VRLab Academy

A VRLab Akadémia középiskolai és egyetemi szintű diákokat, hallgatókat és tanárokat céloz meg, és több mint 200 laboratóriumot kínál számukra

Leírás Kérjen ajánlatot

VRLab Academy Junior

A VRLab Academy Junior középiskolás diákoknak és tanároknak szól, és 35 kísérleti laboratóriumot kínál számukra

Lásd leírás
Kérjen ajánlatot

VRLab Academy

Tudományos kísérletek a virtuális valóságban, progresszív oktatási környezetért

 

A technológiai fejlődés gyors lépésekkel magában foglalja a mindennapi élet minden területét és aspektusát, és tükröződik a tudomány, a technológia, az orvostudomány és most az oktatási környezetben a példátlan fejlődésben. Ez az új technológiai korszak sok területen segített a digitális eszközök használatában, így az oktatásban is, ami így az e-learning platformok és a távoktatás fejlődését is elősegítette.

VRLab Academy colaj intro

Gyakorlati példa arra, hogy a technológia hasznot hoz az oktatás számára, a virtuális valóság-laboratóriumok fejlesztése. Különféle kísérletekhez kialakított virtuális környezetekről van szó, amelyeken keresztül szimulálják a valós tudományos laboratóriumot, ami lehetővé teszi az oktatási folyamat gyakorlati és elméleti oldala közötti szoros és hatékony kapcsolat kialakítását.

A VRLab Academy egy online oktatási platform, amely online tudományos kísérleteket kínál különböző területeken, mint például kémia, fizika, biológia, modern tudományok, és kompatibilis a nagy felbontású VR készletekkel, így lehetőséget kínál a gyakorlati tudomány megtapasztalására. A VRLab Academy kiváló eszköz mind a személyes, mind a távoktatáshoz, és készen áll arra, hogy támogassa a virtuális valóság figyelemre méltó innovációját olyan cikkek és termékek könyvtárával, amelyek teljesítik ennek a progresszív, új oktatási környezetnek az ígéretét.

A virtuális laboratóriumok számos előnnyel járnak a tanárok számára. A VRLab Akadémia virtuális laboratóriumaival a tanároknak lehetőségük van a legbonyolultabb kísérletek újrateremtésére a diákokkal, és vizuálisan szemléltetni az elméleti résszel kapcsolatos dolgokat, a tantárgyak igen változatos körében.

Szeretnénk lépést tartani a digitális korszakban tapasztalható technológiai fejlődéssel, ezért a virtuális valóság laboratóriumait egyre több középiskolában, középiskolában és egyetemen használják szerte a világon.

Beneficii VRLabA VRLab Academy virtuális valóság laboratóriumainak előnyei az oktatásban:

 • Rövidebb idő alatt több kísérlet is elvégezhető
 • A tanulók olyan gyakran végezhetik el a kísérleteket, ahányszor csak szükségük van rá
 • A kísérletek könnyen elvégezhetők az óra alatt vagy azon kívül is
 • A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a rendelkezésre álló kísérletek folyamatosan frissülnek
 • Kísérletek létrehozásához tudományos együttműködés is lehetséges
 • Minden kísérlet az összes tantervi szabványhoz igazodik
 • A tanulók és hallgatók jobban tanulnak, ha lehetőségük van az elméleti részt a gyakorlatba átültetni
 • A virtuális valóság inspirálja, megindítja a képzeletet és ösztönzi a kreatív gondolkodást
 • A VR-laboratóriumok támogatják a hallgatók közötti együttműködést és ösztönzik aktív részvételüket
 • A kísérletek sokkal kevésbé tartanak, mint a való életben
 • A tanulók és hallgatók emlékezetes oktatási élményben részesülnek.

A VRLab Akadémia középiskolások és egyetemi hallgatók és tanárok számára készült, és több mint 120 virtuális laboratóriumot kínál számukra különféle kísérletekkel, olyan témákban, mint az orvosi biokémia, optika, modern fizika, kémia, termodinamika, anatómia, biológia és modern tudományok. Ezenkívül a VRLab Academy szakértőkkel közösen kifejlesztette a VRLab Academy Junior nevű, több mint 100 laboratóriumból álló sorozatot, amelyet kifejezetten a középiskolás diákok és tanárok számára terveztek.

Minden laboratóriumban a hallgatók és a tanárok rendelkezésére áll egy virtuális kézikönyv, amely tartalmazza a kísérlet optimális paraméterekkel történő végrehajtásához szükséges összes információt, minden szükséges eszközt, egy interaktív virtuális táblagépet, amely információkat nyújt a kísérletről, de virtuális laboránsokat is. amelyek interakcióba lépnek a kísérletet végző diákokkal és tanárokkal, útmutatást kínálnak és szükség esetén beavatkoznak.

Intrumente experiment

A VRLab Academy virtuális valóság laboratóriumai mind a speciális felszerelést (VR-szemüveget) igénylő VR verzióban, mind a PC-s verzióban használhatók, amelyhez csak PC/Laptop és egér szükséges. További információ megtalálható a Hardverkövetelmények VR és PC/Laptop verziókhozDe asemenea, toate laboratoarele VRLab Academy sunt corelate cu curricula scolara, sunt web-based (nu necesita descarcare) si pot fi personalizate, la cerere, in functie de curricula profesorilor. In plus, atat elevii cat si profesorii au acces la datele rezultate in urma experimentului, date ce contin atat rezultatul experimentului cat si greselile sau erorile inregistrate in timpul experimentului.

A rendelkezésre álló laboratóriumokról a konzultáció során tudhat meg többet A VRLab Academy kísérleteinek teljes listája.

A bemutató elérhető a bukaresti IQboard Showroomban

Lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek a VRLab Academy platform tesztelésére mind PC-s verzióban, mind Oculus Quest 2 VR szemüveggel. Az ingyenes DEMO munkamenet előnyeinek kihasználásához nem kell mást tennie, mint elküldeni nekünk a a Kapcsolat oldalon található űrlapot és az egyik IQboard tanácsadó azonnal átveszi a kérést, és Ön legfeljebb 24 órán belül választ kap.