tracking

PTZ automatikus követési licenc - A PTZ automatikus követési funkció révén az Edge Analytics eszköz extra dinamikus pontossággal képes követni a tanárt, hogy a tanár az előtérben és a tanulók figyelmében maradjon.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Licenta Close up by Gesture

Close-up by Gesture licenc - Az Edge Analytics eszköz által használt Close-up by Gesture technológia képes érzékelni a tanulók gesztusait az osztályteremben, és reagálni azokra. Például, amikor az egyik tanfolyam résztvevője feláll, az Edge Analytics elindíthatja a kamera zoom funkcióját, hogy az álló személyt fókuszba állítsa.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Licenta Focus Area Cropping

Focus Area Cropping licenc - A Focus Area Cropping funkciónak köszönhetően az egyetlen kamera képe egyszerre két, különböző szögben lévő képre vetíthető. A felhasználó választhat, hogy a fő képből 4K felbontásban kivágott képet választ. Ezen kívül a kivágott kép lehet statikus vagy dinamikus, és követheti a tanár mozgását.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Egde Analytics Licenta Chromakey-less CG Overlay Chromakey-less CG Overlay License - A Chromakey-less CG Overlay funkció lehetőséget ad a tanárnak, hogy valós idejű támogató tartalmat nyújtson a tanulóknak anélkül, hogy külön stúdióra vagy speciális tartalomkészítőkre lenne szükségük. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.