Mi az  IQboard?

Az IQboard a GBC®, által kínált interaktív megoldások professzionális megközelítése, amely román, angol, magyar, bolgár, magyar és német nyelvű alkalmazásokkal rendelkezik, és hihetetlenül sokféle oktatási és üzleti csomagot kínál, valamint egy kiváló tartozékcsomagot és technikai támogatást nyújt Romániában, Moldovában, Bulgáriában és Magyarországon.

Átlagú csomag
80"-89" | 203-226cm
 Átlagú csomag
90"-99" | 228-252cm
  Átlagú csomag
100"-150"| 254-381cm

Képzési politika

Az Ügyfél / Résztvevő / Hallgató az IQboard képzés megvásárlásával és beiratkozásával elfogadja és elfogadja a Képzési szabályzatot az alábbiak szerint:

Szerzői jog, szellemi tulajdonjogok

Az IQboard tanfolyamokkal, a kurzus dokumentációjával és az ügyfeleknek/résztvevőknek/hallgatóknak biztosított oktatási anyagokkal kapcsolatos szerzői jogok és minden egyéb szellemi tulajdonjog kizárólag az IQboard tulajdonát képezi, és az IQboard fenntartja.

Semmi esetre sem, sem részben, sem teljes egészében az oktatási anyagokat, a dokumentációt, a kurzusokat NEM lehet továbbítani, reprodukálni, rögzíteni és/vagy másolni semmilyen formában, semmilyen eszközzel, és nem fordítható le más nyelvre. az IQboard jogi képviselőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül használható fel.

Az IQboard által képzési célokra biztosított szoftvert sem egészben, sem részben tilos másolni, és semmilyen más formában nem lehet felhasználni, ha ehhez az IQboard törvényes képviselőjének írásos hozzájárulása nem történt meg.

Ez a kötelezettségvállalás határozatlan időre szól. Ennek a kötelezettségvállalásnak a be nem tartása esetén a vétkes személy 50 000 euró összegű kártérítést köteles fizetni az IQboardnak, mint büntetőzáradékot.

Tanfolyamok

Az IQboard által kínált tanfolyamok mind online, videokonferencia-platformok segítségével, mind fizikailag, az Ügyfél székhelyén vagy az IQboard központjában lebonyolíthatók.

Tanfolyam tartalom

Az IQboard fenntartja a jogot, hogy bármely kurzus tartalmát az Ügyfél / Résztvevők / Hallgatók értesítése és/vagy elfogadása nélkül megváltoztassa, ha az IQboard kizárólagos belátása szerint úgy ítéli meg, hogy az ilyen változtatás alapvetően nem változtatja meg a kurzus tartalmát, és nem hatása annak költségeire.

Tanfolyami díjak és fizetési lehetőségek

Az IQboard által kínált kurzusok díját minden foglalkozáson előre, teljes összegben felszámolják. A díjak a kívánt tanfolyamtól, a tanfolyam szintjétől, időtartamától és a lebonyolítás módjától (élő vagy fizikai jelenléttel történő foglalkozás) függően változnak. A tanfolyamok listája, a tanfolyam ütemterve és a kapcsolódó díjak elérhetők az IQboard weboldalán.

A Résztvevő / Hallgató által az IQboard hibáján kívül, az IQboard képviselőinek hanyagsága nélkül, kizárólag az IQboard által okozott technikai problémák nélkül az Ügyfél / Résztvevő / Hallgató felelőssége marad, nincs lehetőség arra, hogy az idő / foglalkozás / tanfolyam hiányzik / hiányzik fedezni / fedezni egy másik órán / foglalkozáson / tanfolyamon az elveszettek felépüléséért, mint egy újonnan szerzett tanfolyamon. Vis maior csak abban az esetben kizárt, ha az Ügyfél / Résztvevő / Hallgató a lehető legrövidebb időn belül írásban kommunikál az e-mail címre. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. azt a helyzetet, amely megakadályozza, hogy a megvásárolt időpontban / foglalkozáson / tanfolyamon részt vegyen, a jelen dokumentumban foglaltaknak megfelelően.

Az IQboard nem rögzíti a foglalkozásokat, így a Résztvevőknek / Hallgatóknak nem lesz lehetőségük az időpontot / foglalkozást / tanfolyamot a befejezés után folytatni.

