Display-uri cu intefata user friendly si tehnologie TrueBeam Touch, ce imbunatatesc, sustin si faciliteaza educatia interactiva.Display Interactiv Elementary xTouch

Smart Ctouch Riva 65" (165 cm)

Hasznos méret: 150.30 x 89.20 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2028.00 Eur + ÁFA    cart

Smart Ctouch Riva 75" (190 cm)

Hasznos méret: 174.50 x 103.60 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2533.00 Euro + ÁFA    cart

Smart Ctouch Riva 86" (219 cm)

Hasznos méret: 197.20 x 115.70 cm

Műszaki részleteket Ár: 3346.00 Euro + ÁFA
    cart

Smart Ctouch Riva 86'' | 219 cm interaktív kijelző

 

 

A Smart Ctouch Riva 86"-os interaktív kijelző egy felhasználóbarát kijelző, amely az érintés előnyeit és erejét az oktatási környezetbe hozza, javítva és támogatva az online tanulást. A 86"-os Smart Ctouch Riva interaktív kijelzővel a tanárok életre kelthetik a leckéket és inspirálhatják a diákokat a leckék tartalmának a kijelzőn történő megosztásával, míg a megjegyzés funkció interaktív tanulásra és kommunikációra ösztönzi a tanárokat és a diákokat.

A Smart Ctouch Riva 86" interaktív kijelzők előnyei

  • TrueBeam Touch rendszer
  • 32 érintési pont
  • USB 2.0 HID kompatibilis interfész
  • Windows, macOS, Chrome, Linux és Android operációs rendszerek támogatása
  • Triple S Glass
  • Integrált JBL® 3-utas hangszóróházak
  • COS operációs rendszer Android 8.0-val
  • Natív integráció az online tanulási megoldásokkal

 

Alkalmas online tanuláshoz

A kifejezetten a romániai oktatási környezetre szabott Smart Ctouch Riva interaktív kijelzők natívan integrálhatók az online tanulási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más online tanulási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást és az online oktatást. Így mindent, amit a tanár a kijelzőn dolgozik, a diákok minden további fejlesztés nélkül, valós időben láthatnak. Továbbá az ellenőrző funkció engedélyezésével a tanulók valós időben interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal.

Hatékony és könnyen használható

A Smart Ctouch Riva 86" interaktív kijelzőket úgy tervezték, hogy a legintuitívabb interaktív kijelzők legyenek, így a tanárok egy gombnyomással hozzáférhetnek a képernyőn megjelenő összes lehetőséghez. Ezen túlmenően a kijelzők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy saját szoftverét használja, attól függően, hogy mit szeretne (Android, Linux vagy Windows), és lehetővé teszik más eszközök csatlakoztatását is a kijelzőhöz.

Könnyű megosztás

A Smart Ctouch Riva 86"-os interaktív kijelzőkkel együttműködve a tanárok arra ösztönözhetik diákjaikat, hogy aktívan vegyenek részt az órán azáltal, hogy az Eshare segítségével megosztják saját információikat, házi feladataikat és feladataikat. Ezenkívül a tanárok ugyanezen alkalmazás segítségével multimédiás tartalmakat is megoszthatnak a diákokkal. Az alkalmazás kompatibilis az Android, Windows, Mac vagy Chrom operációs rendszerű eszközökkel.

Kézírási tapasztalat

A TrueBeam Touch technológia segítségével a tanárok és a diákok ugyanúgy írhatnak és rajzolhatnak az interaktív kijelzőre, mintha egy papírlapra vagy egy hagyományos táblára írnának, tollal vagy ujjal, és a tenyerükkel törölhetnek. Emellett a Triple S üveg kijelzőnek köszönhetően a kijelzőn a kézírás élménye természetes lesz.

Több csatlakozó a képernyőmegosztáshoz

A Smart Ctouch Riva 86" interaktív kijelzők több csatlakozóval vannak felszerelve a valós idejű képernyőmegosztáshoz. A HDMI-porton keresztül például a tanárok megoszthatják a kijelzőn megjelenő tartalmakat azokkal az eszközökkel, amelyekhez a diákok csatlakoztatva vannak, így rendkívül hatékony módszer az online oktatáshoz.

Az USB-C porton keresztül bármely eszköz egyetlen kábelen keresztül csatlakoztatható a kijelzőhöz, megkönnyítve az adatátvitelt, a multimédiás tartalmak vagy a hang átvitelét. Ezenkívül a port interfészen keresztül az átvitelhez használt eszköz is feltölthető.

