80" - 89" (203cm - 226cm) átlós csomagok

Csomagok megtekintése

90" - 99" (228cm - 252cm) átlós csomagok

Csomagok megtekintése

100" - 150" (254cm - 381cm) átlós csomagok

Csomagok megtekintése

 

Foundation csomag 82"
Rainbow

Interaktív csomag, amely Foundation 82" interaktív táblából, projektorból STD Optoma DS320 és projektor tartóból.
 
Műszaki részleteket Ár: 789.00 Eur + ÁFA    cart

Foundation csomag UST 82"
Innovative Teaching

Interaktív csomag, amely a Foundation 82" interaktív táblából, Optoma X340UST UST projektorból és Optoma OWM3000 projektortartóból áll.
Lásd a műszaki részleteket Ár: 1182.00 Eur + Ár    cart

Foundation csomag 87"
Magic

Interaktív csomag, amely Foundation 87" interaktív táblából, Optoma DS320 projektorból és professzionális támogatás a videoprojektorhoz.
Lásd a műszaki részleteket Ár: 811.00 Eur + ÁFA   cart

Foundation csomag UST 87"
Innovative Teaching

Interaktív csomag, amely Foundation 87" interaktív táblából, UST Optoma X340UST projektorból  és Optoma OWM3000  professzionális támogatás a videoprojektorhoz.
Lásd a műszaki részleteket Ár: 1383.00 Eur + ÁFA   cart

Foundation csomag ST 82"
Curious Minds

Interaktív csomag, amely a Foundation 82" interaktív táblából, Panasonic PT-TX350 projektorból és professzionális projektorállványból áll.
Lásd a műszaki részleteket Ár: 1158.00 Eur + ÁFA    cart

Helpdesk | IQboard

Meghajtók (driverok), alkalmazások, telepítési és konfigurációs kézikönyvek.
Menjen a helpdeskhez Helyi magyar támogatás    cart

Foundation csomag 82" - Rainbow

Egy olyan világban, ahol a gyerekek a technológia körülvéve nőnek fel, az interaktív oktatás természetes kiegészítője a hagyományos tanítási módszereknek, megkönnyíti a tanár-diák együttműködést az osztályteremben, és nagyfokú önállóságot biztosít a diákoknak, serkenti gondolkodásukat és képzelőerejüket. Az interaktív tanítás lehetőséget ad a diákoknak, hogy a különböző tanulási módszerekkel interakcióba lépjenek, méghozzá magával ragadó és élvezetes módon.

Az interaktív oktatás igényeinek kielégítése és a modern oktatás felé lépést tenni kívánó oktatási egységek támogatása érdekében kifejezetten a magyarorzági oktatási környezethez igazított interaktív csomagokat hoztunk létre. Az IQboard Foundation 82" Rainbow interaktív csomag a 82" (209 cm) átlójú Foundation interaktív táblán alapul. A legmodernebb Digital Vision Touch technológiát alkalmazó Foundation interaktív táblák a tanárok számára egyszerű használatra és beépített funkcionalitásra összpontosítanak, így a tanítási élményt high-tech szintre emelik az óvodai, általános iskolai, középiskolai, középiskolai vagy egyetemi oktatásban.

Foundation csomag 82" - Rainbow a következőkből áll:

Foundation interaktív tábla de 82" | 209 cm natív módon integrálódik a távoktatási megoldásokkal a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más, interaktív tanítási módot támogató távoktatási vagy videokonferencia-alkalmazás révén. Így minden, amit az interaktív táblán dolgozik, a többi résztvevő valós időben más tartozék nélkül látható. Ezenkívül az ellenőrzés lehetővé tétele révén a résztvevők valós időben kölcsönhatásba léphetnek az aktuális lecke tartalmával.

 

További előnyök de 82" | 209 cm:

 • Írófelület táblajelölővel, bármilyen klasszikus megoldással könnyen tisztítható;
 • Speciális felület a tükröződésgátló vetülethez;
 • 18 teljesen testreszabható gomb a tábla mindkét oldalán (összesen 36);
 • Interaktív Oktatási Platform szoftver román nyelven, amely növeli a tanár és a diákok közötti didaktikai interakciót;
 • Multidiszciplináris szoftver integrálva az adott tantervbe: kémia, biológia, fizika, matematika stb.;
 • Állandó licenc (életre) frissítésekkel;
 • További licencek az órák előzetes elkészítéséhez (opcionális);
 • Többfelhasználós funkció: egyszerre több diák is dolgozhat az interaktív táblán;
 • Geszturális felismerés és kézírás, valamint automatikus átalakítása szerkeszthető szöveggé;
 • Bármely más gyártó oktatási alkalmazásának támogatása;
 • Integrált videolejátszó;
 • Gyors telepítés és egyszerű konfiguráció;
 • Nem igényel külön etetést;
 • Nulla karbantartási költség
 • 3 év garancia;
 • Ingyenes szállítás;
 • Telepítési szolgáltatások országszerte (térítés ellenében).

