Software interactiv sau colaborativ. usor de folosit de acasa pentru a pregati lectiile, in clasa pentru a preda sau integrat cu solutiile de invatamant la distanta. Functii avansate de recunoastere gesturi, machete 3D si multe altele.Software interactiv IQboard

Interaktív vagy kollaboratív?
Az osztályteremben vagy távoktatásban?

Interaktív tábla fejlett funkciókkal, tollal, ujjal vagy gesztusokkal történő interakcióval. Teljesen licencelt életre szóló szoftver magyar nyelven, fejlett funkciókkal: e-ink, megjegyzések, több oldal, drag and drop, nagyító, spotlight és még sok más. A távoktatási megoldásokba való natív integráció és egy olyan kollaboratív környezet létrehozása, ahol a tanuló/tanuló interakcióba léphet a tartalommal. Természetesen a legjobb GBC Helpdesk garanciával és utógaranciával.

Interaktív IQboard szoftver

Magyar nyelven, 3 munkamód, több felhasználó, több érintés, élethosszig tartó licenc, ingyenes a Foundation sorozathoz.

Lásd a leírást Ár: 284.00 Eur  + ÁFA    cart

Interaktív IQboard szoftver

Magyar nyelven, 3 munkamód, több felhasználó, több érintés, élethosszig tartó licenc, ingyenes a Foundation sorozathoz.

Lásd a leírást Ár: 284.00 Eur  + ÁFA    cart

mozaBook CLASSROOM szoftver

Lágy nevelési bemutató, amely természetesen a hagyományos oktatási eszközök mellett

Lásd a leírást Promóciós ajánlat

Interaktív Expert v8.00 szoftver

Magyar nyelven, több felhasználó, több érintés, 3D elemek, kollaborációs alkalmazás, ingyenes az Expert sorozatban.

Lásd a leírást Ár: 321.00 Eur  + ÁFA    cart

Sanako Connect oktatási szoftver

Interaktív oktatási szoftver virtuális tantermekhez, kifejezetten idegennyelv-tanárok számára

Lásd a műszaki részleteket Kérjen árajánlatot

Kolaboratív IQ Class szoftver

A legfejlettebb együttműködési megoldás. Csapatmunka, házi feladatok kiosztása, jelenlét ellenőrzése.

Leírás Ár: 40.00 Eur + ÁFA    cart

Helpdesk | IQboard

Meghajtók (driverok), alkalmazások, telepítési és konfigurációs kézikönyvek.

Menjen a helpdeskhez Helyi magyar támogatás
cart

Helpdesk | IQboard

 
Meghajtók (driverok), alkalmazások, telepítési és konfigurációs kézikönyvek.

Menjen a helpdeskhez Helyi magyar támogatás    cart

IQClass - Interaktív és együttműködő többfelhasználós szoftverek, alkalmazások és interaktív erőforrások

 

Az IQClass interaktív kollaboratív szoftver a teljes tanulási folyamatot lefedi: a lecke előkészítésétől, a bemutatáson és a tanulói interakción át az eredmények nyomon követéséig a lecke végén.

Növelje a tanórák interaktivitását a diákok számára vonzó és élvezetes módon, és az IQ Class segítségével tanúja lehet a fejlődésüknek.

A hagyományos tábláról az interaktív oktatásra való áttérés aktívabb és gazdagabb órákat garantál a PPT, a videó- vagy hanganyag és más típusú források elérésével. Minden korosztály lelkesebben dolgozik együtt, és a valós idejű visszajelzés megkönnyíti a megértést és a gyors tanulást.

 

Az IQClass interaktív szoftver két mobilalkalmazással együtt működik:

Az IQClass Teacher Helper a dedikált tanári alkalmazás, amely telepíthető tabletre vagy mobiltelefonra, és a tanár egy QR-kód beolvasásával, a szerver PC által használt IP-cím megadásával vagy az IP-cím kiválasztásával tud bejelentkezni.

Az IQClass Student Helper a diákok számára készült alkalmazás, amely tabletre vagy mobiltelefonra telepíthető, és amelyen keresztül a diákok az órák alatt kommunikálhatnak egymással, az egyetlen feltétel, hogy ugyanazt az internethálózatot használják.