A kölcsönös megállapodás és/vagy speciális promóció részeként alkalmazható kedvezmények nem halmozhatók fel, kivéve, ha az IQboard kifejezetten elfogadja.

Az IQboard fenntartja a jogot a felszámított díjak előzetes értesítés nélküli felülvizsgálatára és módosítására. Azonban azok a tanfolyami díjak, amelyeket az árváltozás előtt foglaltak le, és amelyekre

Az IQboard érvényes fizetést kapott, a foglaláskor/vásárláskor érvényes díjat számítjuk fel.

A tanfolyam/tanfolyamok kifizetése a megkötött szerződés szerint történik.

Rendszerkövetelmények

Az IQboard képviselői által tartott online kurzusok videokonferencia-platformokon, például: Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, internetkapcsolaton keresztül zajlanak. Az IQboard képviselői megállapodnak a kurzus kedvezményezettjével a platformról, amelyen a tanfolyamot megtartják.
Bármilyen operációs rendszerrel használható böngészővel, internetkapcsolattal (56k és nagyobb), hangszórókkal és mikrofonnal vagy mikrofonos fejhallgatóval (ha kommunikálni akarsz az oktatóval/oktatóval).

Kérjük, ellenőrizze a rendszerkövetelményeket, az Ügyfél / Hallgató / Résztvevő biztosított, hogy megfelel ezeknek a követelményeknek.

Felhívjuk figyelmét, hogy a díjak NEM tartalmazzák a rendszer adaptálásának költségét, sem a foglalkozásokon való részvételhez szükséges hangszórók, fejhallgatók, mikrofonok költségeit. A díjak nem tartalmazzák a laptop/számítógép, a platform vagy bármely más eszköz optimális használatához szükséges további technológiák és/vagy szoftverek költségét, amelyek az online tanfolyam élőben való eléréséhez szükségesek.

Bejegyzés

Az online képzésre az Ügyfél / Résztvevő / Hallgató a vásárlás, illetve az ebben foglaltak szerinti fizetés megtörténte után jelentkezhet. Az utasításokat 24 órán belül elküldjük a regisztrációhoz használt e-mail címre, illetve a tanfolyam/tanfolyamok megvásárlásakor megadott elérhetőségre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztrációhoz használt e-mail-címnek érvényesnek kell lennie. Az IQboard nem válaszol hibás regisztrációs adatok közlése esetén.

Ha segítségre van szüksége a regisztrációhoz, forduljon hozzánk a következő telefonszámon Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Az IQboard képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot a tanfolyam(ok) ütemezése érdekében. A tanfolyam(oka)t a megszerzéstől számított 12 hónapos időszak végén el kell kezdeni, ellenkező esetben az IQboard úgy tekinti, hogy a kurzusok befejeződtek, és nem téríti vissza a felszámított költség(eke)t.

Az IQboard fenntartja a jogot, hogy korlátozza a résztvevők számát egy tanfolyamon, tréningen vagy tréningen, hogy optimális képzési/oktatási környezetet biztosítson a tanfolyamon részt vevő összes személy számára. Ez biztosítja a kellő egyéni figyelmet.

Megerősítés

Az IQboard a regisztráció érvényes fizetési móddal történő befejezését követően visszaigazoló e-mailt küld az Ügyfélnek / Résztvevőnek / Hallgatónak az elérhetőségek között megadott e-mail címre. Azok a nevezések, amelyek kifizetése a tanfolyam(ok) kezdete előtt legalább 3 (három nappal) nem érkezett meg, nem kerül visszaigazolásra, és az IQboard fenntartja a jogot, hogy a meg nem erősített helyeket előzetes értesítés nélkül bármikor felmondja.

Emlékezni:

Bármely IQboard tanfolyam megvásárlása után visszaigazoló e-mailt kap.

A kurzusra/tanfolyamokra a férőhelyek számától függően, legkésőbb a tanfolyam(ok) kezdete előtt 48 munkaórával tudunk jelentkezni.

A részletes bejelentkezési/bejelentkezési adatokat és a tanfolyam utasításait az első foglalkozás kezdete előtt 1-2 nappal küldjük el.

Az IQboard a program változása előtt egy héttel vagy a lehető legrövidebb időn belül írásos értesítést küld e-mailben a regisztrált Résztvevőknek / Diákoknak.