 

Korszerű technológia

Az Android 8 operációs rendszer lehetővé teszi egy gondosan kiválasztott alkalmazáskészlet előzetes telepítését, így a 86" Smart Ctouch Riva interaktív kijelzők a telepítés után azonnal használatra készek. Emellett a további alkalmazások telepítésének lehetősége biztosítja, hogy a tanároknak minden szükséges eszközzel rendelkezzenek a legmagasabb szintű online oktatáshoz.

Kifogástalan hangminőség

A beépített 80 W-os JBL hangszórók élő színpadi (virtuális) térhatású hangminőséget biztosítanak az optimális tantermi és online oktatáshoz.

IT-támogatás

A Smart Ctouch Riva 86" interaktív kijelzők 5 évre rendelkeznek Radix Viso Mobile Device Management licenccel, így az összes kijelző egyetlen központi vezérlőpontról vezérelhető.

 

 

Műszaki adatok:

Átló 86'' | 219 cm
Felbontás 3840 x 2160
Touch technológia Adaptív touch
Interfész USB 2.0 kompatibilis (teljes sebességű) HID kompatibilis, Plug & Play kompatibilis
Fényerő 350 cd/m²
Kontraszt 1.2000:1
Színszám 1.07 milliárd (10 bits)
Betekintési szög 178 függőleges
Érintési pontok 32
Előre telepített alkalmazások Aqua Mail, File Commander, Office Suite,MirrorOp, UBoardMate*.
A kijelző regisztrálásakor a gyártó webhelyén: uboardmate.ctouch.eu részesülnek egy ingyenes UboardMate licenc előnyeiből, amely bármely Windows operációs rendszerrel rendelkező eszközön regisztrálható
Android 8.0
Támogatott operációs rendszerek Windows: 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, Linux / Mac / Android / Chrome
Beépített hangszórók 2 sztereó JBL® 3-Way hangszóró
VESA szabvány 800x400 mm
Bruttó tömeg 85 kg
Nettó súly 73 kg
Garancia Business: 2 év + 1 év extra garancia*
Oktatási : 2 év + 5 év extra garancia*        
*Extra-garancia a kijelzőnek a gyártó weboldalán történő regisztrálása után érhető el: register.ctouch.eu

Tartozékok rendelkezésre Smart Ctouch Riva 75" | 190 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief X-Large Fusion fali tartó egy fix fali tartó kijelzőkhöz, amelyet a telepítő szakemberektől kapott visszajelzések alapján fejlesztettek ki, és olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint a Centerless shift, a Centris dőlésszög, a ControlZone szintező beállítás és a ClickConnect reteszelés. A Chief X-Large Fusion fali tartó fő előnyei a stabilitás, a gyors telepítés, a könnyű kábelkezelés és a biztonság.

241.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lumi Cart TTL12 610TB

A GBC Cart TTL12-610T egy mobil, tantermekbe alkalmas, állítható magasságú és állítható magasságú kiegészítő polccal ellátott bemutatóállvány. A GBC Cart TTL12-610TW könnyű alumíniumból készült, amelynek kialakítása lehetővé teszi a 70"-120" méretű kijelzők biztonságos használatát, valamint a nézési pozíció +5°~-10°-os beállítását, és beépített D-gyűrűs fogantyúval és 4 rögzítő kerékkel van felszerelve.

206.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Mobile Cart egy összecsukható mobil kijelzőállvány teleszkópos magasságállítással, integrált kábelkezeléssel és Centris technológiával, amely lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását. A Chief Large Mobile Cart lehetővé teszi a kijelző függőleges vagy álló helyzetben történő felszerelését, és 4 kerékkel és 2 biztonsági rendszerrel van felszerelve.

650.00 Euro +ÁFA

cart

A Chief XL Electric Cart egy elektromos magasságállítással, beépített tárolóhelyekkel, kétlépcsős összeszereléssel és ControlZone-zal ellátott mobil display állvány, amely a telepítés utáni finomhangolást teszi lehetővé. Ezenkívül a Chief XL elektromos kocsi rendelkezik ütközésgátló érzékelővel, integrált kábelkezeléssel, valamint PACREM vezérlőpaddal és távirányító készlettel, beleértve a távirányítót és a Bluetooth dongle-t.

1324.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Ctouch Wallom2 Mobile emelő egy elektromos mobil display állvány, amely 30 és 245 cm közötti magasságállításra alkalmas távirányítóval, 4 Tent kerékkel, 2 fékrendszerrel és Linak lineáris meghajtó mechanizmussal van felszerelve. Ezen kívül a Ctouch Wallom2 Mobile emelő holland formatervezési és TÜV tanúsítással rendelkezik.

