4K UHD zéró kötés felbontás, 40 érintési pont, ProWrite írási technológia, Android 11.0, Dolby Audio tanúsítvánnyal rendelkező 2.1 hangszórók, Soundbar és 6 integrált mikrofonadvanced prowise one g2

Genius Prowise Ten 65" (165 cm)

Hasznos méret: 151.15 cm x 93.45 cm

Műszaki információk Ár: 1835.00 Euro + ÁFAcart

Genius Prowise Ten G2 75" (190 cm)

Hasznos méret: 171.68 cm x 105.54 cm

Műszaki részleteket Ár: 2720.00 Euro + ÁFAcart

Interaktív kijelző Prowise Ten G2 75" | 190 cm


Display interactiv Advanced Prowise Ten G2 removebg preview

Az interaktív oktatás rendkívül fontos szerepet játszik a technológiához annyira hozzászokott fiatal generáció kialakításában, és az oktatott tantárgy gyakorlatias megközelítését, a kreativitásra, a koncentrációra és a tanulók oktatási folyamatba való aktív bevonására épülő pedagógiai módszert jelenti.

Az interaktív oktatás célja, hogy a hallgatók számára olyan teljes tanulási tapasztalatot biztosítson, amely elméleti és gyakorlati információkat is nyújt számukra, példákon és konkrét tapasztalatokon keresztül, hogy segítse őket a tanult elméleti ismeretek jobb megértésében és elsajátításában.

Az oktatási folyamat mindebben átalakulásában, digitalizálásában a tanárok is kiemelten fontos szerepet töltenek be az interaktív oktatási megoldások felé való nyitással és a tanítási módszernek a tanulók tanulási igényeihez való igazításával.

Prowise Ten G2 writing2 removebg preview

Az Prowise Ten G2 interaktív kijelzők új sorozata a legújabb műszaki specifikációkkal és integrált opciókkal támogatja a tanárokat, amelyek minden szükséges eszközt biztosítanak a tanárok számára az interaktív, praktikus, kreatív, dinamikus és érdekes órák létrehozásához és támogatásához.

Írásbeli tapasztalat a legmagasabb szinten

A 4 mellékelt toll kiváló írási élményt nyújt, akárcsak tollal a papírra írva, míg az üvegképernyő és az LCD-panel közötti helyhiány, valamint az üvegbe vésett nanotextúra a kijelzőn történő írást egy természetes tapasztalat.

Prowise Ten G2 Functii V2

Nélkülözhetetlen oktatási szoftver

Az Prowise Ten G2 75" interaktív kijelző minden szükséges oktatási szoftverrel fel van szerelve a legmagasabb szintű tanítási/tanulási élményhez.

Aplicatii educationale ProwiseProwise Presenter oktatási szoftver

 • Írás, törlés, szerkesztés
 • Háttérképek, videók, 3D elemek, szabványos képek
 • Interakció eszközökkel
 • Több száz oktatási eszköz
 • Kvíz modulok

Soft MDM Provise Screen Control

 • Pushing apps
 • Frissítések telepítése
 • Zárja be és nyissa meg a képernyőt távolról
 • Biztonsági beállítások
 • Kifejezetten minden átlós Prowise interaktív kijelzőhöz tervezve

Operációs rendszer Prowise Central

 • Szoftver táblához és megjegyzésekhez
 • Appstore oktatási alkalmazásokkal
 • Képernyőközvetítés bármilyen eszközről
 • Webböngésző interaktív megjelenítésekhez
 • 5 év szoftverfrissítés

BSI IGZ Securitate ciberneticaKiberbiztonság a legmagasabb színvonalon

A Prowise szoftver megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak, és a BSI IT-Grundschutz (Német Szövetségi Információbiztonsági Hivatal) tanúsítványának előnyei a Prowise Presenter, Prowise Screen Control és Prowise Cloud Services számára.

Több száz oktatási eszköz

Az Prowise Ten G2 75" interaktív kijelzőt a tanárokkal közösen tervezték, különösen az oktatási környezet számára, így több száz oktatási eszközt tartalmaz, amelyek célja, hogy minden támogatást biztosítsanak a tanároknak és a diákoknak az interaktív, dinamikus és kreatív órákhoz, mint például a Microsoft Teams. , Google Meet, Skype, Zoom, Netflix, Spotify, YouTube, Mindmap és még sok más.

Distance learningTávoktatás

Az Prowise Ten G2 75" interaktív kijelző teljes és biztonságos megoldást kínál, hogy a tanítási folyamat helyzettől függetlenül ne szakadjon meg.

Az opcionálisan elérhető Prowise MOVE kamera funkcionalitása, valamint az elérhető alkalmazások sokasága, mint a Teams, a Meet, a Skype és a Zoom, valamint a 2.1-es akusztikus burkolatok és a 6 integrált mikrofon biztosítja a tanulási/tanítási folyamat folyamatosságát. bármilyen körülmények között.


TouchGREEN

 Prowise Ten G2 Touch Green RO

 

Lehetőségek megosztása a tanárok igényei szerint

A tanítási folyamatban a tanár a kulcselem, az Prowise Ten G2 75" interaktív kijelző pedig lehetőséget kínál a tanároknak, hogy a számukra megfelelő oktatási anyagokat megosszák a tanulókkal.