Lemondás, átütemezés és átutalás

Lemondási, átütemezési és átutalási kérelmet írásban kell benyújtani az e-mail címre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., legalább 10 munkanappal a tanfolyam kezdete előtt.
A kurzus átütemezésének kérése esetén az átütemezés közösen egyeztetett időpontra, de legkésőbb a tanfolyam kért kezdési időpontjától számított 12 héten belül történik.

Amennyiben lemondási, átütemezési és/vagy átutalási kérelem a rendezvény/foglalkozás/tanfolyam előtt kevesebb mint 10 munkanappal érkezik, vagy előzetes bejelentés nélküli távolmaradás esetén (vis maior esetén a lehető legrövidebb időn belül), a tanfolyam díját, képzésre/képzésre biztosított, előzetes értesítés nélkül, teljes összegben felszámításra kerül, adott esetben nem térítik vissza.

Képzési tanfolyamok, képzési csomagok, foglalkozások és/vagy képzési egységek és hasonlók költségei nem téríthetők meg, kivéve a törvényben meghatározott vis maior eseteket, a jelen dokumentumban leírtak szerint.

A szolgáltatások részleges igénybevételéért, illetve a részleges részvételért költségtérítés nem jár, kivéve a jogszabályban meghatározott vis maior eseteket, a jelen dokumentumban leírtak szerint.

Az Ügyfél / Hallgató / Résztvevő nem helyettesíthető online tanfolyamokon és harmadik fél fizikai jelenlétében.

Az IQboard lemondhatja, elhalaszthatja vagy átütemezheti a képzést, ha a résztvevők száma kevesebb, mint az eseményre meghatározott létszám, vagy ha egy oktató/oktató nem tud részt venni a foglalkozáson, az időpont és/vagy a tanfolyam nem tud részt venni. betegség vagy egyéb objektív ok miatt.

Az IQboard nem vállal felelősséget a foglalkozások, órák, tanfolyam(ok) késéséből, lemondásából vagy átütemezéséből eredő károkért.

Ha a Résztvevő / Hallgató bármilyen okból nem tud részt venni az órán / foglalkozáson / tanfolyamon, a már befizetett összeget nem térítjük vissza, és az esedékes befizetést továbbra is teljesítik, kivéve a jogszabályban meghatározott vis maior eseteket, a ebben a dokumentumban leírt eljárást.

Emlékezni:

Lemondási, átütemezési, átutalási kérelmet írásban, a regisztrációban szereplő e-mail címen kell benyújtani legalább 10 (tíz) munkanappal a tanfolyam megkezdése előtt az alábbi e-mail címre: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az IQboard által kínált kurzusok közötti áthelyezés legalább 10 (tíz) munkanappal a kért kezdeti kurzus kezdete előtt és legkésőbb 48 munkaórával annak a kurzusnak a kezdete előtt megengedett, amelyre át szeretnének kerülni, feltéve, hogy vannak szabad helyek. . Az áthelyezés minden esetben csak abban az esetben lehetséges, ha legalább 48 munkaórával az átkerülni kívánt tanfolyam kezdete előtt, de legkésőbb az első regisztrációtól számított tizenkét (12) héten belül írásban kérik.

Újbóli időpont egyeztetés az induló, a lemondott tanfolyam kezdő időpontjától számított legfeljebb tizenkét (12) héten belül történik, amennyiben vannak szabad helyek.

A Hallgató / Résztvevő motiválatlan hiányzása főszabály szerint nem időzíthető és nem téríthető vissza.

A Megrendelő / Résztvevő / Hallgató nem jogosult arra, hogy a tanfolyamon más személy helyettesítse.

A szolgáltatások részleges igénybevételéért, illetve a részleges részvételért főszabály szerint költségtérítés nem jár, a megvásárolt tanfolyam(ok) teljes befizetésének kötelezettségével.

Amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 10 (tíz) munkanapnál rövidebb időn belül érkezik lemondási vagy átütemezési kérelem, úgy a kurzusalapítás díját előzetes értesítés/értesítés nélkül visszatartjuk.

Ezek a műveletek (lemondás, átütemezés, átutalás) nem járnak többletköltséggel, eltekintve az IQboard által kínált különböző tanfolyamok árkülönbségétől.

Bármilyen programváltozás esetén az IQboard írásos értesítést küld a Regisztrált Résztvevőknek / Diákoknak e-mailben, egy héttel korábban vagy a lehető legrövidebb időn belül.

