Display-uri interactive de ultima-generatie, cu tehnologie IR, special concepute pentru educatie.Display Interactiv Elementary xTouch

Intermediate xTouch 65" (165 cm)

Hasznos méret: 148.60 cm x 90.90 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 1486.00 Euro + ÁFA    cart

Intermediate xTouch 75" (190 cm)

Hasznos méret: 170.70 cm x 103.40 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2107.00 Euro + ÁFA    cart

Intermediate xTouch 86" (219 cm)

Hasznos méret: 195.40 cm x 117.36 cm

Műszaki részleteket Ár: 2972.00 Euro + ÁFA
    cart

Intermediate xTouch 86"|219 cm interaktív kijelző

Az Intermediate xTouch interaktív kijelzőket kifejezetten az oktatási rendszer számára tervezték, és fő céljuk a tanórák hatékonyabbá tétele. Az Intermediate xTouch 86"-os interaktív kijelzők akár 40 érintési ponttal, a legmodernebb IR-technológiával és integrált Android operációs rendszerrel megkönnyítik az interaktív oktatást, ösztönzik a tanárok és a diákok közötti együttműködést, és támogatják az online oktatást.

Mivel az Intermediate xTouch 86"-os interaktív kijelzők a MOHS 7 szabványos tükröződésmentes képernyővel, Hisilican 3751 V810/811 alaplappal, Android operációs rendszerrel, kettős frekvenciájú hotspot és USB 3.0 portokkal rendelkeznek, minden, amire a tanároknak és a diákoknak az online tanuláshoz szükségük van, már integrálva van.

Az Intermediate xTouch 86" interaktív kijelzők előnyei:

 • IR pretouch technológia
 • Akár 40 érintési pont
 • 20 kézzel írt pont
 • MOHS 7 szabványos tükröződésmentes képernyő
 • Hisilican 3751 V810/811 alaplap
 • Android 8.0 operációs rendszer
 • Opcionális OPS modul Windows operációs rendszerrel
 • 10 Pro előre telepített (opcionális licenc)
 • Kettős frekvenciájú hotspot
 • Wi-Fi akár 1,000 mbps sebességig
 • USB 3.0 és HDMI portok
 • 4K felhasználói felület
 • Lebegő menü
 • Fehér tábla Androiddal
 • Fájlkezelő
 • Osztott képernyő funkció
 • 3 interfész opció: "Műszaki üzlet", "Tenger és könnyű" és "Fiatalok és energia".

 

 

Alkalmas online tanuláshoz

A kifejezetten a magyar oktatási környezethez igazított Intermediate xTouch interaktív kijelzők natívan integrálhatók az online tanulási megoldásokkal, mint például a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más online tanulási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást és az online oktatást. Így mindent, amit a tanár a kijelzőn dolgozik, a diákok minden további fejlesztés nélkül, valós időben láthatnak. Továbbá az ellenőrző funkció engedélyezésével a tanulók valós időben interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal.

 

Fehér tábla Androiddal

 • Íróeszközök: ceruza, filctoll, toll, ecset
 • Geometriai ábrák
 • Taktikai diagramok a sporthoz
 • Automatikus színfelismerés: 3mm fekete, 6mm piros és 9mm kék
 • Kézi törlés funkció
 • WAN&LAN tartalommegosztás
 • Zoom funkció
 • 20 pont kézírás
 • Akár 40 érintési pont

 

 

 

Műszaki adatok

Használható méret  195.40 cm x 117.36 cm
Átló   86'' | 219 cm
Felbontás  3840 ×2160
Színszám  1.07 milliárd
Pixel Pich   0.4935mm x 0.4935mm
Fényerő  450 egység
Betekintési szög  R/L 178 (Min.), U/D 178 (Min.)
Video feldolgozás  3D digitális fésűs 3D zajcsökkentés, kettős 3D dinamikus videó progresszív letapogatású szűrő
Beépített hangszórók  15W × 2 (Max 20W)integráltan
WIFI / Hotspot  Dual WIFI (5G & 2.4G )
Bluetooth  5.0
Válaszidő  Single Point:≤2.5m/s; 2~10 Points:≤1m/s
Tolerancia  ±1mm
Kompatibilis operaciós rendszer  Windows 10/8/7/XP/ Linux ,Mac / Android / Chrome Book
Android  8.0
Videokártya  Quad-Core MaliG51
RAM  4G DDR2
Touch   20 irási pont, 40 érintési pont
Flash  32G EMMC5
CPU  1.5GHz Dual-Core A73 si Dual-Core A53
Érintés felbontása  32768×32768
IR indukciós módszer  IR - Infrared Ray(1.2-2.0mm érintési magasság)
Bruttó tömeg  81 kg
Nettó súly  63 kg
Garancia  2 év

Tartozékok rendelkezésre Intermediate xTouch 86" | 219 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.   

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Chief Large Fusion Wall Mount

Chief X-Large Fusion fali tartó egy fix fali tartó kijelzőkhöz, amelyet a telepítő szakemberektől kapott visszajelzések alapján fejlesztettek ki, és olyan különleges funkciókat tartalmaz, mint a Centerless shift, a Centris dőlésszög, a ControlZone szintező beállítás és a ClickConnect reteszelés. A Chief X-Large Fusion fali tartó fő előnyei a stabilitás, a gyors telepítés, a könnyű kábelkezelés és a biztonság.

