Az érintés előnyei és ereje az oktatási környezetben: TrueBeam Touch technológia, mobileszköz-kezelés (MDM), éteren keresztüli (OTA) frissítések, Android 8, JBL® akusztikus házakdisplayuri seria smart

Smart Ctouch Riva D2 65" (165 cm)

Hasznos méret: 150.30 x 89.20 cm

Lásd a műszaki részleteket 1593.00 Euro + ÁFA   cart

Smart Ctouch Riva D2 75" (190 cm)

Hasznos méret: 174.50 x 103.60 cm

Műszaki részleteket 2105.00 Euro + ÁFA    cart

Smart Ctouch Riva D2 86" (219 cm)

Hasznos méret: 197.20 x 115.70 cm

Lásd a műszaki részleteket 2713.00 Euro + ÁFA   cart

Interaktív kijelző Smart CTOUCH Riva D2
75" | 165 cm átlóval

A legjobbat szeretnéd az osztályteremben? Az új CTOUCH Riva D2 interaktív kijelző a legjobb választás a tantermek modern, nagy teljesítményű, ugyanakkor költséghatékony berendezéssel való felszereléséhez.

Riva D2

 • Oktatási szoftver MicrosoftTeams image
 • Erős akusztikus burkolatok
 • A legújabb Android technológia
 • Pontos írási tapasztalat
 • Vezeték nélküli megosztás
 • Integrált mikrofon és WiFi
 • Naprakész biztonság
 • Fejlett csatlakoztathatóság
 • Nulla légrés
 • Kiterjesztett garancia


CTOUCH Riva D2, ideális választás minden osztályterembe

exprienta scriere

A CTOUCH Riva D2 interaktív kijelzőt úgy tervezték, hogy javítsa a tanítási/tanulási élményt az osztálytermekben. A CTOUCH Riva D2 egy nyílt platform, amely bármilyen oktatási szoftverrel kompatibilis, a legújabb technológiával felszerelt kijelző pedig rendkívül precíz írási élményt nyújt.

Írásbeli tapasztalat
Az interaktív kijelzők egyik legfontosabb szempontja a tapintható élmény, a CTOUCH Riva D2 pedig a legpontosabb írási élményt nyújtja a TrueBeam Touch+ és a Zero Air Gap technológiáknak köszönhetően, amelyek megszüntetik az üvegpanel és az LCD közötti teret.

Hibrid tanítás/tanulás

invatamant hibrid

A CTOUCH Riva D2 alkalmas tantermi órákra és hibrid forgatókönyvre is, mivel 4 mikrofonnal, 50 W-os akusztikus burkolattal és WiFi 6-tal van felszerelve, amelyek mindegyike integrálva van a gyors internetkapcsolat érdekében.

Vezeték nélküli megosztás
Az Eshare alkalmazás korlátlan tükrözési funkcionalitást kínál, és lehetővé teszi a tanulók és hallgatók számára, hogy vezeték nélkül megosszák saját eszközeiket a kijelzőn, függetlenül a használt operációs rendszer típusától, mivel az EShare kompatibilis a Windows és az Android vagy az Apple rendszerrel is. A CTOUCH Riva D2 kijelző vásárlásakor ingyenesen elérhető Eshare licenc használatával maximum 50 felhasználó vehet részt a foglalkozáson, ebből akár 9 résztvevő is megoszthatja egyszerre a tartalmat a kijelzőn.

Android 11 tapasztalat
A CTOUCH Riva D2 interaktív kijelző Android 11 operációs rendszerrel van felszerelve, és a felhasználók élvezhetik a naprakész biztonságot.

colaj aplicatii RivaD2

Megfelelő oktatási alkalmazások

 • Kahoot! - Az alkalmazás lehetővé teszi a tanárok számára, hogy új vitatémákat vezessenek be, anyagokat tekintsenek át, adatokat jelenítsenek meg értékeléshez, kvízeket, szavazásokat és oktatási játékokat készítsenek és osszák meg.
 • Office – A Microsoft Technology hivatalos partnereként a CTOUCH interaktív kijelzők kompatibilisek a leggyakrabban használt Microsoft alkalmazásokkal: MS Word, Excel, OneNote és PowerPoint.
 • EShare – Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a tanulók és a hallgatók megosszák a kijelzőn a tartalmat saját eszközeikről, függetlenül a használt operációs rendszer típusától: Windows, Android vagy Apple.
 • Wikipédia – Az online enciklopédia A Wikipédia az egyik leggyakrabban használt alkalmazás az oktatási környezetben, és a tanároknak lehetőségük van a Wikipédiában elérhető tartalmakat valós időben megjeleníteni a kijelzőn.
 • UBoardMate CC (Kreatív osztályterem) – Az oktatási szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jegyzeteket készítsenek és ötletbörzeket szervezzenek, valamint integrált eszközöket biztosít a tanárok számára matematika, földrajz, természettudomány és sok más tantárgyhoz. További információk keresése a UBoardMate CC prospektusban.