634.00 Euro +ÁFA

cart

Ctouch modul - Az OPS i5 modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa, ha egyszerűen behelyezi a modult az OPS foglalatba. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Ctouch modul - Az OPS i5 modul Intel® Kaby Lake i5-7200U SOC, 8 GB RAM, Intel® HD Graphics 5 sorozatú videokártya, 802.11 AC vezeték nélküli interfész, 128 GB SSD, Intel Gigabit Ethernet hálózat, USB 2.0 és USB 3.0 interfész, HDMI port, IR vevő és Windows 10 operációs rendszer.

872.00 Euro +ÁFA

cart

Ctouch modul - Az OPS i7 modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa, ha egyszerűen behelyezi a modult az OPS foglalatba. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy külső laptopot kellene csatlakoztatni kábelen keresztül. Ctouch modul - Az OPS i5 modul Intel® Kaby Lake i7-7500U SOC, 8 GB RAM, Intel® HD Graphics 5 sorozatú videokártya, Wi-Fi modul AC3165 vezeték nélküli interfész, 128 GB SSD, Intel Gigabit Ethernet hálózat, USB 2.0 és USB 3.0 interfész, HDMI port, IR vevő és Windows 10 operációs rendszer.

1109.00 Euro +ÁFA

cart

Ctouch - Az OPS i5 vPro modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modulnak az OPS foglalatba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Ctouch modul - Az OPS i5 modul Intel® Kaby Lake i5-7300U SOC, 16 GB RAM, Intel® HD Graphics 5 sorozatú videokártya, Wi-Fi modul AC8260 vezeték nélküli interfész, 256 GB SSD, Intel Gigabit Ethernet hálózat, USB 2.0 és USB 3.0 interfész, HDMI port, IR vevő és Windows 10 Pro operációs rendszer.

1188.00 Euro +ÁFA

cart

Ctouch - Az OPS i7 vPro modul lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modulnak az OPS foglalatba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Ctouch modul - Az OPS i5 modul Intel® Kaby Lake i7-7600U SOC, 16 GB RAM, Intel® HD Graphics 5 sorozatú videokártya, Wi-Fi modul AC8260 vezeték nélküli interfész, 256 GB SSD, Intel Gigabit Ethernet hálózat, USB 2.0 és USB 3.0 interfész, HDMI port, IR vevő és Windows 10 Pro operációs rendszer.

1505.00 Euro +ÁFA

cart

Modul NFC NFC Reader - Egyszerű, gyors és biztonságos bejelentkezés és zárolás / feloldás a képernyőn az NFC kártyával

105.00 Euro +ÁFA

cart

Fingerprint scanner Fingerprint scanner - A modul lehetővé teszi a kijelző feloldását az ujjlenyomat használatával, a Windows-fiókba való bezárást, de a fájlok titkosítással történő blokkolását is.

55.00 Euro +ÁFA

cart

HP detection HP detection  - Az emberi jelenlét-érzékelő modul infravörös technológiát használ a mozgás észlelésére. Így a kijelző automatikusan kigyullad, amikor észleli a helyiség jelenlétét, és leáll, amikor a kamera üres, és nem észlel mozgást.

23.00 Euro +ÁFA

cart

Modul Wi Fi Riva removebg preview 2,4/5 GHz-es Wi-Fi mód, amelyet kifejezetten a dedikált Wi-Fi foglalattal felszerelt Smart Ctouch Riva kijelzőkhöz terveztek. A modul lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot a kijelzővel, és saját helyi Wi-Fi-állomáshelyet hoz létre.

46.00 Euro +ÁFA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus előadásokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai tanfolyamokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Euro +ÁFA

cart

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazóülések révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

14.99 Euro +ÁFA

cart

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

4.20 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch 4K 400 kamera egy ePTZ digitális kamera 4K felbontással (3840x2160 px, 30 fps) és CMOS érzékelővel, beépített mikrofonnal, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és A+ nagy felbontású optikai objektívvel. xTouch 4K 400 kamera kompatibilis a Zoom, Google Meet, Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

106.00 Euro +ÁFA

cart

Camera xTouch UHD 200

Az xTouch UHD 200 egy digitális fényképezőgép 3264x2448 px Ultra HD felbontással, 30 fps és 77°-os látószöggel, beépített mikrofonnal és akusztikus indukcióval, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és optikai objektívvel, autofókusz funkcióval. Az xTouch UHD 200 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges e-learning alkalmazással.   

35.00 Euro +ÁFA

cart

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)