Tudjon meg többet Foundation 82" | 209 cm.

 

videoporiector optoma suport tavan2

Az osztálytermekhez tervezett Optoma DS320 projektor lenyűgöző színeket, hosszú lámpaélettartamot és energiatakarékos funkciókat biztosít a felhasználók számára az optimális vetítési eredmények érdekében a nap bármely szakában.

Az Optoma DS320 projektor több bemenettel, beépített hangszóróval és USB tápegységgel van felszerelve, így tökéletes HDMI dongles vagy laptop, PC vagy Blu-ray lejátszó csatlakoztatásához. Ezenkívül az integrált hangszóró kivételes hangminőséget kínál.

A csomag harmadik lényeges eleme, a professzionális projektorállvány legfeljebb 20 kg súlyt képes elbírni. Lehetővé teszi a projektor nagyon finom magassági és dőlésszögbeli beállítását. Mindezt a tiszta és helyesen keretezett képekért. Ráadásul a gyors felszerelés és telepítés érdekében az állvány minden szükséges tartozékkal fel van szerelve.

 

Garancia:

 • Interaktív tábla - 36 hónap
 • Videó projektor - 24 hónap
 • Kiegészítők - 12 hónap

 

 

Tartozékok rendelkezésre IQboard Foundation 82" - Rainbow

livrare gratuita A www.IQboard.ro oldalon elérhető összes interaktív tábla kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.
 
Minden IQboard tábla a szállítás során tényleges értéken biztosított az Ön kényelme és nyugalma érdekében. Kérdezze IQboard.ro tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenseket is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.
 
Ezeket a szolgáltatásokat országszerte kínálják az interaktív táblák telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok. Az IQboard.ro fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az IQ SmartPen használatával a tanárok az osztályteremben lévő interaktív táblán megjelenő tartalmakat az osztályteremben való tartózkodási helyüktől függetlenül vezérelhetik. Az IQ SmartPen megszünteti a távolságot a tanárok és a diákok között, növelve az osztályterem interaktivitását.
 
Az IQ SmartPen egérként is használható 15 méteres távolságig. Négy gombja van különböző funkciókkal: Power Point prezentáció be- és kimenete, videó vagy hang tartalmak lejátszása/lejátszása, képernyőképek készítése és mentés.

101.00 Eur +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

SP 800P2 vision

A Vision sztereó akusztikus hangszórók kivételes hangminőséget biztosítanak, fokozva a tanítás élményét az interaktív tantermekben.

A 30W-os teljesítménynek köszönhetően az egész osztály számára megkönnyítik a prezentációk, oktatófilmek vagy dokumentumfilmek nagy akusztikai felbontású megtekintését.
 
A készülék telepítése egyszerű és tökéletesen illeszkedik az interaktív táblához.

   159.00 Eur +ÁFA
cart

camera documente aver u50

Az Aver U50 dokumentumkamera nagyfokú hordozhatóságot és kényelmet kínál. Az 5 megapixeles kameraérzékelő, a HD1080p felbontás (30 fps) és a beépített mikrofon az AVerVision U50-et ideális választássá teszi az oktatási videóbeszélgetések és képzések számára. Használhatja 3D-s dolgok bemutatására, filmezésre vagy egy tárgy interaktív bemutatására.

Az Aver U50 dokumentumkamera teljes mértékben kompatibilis az IQBoard interaktív táblák oktatási szoftverével, és az USB porton keresztül csatlakoztatható. Rugalmas, 180 fokban elforgatható karral rendelkezik, amelyen keresztül a kamera minden részletet rögzít, és a tartalom minden résztvevő számára világos lesz.

169.00 Eur +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

airtame wireless Az Airtame ideális megoldás a laptop/számítógép tartalmának vezeték nélküli átvitelére a kivetítőre. A hardver, a szoftver és az integrált alkalmazások egyetlen nagy teljesítményű és könnyen kezelhető eszközben találhatók. A diákok és a tanulók elkötelezettebbek lesznek a személyre szabott, dinamikus és interaktív tanítási stílus révén, a vizuális kommunikáció pedig vonzóbbá, relevánsabbá és emlékezetesebbé válik.
 