Az UBoardMate ingyenes használatához regisztrálnia kell a CTOUCH Riva D2 interaktív kijelzőt a gyártó honlapján: https://uboardmate.ctouch.eu/

Hosszabbítsa meg kijelzője élettartamát a Heartbeat segítségével

heartbeat fit logo

A Heartbeat egy kiterjedt szolgáltatáskészlet, amelyek mindegyike a CTOUCH Riva D2 kijelzők élettartamának meghosszabbítását célozza, funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínál a felhasználóknak, valamint hozzáférést biztosít a távoli felügyeleti eszközökhöz és képzéshez. A Heartbeat 2 programot kínál a felhasználóknak: Hearbeat Fit és Heartbeat Safe.

Hearbeat Fit

 • CTOUCH Riva D2 kijelző vásárlása esetén ingyenesen elérhető
 • heartbeat fit trainingCTOUCH Sphere Entry management tool
 • Security by design
 • Radix Visio MDM management tool
 • Firmware frissítések
 • A CTOUCH minden aktiválással elültet egy fát

Heartbeat Safe

 • Havi előfizetéssel elérhető
 • CTOUCH Sphere Advanced management tool
 • Security by design
 • Radix Visio MDM management tool
 • Firmware frissítések
 • heartbeat fit functionalitateKorlátlan számú biztonsági frissítés
 • Prémium támogatás
 • Android mod frissítések
 • A CTOUCH minden aktiválással elültet egy fát

Opcionális kiegészítők

 • KÉPZÉSEK
 • Többtényezős hitelesítés
  Távoli karbantartás
  Funkcionalitás frissítések / cserék

 • A CTOUCH minden aktiválással elültet egy fát

További információk keresése a Heartbeat prospektusban.

A CTOUCH Riva D2 interaktív kijelző vásárlásakor a felhasználók egy éves Heartbeat Safe előfizetést kapnak, ingyenesen.

 

Műszaki adatok:

Átlós 75'' | 190 cm
Felbontás 3840 x 2160
Érintéstechnológia TrueBeam Touch+
Felület USB 2.0 kompatibilis (teljes sebességű) HID panasz, kompatibilis Plug & Play kompatibilis. Kompatibilis az USB 1.1-gyel
Fényesség 400 cd/m²
Kontraszt 5000:1
Színek száma 1.07 Billion (10 bits)
Látószög 178° / 178°
Érintő pontok 40 érintési pont Windowson és 20 érintési pont Androidon
Android 11.0
Kompatibilis operációs rendszerek Windows, macOS, Chrome, Linux si Android
Integrált hangszórók 2 Stereo 3-Way Speakers
Kapcsolódás

Video input (digital): 3x HDMI 2.0 (1x ARC), 1x DP 1.2, 2x USB-C 3.2 Gen 1x1 (1x65W Front, 1x 15W)
Video output (digital): 1x HDMI out
Video input (analog): 1x VGA (inclusiv 1x Mini Jack)
Audio input: 1x Mini Jack (dedikált hangforrás)
Audio output: 1x Mini Jack, 1x S/PDIF Optical
USB: 3x USB 3.0 (tip A), 2x USB 2.0 (tip A), 2x USB-C
Touch: 4x USB (2x USB 2.0 tip B, 2x USB-C)
RS232C: 1x DE-9F
LAN port: 2x RJ45 10/100/1000 BaseT
WLAN: IEEE 802.11n/ac/ax (Wi-Fi 6)
Bluetooth 5.2
Modul-slot: 1x OPS-slot (UHD@60Hz)

VESA szabvány 800x600 mm
Bruttó súly 58 kg
Nettó tömeg 48.8 kg
Garancia

Üzlet: 2 év + 1 év extra garancia*
Oktatás: 2 év + 3 év extra garancia*
*Az extra garancia a kijelzőnek a gyártó honlapján történő regisztrációja után vehető igénybe: register.ctouch.eu

Tájékoztató megjegyzés Audio-video adapterek használata nem megengedett, hogy ne sérüljön az AV és a vezérlőjelek minősége és integritása.

Tartozékok rendelkezésre Smart Ctouch D2 Riva 75" | 190 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Fusion fali tartó egy fix fali tartó kijelzőkhöz, amelyet a telepítő szakemberektől kapott visszajelzések alapján fejlesztettek ki, és olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint a Centerless shift, a Centris dőlésszög, a ControlZone szintező beállítás és a ClickConnect reteszelés.  A Chief Large Fusion fali tartó fő előnyei a stabilitás, a gyors telepítés, a könnyű kábelkezelés és a biztonság.

