VRLab Academy

A VRLab Akadémia középiskolai és egyetemi szintű diákokat, hallgatókat és tanárokat céloz meg, és több mint 200 laboratóriumot kínál számukra.

Lásd leírás
Kérjen ajánlatot

VRLab Academy Junior

A VRLab Academy Junior középiskolás diákoknak és tanároknak szól, és 35 kísérleti laboratóriumot kínál számukra

Leírás Kérjen ajánlatot

VRLab Academy Junior

Tudományos kísérletek a virtuális valóságban, progresszív oktatási környezetért

 

Ahogy a technológia fejlődik, új magával ragadó és ötletes világokat hoz számunkra, szükség van arra, hogy alkalmazkodjunk a gyermekek oktatásának módjához és a tanárok felkészítéséhez, hogy szembenézzenek ezekkel az új kihívásokkal. Amikor az oktatás elmarad a technológiai fejlődéstől, a technológia határozza meg, hogy mi minősül oktatási lehetőségnek.

A romániai oktatási rendszernek innovatív technikákra van szüksége ahhoz, hogy integrálja a valós világot a kiterjesztett és virtuális valóság (VR) tapasztalataival, hogy teljes mértékben megvalósíthassa a metaverzum 3D-s, összekapcsolt, magával ragadó és valós idejű online térként való ígéretét. Ez az új technológiai korszak sok területen segített a digitális eszközök használatában, így az oktatásban is, ami így az e-learning platformok és a távoktatás fejlődését is elősegítette.

VRLab Academy colaj intro

Gyakorlati példa arra, hogy a technológia hasznot hoz az oktatás számára, a virtuális valóság-laboratóriumok fejlesztése. Különféle kísérletekhez kialakított virtuális környezetekről van szó, amelyeken keresztül szimulálják a valós tudományos laboratóriumot, ami lehetővé teszi az oktatási folyamat gyakorlati és elméleti oldala közötti szoros és hatékony kapcsolat kialakítását. A virtuális laboratóriumok számos előnnyel is járnak a tanárok számára. A VRLab Akadémia virtuális laboratóriumaival a tanároknak lehetőségük van a legbonyolultabb kísérleteket a hallgatókkal újra elkészíteni, és vizuálisan is szemléltetni az elméleti résszel kapcsolatos dolgokat, nagyon változatos tantárgyak esetében.

VRLab Academy Junior logoA VRLab Academy Junior laboratóriumok célja, hogy a VR (virtuális valóság) technológia segítségével interaktívabb oktatási környezetet biztosítsanak mind a diákok, mind a tanárok számára. A tanároknak lehetőségük van a virtuális valóság használatára különféle módokon, oktatási céljaiktól és iskolai tantervüktől, valamint az általuk preferált tanítási stílustól függően. Még ha a tanárok még csak most kezdik felfedezni a virtuális valóság lehetőségeit, a technológia tovább fog fejlődni, és a virtuális valóságon keresztül történő interaktív tanulás lehetőségei tovább bővülnek.

Beneficii VRLabA VRLab Academy Junior virtuális valóság laboratóriumainak előnyei az oktatásban:

 • Rövidebb idő alatt több kísérlet is elvégezhető
 • A tanulók olyan gyakran végezhetik el a kísérleteket, ahányszor csak szükségük van rá
 • A kísérletek könnyen elvégezhetők az óra alatt vagy azon kívül is
 • A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a rendelkezésre álló kísérletek folyamatosan frissülnek
 • Kísérletek létrehozásához tudományos együttműködés is lehetséges
 • Minden kísérlet az összes tantervi szabványhoz igazodik
 • A tanulók és hallgatók jobban tanulnak, ha lehetőségük van az elméleti részt a gyakorlatba átültetni
 • A virtuális valóság inspirálja, megindítja a képzeletet és ösztönzi a kreatív gondolkodást
 • A VR-laboratóriumok támogatják a hallgatók közötti együttműködést és ösztönzik aktív részvételüket
 • A kísérletek sokkal kevésbé tartanak, mint a való életben
 • A tanulók és hallgatók emlékezetes oktatási élményben részesülnek.

A VRLab Academy Junior a középiskolás diákokat és tanárokat célozza meg, és több mint 100 laboratóriumot kínál számukra különféle kísérletekkel, amelyek magukban foglalnak olyan tantárgyakat, mint a fizika, kémia, biológia, természettudományok, de olyan laboratóriumokat is, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy felfedezzék a Naprendszert, vagy akár szemtanúja lehet az Apollo 11 holdmodul holdraszállásának. Minden VRLab Academy Junior laboratórium összefügg az iskolai tantervvel, web alapú (nem szükséges letöltés), és kérésre testreszabható, a tanárok tantervétől függően.

Laboratoare Junior

Minden laboratóriumban a hallgatók és a tanárok rendelkezésére áll egy virtuális kézikönyv, amely hasznos információkat tartalmaz a kísérlet optimális paraméterekkel történő elvégzéséhez, minden szükséges eszközt, egy interaktív virtuális táblagépet, amely információkat ad a kísérletről, de interaktív virtuális laboránsokat is. a diákokkal, útmutatást nyújtson, és szükség esetén közbeavatkozzon.

Intrumente experiment

A VRLab Academy Junior virtuális valóság laboratóriumai mind a speciális felszerelést (VR-szemüveget) igénylő VR-verzióban, mind a PC-s verzióban használhatók, amelyhez csak PC/Laptop és egér szükséges. Hardverkövetelmények VR és PC/Laptop verziókhoz. Mindemellett mind a diákok, mind a tanárok hozzáférhetnek a kísérletből származó adatokhoz, olyan adatokhoz, amelyek mind a kísérlet eredményét, mind a kísérlet során rögzített hibákat vagy hibákat tartalmazzák.

A rendelkezésre álló laboratóriumokról a konzultáció során tudhat meg többet A VRLab Academy Junior kísérletek teljes listája.

A bemutató elérhető a bukaresti IQboard Showroomban

Lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek a VRLab Academy platform tesztelésére mind PC-s verzióban, mind Oculus Quest 2 VR szemüveggel. Az ingyenes DEMO munkamenet előnyeinek kihasználásához nem kell mást tennie, mint elküldeni nekünk a a Kapcsolat oldalon található űrlapot és az egyik IQboard tanácsadó azonnal átveszi a kérést, és Ön legfeljebb 24 órán belül választ kap.