Software interactiv sau colaborativ. usor de folosit de acasa pentru a pregati lectiile, in clasa pentru a preda sau integrat cu solutiile de invatamant la distanta. Functii avansate de recunoastere gesturi, machete 3D si multe altele.Software interactiv IQboard

Interaktív vagy kollaboratív?
Az osztályteremben vagy távoktatásban?

Interaktív tábla fejlett funkciókkal, tollal, ujjal vagy gesztusokkal történő interakcióval. Teljesen licencelt életre szóló szoftver magyar nyelven, fejlett funkciókkal: e-ink, megjegyzések, több oldal, drag and drop, nagyító, spotlight és még sok más. A távoktatási megoldásokba való natív integráció és egy olyan kollaboratív környezet létrehozása, ahol a tanuló/tanuló interakcióba léphet a tartalommal. Természetesen a legjobb GBC Helpdesk garanciával és utógaranciával.

Interaktív IQboard szoftver

Magyar nyelven, 3 munkamód, több felhasználó, több érintés, élethosszig tartó licenc, ingyenes a Foundation sorozathoz.

Lásd a leírást Ár: 284.00 Eur  + ÁFA    cart

Interaktív IQboard szoftver

Magyar nyelven, 3 munkamód, több felhasználó, több érintés, élethosszig tartó licenc, ingyenes a Foundation sorozathoz.

Lásd a leírást Ár: 284.00 Eur  + ÁFA    cart

Interaktív Expert v8.00 szoftver

Magyar nyelven, több felhasználó, több érintés, 3D elemek, kollaborációs alkalmazás, ingyenes az Expert sorozatban.

Leírás Ár: 244.00 Eur + ÁFA    cart

mozaBook CLASSROOM szoftver

Lágy nevelési bemutató, amely természetesen a hagyományos oktatási eszközök mellett

Lásd a leírást Promóciós ajánlat

Expert v8.00 interaktív és együttműködő többfelhasználós szoftverek, alkalmazások és interaktív erőforrások

 

Elérhető magyar, angol, német, román és bolgár nyelven.
Az Expert sorozat bármely interaktív táblájához vagy interaktív csomagjához ingyenesen kínáljuk.

 

A magyar nyelven elérhető Interactive Expert szoftvert kifejezetten az Expert interaktív táblákhoz tervezték, mivel egy kifejezetten oktatási környezetbe szánt professzionális eszköz. Rendkívül hasznos funkciók széles skáláját kínálja, amelyek célja, hogy megkönnyítse a tanárok számára a tanórák részletesebb, interaktívabb és érdekesebb előkészítését minden korosztály számára.

A szoftver használata az Expert interaktív táblákkal együtt új dimenziót ad a szokásos iskolai óráknak, növeli a tanár-diák interakciót, és biztosítja, hogy a diákok hozzáférjenek a legújabb technológiákhoz, a modern tanítási és tanulási módszerekhez és a tantárgyspecifikus taneszközökhöz.

A szoftver natív integrációja a távoktatási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más távoktatási vagy videokonferencia alkalmazáson keresztül támogatja az interaktív oktatást, lehetővé téve a tanulók számára, hogy kövessék és interaktívan kapcsolódjanak ahhoz, amit a tanár az interaktív táblán dolgozva végez.

 

Az Expert interaktív szoftver jellemzői és funkciói

A magyar nyelven elérhető Expert interaktív szoftver rendkívül intuitív menüvel és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja, hogy megkönnyítse a tanítást és a diákokkal való interakciót az órák során. Mind a főmenü, mind az eszköztár könnyen testre szabható drag-and-drop segítségével, hogy a funkciókat a kívánt sorrendbe rendezzük.

Médiafunkciók: képek, hang, flash, videó, 3D objektumok vagy webböngészők beillesztésének lehetősége.

Rajzolási funkciók: kézírás, intelligens toll, ceruza, filctoll, marker, lézer, szövegkiemelő, különböző geometriai alakzatok és geometriai alakzatok térben, radír, szöveg elrendezése és formázási funkciók.

 

Text-to-Speech funkció, amely kiejti a beírt/gépelt szavakat, hasznos a látássérültek vagy az idegen nyelvi órákon. A szöveg felolvasásának nyelve az operációs rendszer beállításaitól függ, és a funkció támogatja a hangerő és a sebesség beállítását.

A kézírásfelismerő funkció automatikusan szerkeszthető szöveggé alakítja a kézírást.

Intelligens e-ink digitális tinta szerkesztési funkció olyan alkalmazásokban, mint a Microsoft Word, PowerPoint, Excel, PDF vagy valós idejű megjegyzések a Microsoft Explorer/Edge alkalmazásban.

A többfelhasználós író/rajzoló funkció lehetővé teszi, hogy 2/4/6/10 diák egyszerre használja az interaktív táblát, egyszerre írhatnak/rajzolhatnak/dolgozhatnak különböző színekkel.

 

Interaktív 3D tanulási forráskönyvtár, amely új fájlok feltöltésével gazdagítható. A 3D modellek nagyíthatók, kicsinyíthetők, 360 fokban elforgathatók vagy megjegyzésekkel láthatók el. Mindez a 2D-s források, diagramok, illusztrációk és ábrák könyvtárán kívül, amelyek tökéletesen illeszkednek az iskolai tantervben szereplő tantárgyakhoz: földrajz, kémia, biológia, fizika, számtan, geometria, zene stb.

Automatikus kalibrációs funkció egy gombnyomással.

A szoftver integrálható a szavazási rendszerrel a szavazási funkció használatához. A következő beállításokat lehet elvégezni: a szavazásra engedélyezett idő, ki szavazhat, eredmények exportálása.

A szoftver mobil verziója az e-Note alkalmazáson keresztül lehetőséget ad a tanárnak a valós idejű szerkesztésre, még akkor is, ha távol van a táblától. A megfelelő működéshez szükséges, hogy a laptop és a mobileszközök ugyanabban a wifi hálózatban (VLAN) legyenek.

Interactive Expert szoftverfrissítés

Az Expert licenc örökös (élethosszig tartó). A licenc korlátlan hozzáférést biztosít az alkalmazás bármely jövőbeli verziójához. Az automatikus állandó frissítés-ellenőrzés funkció még egyszerűbbé teszi a szoftver használatát. A szoftver manuális frissítésére is lehetőség van a menü Frissítés mezőjének megnyitásával.

Expert szoftver letöltése

Az Expert interaktív szoftver angol nyelven ingyenesen letölthető és kipróbálható. Az engedélyezés automatikusan végrehajtódik az interaktív tábla jelenlétében. A szoftvert ingyenesen kínáljuk az Expert sorozat bármely interaktív táblájához.

Szükséges felszerelés

Az alkalmazás bármilyen Windows, Linux vagy Mac operációs rendszerű laptopon/számítógépen futtatható, és magyar, angol, német, bolgár, román és kérésre más nyelveken is elérhető. A működéshez egy projektorral vagy interaktív kijelzővel ellátott tábla szükséges. Személyes stílusától és preferenciáitól függően választhat opciókat és kiegészítőket minden egyes tábla- és kijelzőmodellhez.