214.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lumi Cart TTL12 610TB

A GBC Cart TTL12-610T egy mobil, tantermekbe alkalmas, állítható magasságú és állítható magasságú kiegészítő polccal ellátott bemutatóállvány. A GBC Cart TTL12-610TW könnyű alumíniumból készült, amelynek kialakítása lehetővé teszi a 70"-120" méretű kijelzők biztonságos használatát, valamint a nézési pozíció +5°~-10°-os beállítását, és beépített D-gyűrűs fogantyúval és 4 rögzítő kerékkel van felszerelve.

439.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Chief Large Mobile Cart egy összecsukható mobil kijelzőállvány teleszkópos magasságállítással, integrált kábelkezeléssel és Centris technológiával, amely lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását. A Chief Large Mobile Cart lehetővé teszi a kijelző függőleges vagy álló helyzetben történő felszerelését, és 4 kerékkel és 2 biztonsági rendszerrel van felszerelve.

650.00 Euro +ÁFA

cart

A Chief XL Electric Cart egy elektromos magasságállítással, beépített tárolóhelyekkel, kétlépcsős összeszereléssel és ControlZone-zal ellátott mobil display állvány, amely a telepítés utáni finomhangolást teszi lehetővé. Ezenkívül a Chief XL elektromos kocsi rendelkezik ütközésgátló érzékelővel, integrált kábelkezeléssel, valamint PACREM vezérlőpaddal és távirányító készlettel, beleértve a távirányítót és a Bluetooth dongle-t.

1324.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Az xTouch modul - OPS modul - Core i3 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modulnak az OPS foglalatba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy külső laptopot kellene csatlakoztatni kábelen keresztül. Az xTouch - OPS Module - Core i3 Intel i3-4000 HM87 processzorral, Intel HD530 videokártyával, előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel (opcionális licenc), 4 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel és USB 2.0, 3.0 és HDMI portokkal van felszerelve.

386.00 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch modul - OPS modul - Core i5 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modul OPS slotba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Az xTouch - OPS Module - Core i5 Intel i5-8400 H310 processzorral, Intel HD 630 videokártyával, előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel (opcionális licenc), 4 GB RAM-mal, 128 GB SSD-vel és USB 2.0, 3.0 és HDMI portokkal van felszerelve.

509.00 Euro +ÁFA

cart

 

Az xTouch modul - OPS modul - Core i7 lehetővé teszi, hogy a kijelzőt számítógéppé alakítsa a modulnak az OPS foglalatba történő egyszerű behelyezésével. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. Az xTouch - OPS Module - Core i7 Intel i7-8700 H310 processzorral, Intel HD 630 videokártyával, előre telepített Windows 10 Pro operációs rendszerrel (opcionális licenc), 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel és USB 2.0, 3.0 és HDMI portokkal rendelkezik.

667.00 Euro +ÁFA

cart

Az IQboard oktatási szoftver, amely teljes egészében román nyelven érhető el, gazdag, hatékony és rugalmas eszköz a prezentációk, bemutatók és interaktív tanítás számára, amely bármilyen típusú interaktív berendezéssel kompatibilis: interaktív táblákkal, interaktív kijelzőkkel, interaktív projektorokkal, óra előkészítő eszközökkel vagy dokumentumszobákkal. Az IQboard szoftver használatával a tanárok és a diákok a következőkhöz férhetnek hozzá: kézírás és kézírásfelismerés, jegyzetelés, diagramok, felvételek, animációk, lapozás és számos tantárgyspecifikus eszköz.

284.00 Euro +ÁFA

cart

 

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos oktatási eszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus előadásokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai tanfolyamokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Euro +ÁFA

cart

 

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 felhasználó egyidejű részvételével. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Az xTouch UHD 200 egy digitális fényképezőgép 3264x2448 px Ultra HD felbontással, 30 fps és 77°-os látószöggel, beépített mikrofonnal és akusztikus indukcióval, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és optikai objektívvel, autofókusz funkcióval. Az xTouch UHD 200 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más, az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges e-learning alkalmazással.

35.00 Euro +ÁFA

cart

 

Az xTouch 4K 400 kamera egy ePTZ digitális kamera 4K felbontással (3840x2160 px, 30 fps) és CMOS érzékelővel, beépített mikrofonnal, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és A+ nagy felbontású optikai objektívvel. xTouch 4K 400 kamera kompatibilis a Zoom, Google Meet, Microsoft Teams és bármely más, online iskolai tanfolyamokhoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

106.00 Euro +ÁFA

cart

 

Az xTouch AiO FHD 301 egy 120°-os digitális kamera, 4 minden irányban elhelyezett mikrofonnal és beépített akusztikus burkolattal, USB C interfésszel, és nincs szükség telepítőprogramokra. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik. Az xTouch AiO FHD 301 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

560.00 Euro +ÁFA

cart

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)