 

Mit ad hozzá az IQClass interaktív szoftver?

Tanfolyamkezelés - a tanár megszervezheti és megtervezheti a tanórákat, különböző típusú fájlokat tölthet fel a tananyagokkal.
A tanfolyam élő videostreamingje - a leckéket élőben lehet közvetíteni az interneten keresztül, különböző lejátszási módok használatával: film mód, kép a képben vagy többképernyős mód.
Távoktatás - a tanulók bárhonnan csatlakozhatnak, hogy élő közvetítéssel vagy igény szerinti videólejátszással nézzék a leckéket.
Osztálytermi szinkronizálás - az azonos hálózatot és IQ Class berendezéseket használó osztálytermek összekapcsolhatók, így a tanár egyszerre több osztályteremben lévő diákokkal is kommunikálhat.

Az IQClass interaktív szoftver kétféleképpen használható:
Asztali üzemmód - automatikusan aktiválódik, amikor a tanár ppt, pdf, word fájlokhoz fér hozzá.

Whiteboard mód - a szoftvereszközök használatához vagy cdf és iwb fájlok használatához használható.

Mind az interaktív tábla alján lévő, mind a jobb oldali eszköztárat a tanár testre szabhatja a leggyakrabban használt eszközökkel.

Mit tehetnek a tanárok?

  • Fájlok mentése és megosztása valós időben
  • Tetszés szerint válthat a PPT mód, a videólejátszó és a böngésző között
  • Megjegyzések készítése a táblán megjelenített tartalmakhoz.
  • A tanulók jelenlétének rögzítése az órákon
  • Vizsgák vagy vetélkedők szervezése

A tesztek során a tanár nyomon követheti az egyes tanulók válaszidejét és leállíthatja a tesztet, a végén pedig lehetősége van az összes tanuló eredményét megnézni és a táblán megjeleníteni. A vizsgákon különböző típusú kérdéseket lehet feltenni: egyszeri válasz, többszörös válasz, igaz vagy hamis vagy üres kérdés.

  • Engedje meg a diákoknak, hogy demonstrációkhoz hozzáférjenek a táblához.
  • Blokkolja a diákok hozzáférését az alkalmazásokhoz, hogy a prezentációra figyeljenek.
  • A tanulók teljesítményének egyéni vagy csoportos értékelése

 

A tanárnak az a funkciója, hogy értékelést adjon a diákoknak, majd hozzáférjen azokhoz, és nyomon kövesse a teljesítményüket. Minden tanuló hozzáférhet a saját értékeléséhez is. A tanárnak lehetősége van az alkalmazásban meglévő osztályzatok szerkesztésére, törlésére és újak hozzáadására.

Előnyök a diákok számára

Az interaktív oktatás a siker kulcsa a mai diákok számára, akik mindenféle eszközzel körülvéve nőnek fel, és így a technológiában rögzültek. A tanárok tehát olyan dolgokat használnak, amelyeket a diákok általában szívesen használnak a leckék interaktív módon történő bemutatásához. Növeli a diákok érdeklődését a tanórák iránt, növeli a koncentrációs szintet, és még a tesztek is könnyebbé válnak. Ezenkívül a fájlok különböző formátumokban menthetők, így a diákok letölthetik az anyagot, hogy otthon is tanulhassanak.

A diákok együttműködve, mobil eszközeiken is elvégezhetik a projekteket, mivel az IQ Class szoftver kompatibilis a Windows, Android és iOS platformokkal. Ez rugalmasabbá és gyümölcsözőbbé teszi az egész tanulási folyamatot.

IQClass szoftver letöltése

Az IQClass szoftver ingyenesen letölthető és 30 felhasználásig tesztelhető, ezt követően licencelésre van szükség.

Szükséges felszerelés

Az alkalmazás bármilyen Windows, Android vagy iOS operációs rendszerű laptopon/számítógépen vagy mobileszközön futtatható, és egy projektorral vagy interaktív kijelzővel ellátott táblát igényel. Személyes stílusától és preferenciáitól függően választhat opciókat és kiegészítőket minden egyes tábla- és kijelzőmodellhez.

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)