A tanárnak nagyobb mobilitást és több interakciót biztosít a diákokkal az osztályterem bármely pontjáról, miközben a képernyőn megjelenő tartalmak változnak. A vizuális kommunikáció vonzóbbá válik, a lecke pedig relevánsabbá és emlékezetesebbé a diákok számára.
496.00 Eur +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

airtame wireless

Az angol nyelven elérhető IQ Class szoftver az IQboard által kínált interaktív megoldásokat az együttműködés új szintjére emeli. Így a tanár ellenőrizheti a diákok jelenlétét az órán, valós időben oszthat meg és menthet el fájlokat az osztállyal, valós időben együttműködhet a diákokkal az óra témájában, teszteket küldhet egyénileg vagy diákcsoportoknak, kérdéseket szervezhet előre megadott válaszokkal stb.
 
A tanulók csoportokba oszthatók bizonyos tevékenységek elvégzésére, és teljesítményük egyénileg vagy csapatban értékelhető. Az alkalmazás Windows operációs rendszerekhez és Android vagy iOS alapú mobil operacios rendszerekhez is elérhető.
40.00 Eur +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  A Zoom kommunikációs megoldás optimális választás a távoktatáshoz, mivel számos funkciót kínál a tökéletes tanár-diák interakcióhoz.
 
A tanár által az interaktív táblán létrehozott és elérhető összes tartalmat a diákok valós időben követhetik az internetre csatlakoztatott saját eszközeiken. Továbbá, az Allow Control funkció segítségével a diákok közvetlenül interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal, ami egy kollaboratív dimenziót ad az IQboard.ro interaktív megoldásainak.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Accesorii AV1000 A 620 és 1050 mm között állítható AV1000 állvány ideális az interaktív táblához csatlakoztatott PC-k, laptopok vagy dokumentumkamerák alátámasztására. A 4 görgővel felszerelt eszköz lehetővé teszi az AV-berendezések könnyű mozgatását, 43x39x105 cm-es méretei pedig legfeljebb 25 kg súlyt bírnak el.
 
A két, reteszelő rendszerrel és erőteljes függőleges állítási rendszerrel ellátott kerekek maximális biztonságot nyújtanak a használt informatikai vagy AV-berendezések számára.
81.00 Eur +ÁFA  
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Wall Mount WM 600 Easy Go EL A Vega interaktív tábla tartó elektromos magasságállítással akár 50 cm-ig - elektromos motoros/vezetékes vezérléssel. Magasságállító rendszert és a projektorok széles választékával kompatibilis rögzítő rendszert is tartalmaz. Emellett mobil mechanizmussal rendelkezik a rugalmas munkamenetekhez, megfelelő kábelkezeléssel.
 
Alkalmas óvodai vagy általános iskolai tantermekbe, ahol a tanár és a tanuló közötti magasságkülönbség könnyen kiküszöbölhető a függőleges elektromos állítással, ez az állvány sikeresen kielégíti a fogyatékkal élő vagy speciális igényű tanulók iskoláinak igényeit is. Az állvány görgői és a projektor integrált "parkolási" rendszere (a kar alján a projektorral együtt csúsztatható) megkönnyíti a mozgást és az egész összeállítás elérését több osztályteremben vagy teremben is.
860.00 Eur +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
PC

Minden alkalmazásunk telepíthető és futtatható laptopjáról vagy számítógépéről. Ha azonban még nem rendelkezik ilyennel, vagy újat szeretne vásárolni, képviselőink a legújabb konfigurációkkal és teljesítményekkel állnak az Ön rendelkezésére.

Akár a laptopos, akár a PC-s változatot választja, a legjobb felhasználói élmény érdekében az összes IQboard illesztőprogrammal és alkalmazással előre konfigurálva érkezik.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
sistem videoconferinta aver

Az EVC130 videokonferencia-rendszer lehetőséget kínál a felhasználóknak a Full HD minőségű videoközvetítésre és a tartalommegosztásra, valós időben, HD felbontásban - 720p. Az exkluzív AVer High Efficiency Lost Packet Recovery technológia a képfelbontás és a felhasznált sávszélesség beállításával biztosítja a video- és audiotartalom torzítás és késleltetés nélküli átvitelét, így a tanárok és a diákok a legjobb minőségű kommunikációban részesülnek. Az AVer PTZ - HD kamera 2 megapixeles CMOS érzékelővel és 16-szoros optikai zoommal felszerelt, tiszta, minőségi képek továbbítását biztosítja, még nagy helyiségekben is. A távvezérlőn keresztül a felhasználó a kamera forgatását, zoomolását és dőlését is vezérelheti. Demo elérhető bemutatótermünkben.

1299.00 Eur +ÁFA

cart