188.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lumi Cart TTV12 46TB

A GBC Cart TTV12-46T egy mobil, tantermekbe alkalmas, állítható magasságú és állítható magasságú kiegészítő polccal ellátott mobil bemutatóállvány. A GBC Cart TTV12-46TW könnyű alumíniumból készült, amelynek kialakítása lehetővé teszi a nagyméretű kijelzők biztonságos használatát, továbbá lehetővé teszi a táj/portré nézeti pozíció beállítását, valamint beépített D-gyűrűs fogantyúval és 4 reteszelhető görgővel rendelkezik.

314.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Mobile Cart egy összecsukható mobil kijelzőállvány teleszkópos magasságállítással, integrált kábelkezeléssel és Centris technológiával, amely lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását. A Chief Large Mobile Cart lehetővé teszi a kijelző függőleges vagy álló helyzetben történő felszerelését, és 4 kerékkel és 2 biztonsági rendszerrel van felszerelve.

835.00 Euro +ÁFA

cart

A Chief XL Electric Cart egy elektromos magasságállítással, beépített tárolóhelyekkel, kétlépcsős összeszereléssel és ControlZone-zal ellátott mobil display állvány, amely a telepítés utáni finomhangolást teszi lehetővé. Ezenkívül a Chief XL elektromos kocsi rendelkezik ütközésgátló érzékelővel, integrált kábelkezeléssel, valamint PACREM vezérlőpaddal és távirányító készlettel, beleértve a távirányítót és a Bluetooth dongle-t.

1324.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
CTOUCH Wallom2 Wall Lift

A Wallom2 Wall Lift rugalmasan támogatja az interaktív CTOUCH-kijelzőket, 30 és 245 cm-es inaltime elektromos újravilágítást, olandez tervezést, ergonómiai szabványt, tartósságot és biztonságot, elektromos lift Linak® technológiát maximálisan támogatható 150 kg, vezérlőpanel 3 butoane programozható és TUV tanúsítvánnyal.

984.00 Euro +ÁFA

cart

CTOUCH wallom 3 A Wallom3 Mobile Lift támogatja az interaktív CTOUCH-kijelzőt, a dán Linak® technológiát és az ergonómiai szabványt, a stabilitást, a tartósságot és a biztonságot, a 4 TENTE echipat cu 4 roti TENTE-t (2 roti cu frane), greutate de maxima 150 kg, inaltime elektromos szabályozás, panoráma vezérlés 3 gombbal programozható, TUV tanúsítvánnyal.

1206.00 Euro +ÁFA

cart

 

 

Ctouch modul - Az I5 OPS modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógépgé alakítsa, egyszerűen behelyezve a modult az OPS nyílásba. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőn használható, anélkül, hogy külsőleg, kábeleken, laptopon keresztül kellene csatlakoznia. Ctouch modul - Az OPS i5 modul Intel® Comet Lake-U I5-10210U processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® UHD Graphics 620 sorozatú grafikus kártyával, 128 GB SSD merevlemezzel, Intel Gigabit Ethernet hálózattal, USB 3.1 interfésszel, USB 3.0 és USB 3.0,HDMI porttal és Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve.

790.00 Euro +ÁFA

cart

heartbeat fit logo A Heartbeat egy kiterjedt szolgáltatáskészlet, amelyek mindegyike a CTOUCH Riva D2 kijelzők élettartamának meghosszabbítását célozza, funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínál a felhasználóknak, valamint hozzáférést biztosít a távoli felügyeleti eszközökhöz és képzéshez. Heartbeat Safe: havi előfizetéssel elérhető; CTOUCH Sphere Advanced menedzsment eszköz; Tervezett biztonság; Radix Visio MDM-kezelő eszköz; Firmware frissítések; Korlátlan számú biztonsági frissítés; Prémium támogatás; Android mod frissítések. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus előadásokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai tanfolyamokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Euro +ÁFA

cart

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazóülések révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az xTouch 4K 400 kamera egy ePTZ digitális kamera 4K felbontással (3840x2160 px, 30 fps) és CMOS érzékelővel, beépített mikrofonnal, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és A+ nagy felbontású optikai objektívvel. xTouch 4K 400 kamera kompatibilis a Zoom, Google Meet, Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

106.00 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch AiO FHD 303 egy digitális kamera 120°-os felvételi szöggel, 360°-os, akár 3 m-es lefedettségű, omnidirekcionális mikrofonnal és integrált akusztikus burkolattal, USB 2.0 interfésszel és telepítési illesztőprogramok nélkül. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik. Az xTouch AiO FHD 303 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

238.00 Euro +ÁFA

cart

Camera xTouch UHD 200

Az xTouch UHD 200 egy digitális fényképezőgép 3264x2448 px Ultra HD felbontással, 30 fps és 77°-os látószöggel, beépített mikrofonnal és akusztikus indukcióval, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és optikai objektívvel, autofókusz funkcióval. Az xTouch UHD 200 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges e-learning alkalmazással.   

35.00 Euro +ÁFA

cart