A jelen dokumentumban foglaltak megsértése esetén fennáll a megvásárolt tanfolyam/tanfolyamok teljes kifizetésének kötelezettsége.

Értesítések

Az IQboard kapcsolattartási e-mail címe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Részvételi szabályok

Az IQboard tanfolyamokon részt vevő minden résztvevőnek/hallgatónak meg kell felelnie a kurzusra vonatkozóan megállapított és közölt összes előírásnak és eljárásnak, beleértve a jelen dokumentumban említetteket is.

Az IQboard által képzési/képzési céllal biztosított szoftvert a tanfolyam(ok) befejezéséig tilos eltávolítani a tárolóeszközről, sem részben, sem egészben lemásolni, illetve bármely más formában használhatóvá tenni, amelyre nem szerezték be. írásos hozzájárulása az IQboard-tól.

Az IQboard által biztosított tananyagok kizárólag a kedvezményezettek számára készültek, és csak képzési célokra szolgálnak.

Az IQboard fenntartja magának a jogot, hogy bármely Résztvevőt / Diákot kizárjon a részvételből garázdaság, nem megfelelő nyelvezet, részvételi szabályok be nem tartása miatt

IQboard vagy nem részvétel ilyen okok miatt. Ilyen körülmények között az Ügyfél / Résztvevő / Hallgató részére díjvisszatérítés nem történik.

Harmadik felek által kínált videokonferencia-platformok, szoftverek és technikai eszközök használata esetén ezen cégek feltételeit, feltételeit és követelményeit is be kell tartani. Az Ügyfél / Résztvevő / Hallgató kötelessége, hogy tájékozódjon ezen cégek kötelezettségeiről.

Online foglalkozások

Az IQboard online kurzusai Google Meet, Zoom vagy Microsoft Teams platformon, az Ön internetkapcsolatának használatával zajlanak. Bármilyen böngésző operációs rendszer, internetkapcsolat (56k és magasabb), hangszóró és mikrofon vagy fejhallgató szükséges. mikrofonnal (ha szeretné kommunikálni az oktatóval). Minden utasítást és információt a tanfolyam kezdete előtt elküldünk, és ezeket készen kell tartani a tanfolyam első napjára.

Kérjük a résztvevőket/hallgatókat, hogy a tanfolyam kezdete előtt 10 perccel jelentkezzenek be a tanfolyamra.

Garanciák és tartozások

Az IQboard felelőssége az ügyfél/hallgató/résztvevő felé a kurzusok lebonyolításához kapcsolódik.

Függetlenül attól, hogy az oktató/oktató vagy az IQboard a felkínált kurzusok eredményeként a klienst/hallgatót/résztvevőt ért bizonyos károkat milyen okból fizeti meg, a felelősség a kifizetett értékre, illetve a felszámított díjra korlátozódik. következett a tanfolyam.

A tanfolyamokat garancia nélkül tartjuk és tartjuk.

Az IQboard nem vállal felelősséget a jelen objektíven motivált szerződésben vállalt kötelezettségeinek olyan késedelméért vagy megszegéséért, amelyet rajta kívül álló véletlen esemény, vagy rajta kívül álló, előre nem látható helyzet okoz. Az IQboard nem vállal felelősséget, ha egy oktató/oktató nem tud részt venni a foglalkozáson, időpontban és/vagy tanfolyamon, vagy átmenetileg nem tud dolgozni, vagy ha a minimális létszám nem teljesül.

A vis maior mindkét felet felmenti a jelen dokumentum feltételei alapján.

Vegyes

Erre a megállapodásra Románia törvényei az irányadók, a kollíziós elvek figyelembevétele nélkül. A jelen dokumentum alapján vagy azzal kapcsolatos bármely jogi eljárás kizárólag Románia bíróságai előtt indítható.

Az, hogy az IQboard bármely adott helyzetben lemond a jelen Megállapodás bármely rendelkezéséről, nem értelmezhető az adott rendelkezésről való jövőbeni vagy egyéb feltételekről való lemondásként. Az IQboard fenntartja a jogot, hogy bármely rendelkezést érvényesítsen bármely későbbi jogsértés esetén.

--------------------------------------------------- -------------
Utolsó felülvizsgálat: 2021, november 19