Optiuni partajare Prowise Ten G2 smallerUSB-C megosztás

A rendelkezésre álló USB-C portoknak köszönhetően az Prowise Ten G2 interaktív kijelző integrált töltőállomással rendelkezik, így csak egy kábelre van szükség:

 • Hang
 • Adat
 • Videó
 • Betöltés
 • Érintés
 • Internet

Megosztás Screencasting segítségével

A Screencasting opció lehetővé teszi a képernyő megosztását az Prowise Ten G2 75" interaktív kijelzőn bármilyen eszközről. A megoldás teljesen vezeték nélküli, kiváló minőségben, gyors, pin kódos biztonság lehetőségével és egyszerű telepítéssel.

 • AirPlay
 • Chromecast
 • Miracast
 • Reflect (touchback funkcióval)

Prowise All-in-One PC G3

Splash Newsitem Partner Portal EN removebg previewAz opcionálisan elérhető új Prowise All-in-One PC G3 mind a számítógép, mind a táblagép szerepét betölti, és sokoldalúságának köszönhetően bármilyen forgatókönyvben használható az osztályteremben, tanításra, tanulócsoportokba vagy egyéni csoportokra osztva. munka .

A Prowise All-in-One PC új verziójához a kamerát 13 MP-es kamerára frissítették, amely 3840x2160 (4K) felbontású felvételt és streamelést tesz lehetővé 30 FPS mellett.

 • Colaj Prowise All in One PC G3Továbbfejlesztett írási élmény a Zero bonding kialakításnak köszönhetően
 • Minden, ami a videokonferenciához szükséges, be van építve: 13 MP 4K kamera, 4 mikrofon és 2 akusztikus burkolat
 • Lenyűgöző sebesség a WiFi6-nak és az utolsó generációs processzoroknak köszönhetően
 • Két USB-C port Thunderbolt 4-gyel biztosítja az adatátvitelt
 • HDMI 2.0 kimeneti port 4K kimenettel 60 Hz-ig
 • Sokoldalú PC, könnyen használható és tartós, intuitív kialakítással
 • Antibakteriális védelem a diffúzorhoz

További hasznos információk a Prowise All-in-One PC G3 készülékről a Műszaki adatokban találhatók.

Műszaki adatok:

Dimenzió  1716.8 x 1054.5 x 97.9 mm
Képernyő  Ultra HD LED - IPS, üveg gravírozott nano technológiával, tükröződésmentes, nulla kötés, antibakteriális tulajdonságok, Mohs keménység 7 (9H)
Felbontás  3840 x 2160 @ 60 Hz
Képarány  16:9
Kontraszt arány  1200:1
Dinamikus kontrasztarány  5000:1
Fényesség  450 cd/m2
Látószög  178 º
Élettartam  50,000 órák
Érintéstechnológia  ProWrite Touch Technology
Multi-Touch  Igen, 40 pont
Többszörös írás  Igen, 16 pont
Precíziós érintés  1mm
Onkalibráció  Igen
Kompatibilis operációs rendszerek  Windows 8.1/10/11 / Linux / Mac OS X / Android
Hangzás  2.1 (2 akusztikus ingerek x 20W si 1 subwoofer x 20W)
Mikrofon  6 nagy hatótávolságú mikrofon automatikus kapcsoló funkcióval (Windows/Central)
Írás  4 toll, 3 szín, írásvastagság választási lehetőségek, tárgykiválasztási lehetőség, tenyérfelismerő funkció
Prowise Central operációs rendszer  CPU: Csúcskategóriás (négymagos A73 + négymagos A53), GPU: csúcskategóriás (nyolcmagos Mali G52), Android 11.0, Tárhely: 64 GB, Memória: 6 GB, OTA-frissítések : 5 év, NFC olvasó/író, mozgásérzékelők: 2 db PIR szenzor, fényérzékelő, levegőminőség felügyelet: páratartalom, VOC, PM2.5, hőmérséklet érzékelő.
Kapcsolódás 1x HDMI kimenet 2.1 (4K@120Hz és 8K@60Hz), 1x HDMI 2.1 (CEC, ARC, HDCP 2.3), 3x HDMI 2.1 (CEC, HDCP 2.3), 1x USB-C (80 W teljesítmény, USB 3.2, Video DP1 .2, Audio, Touch, LAN, 1x VGA (1920 x 1080 @ 60 Hz), 1x AV bemenet (CVBS) (567i) (3,5 mm-es mini jack), 1x audio bemenet (VGA) (3,5 mm-es mini jack ), 1x fejhallgató (3,5 mm-es mini-jack), 2x RCA anya (L+R), 1x digitális SPDIF audiokimenet (TOSLink optikai), 1x RS232 működés (DB9 Male), IP232 működés LAN-on keresztül, 3x USB-B-Touch (USB 3.2), 1x USB 2.0 (Central for Lift rendszer), 6x USB-A 3.2 Gen1 (cserélhető központi/OPS), 1x LAN port IN (RJ45, 1000 Mbit/s), 1x LAN port OUT (RJ45, 1000 Mbit) /s), integrált Wi-Fi modul, Wi-Fi Standard 802.11ax– Wi-Fi 6, Bluetooth verzió 5.0, 1x Mini SD kártyaolvasó Maximális memóriabővítés 128 GB-ig (FAT32), 80 tűs OPS port, kijelző port USB-n keresztül C.
Bruttó súly  72 ± 1.5 kg
Nettó tömeg  58 kg
VESA szabvány  VESA 800 x 400 mm
Tanúsítványok  CE: EMC + LVD / WEEE / RoHS / REACH / FCC-IC / cTUVus+CB/ RCM / Energy Star
Garancia  5 évek

Tartozékok elérhetők a 75 hüvelykes átlós Prowise Ten G2 interaktív kijelzőhöz | 190 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.hu egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Prowise iPro Wall Lift G2 egy fix falra szerelhető kijelzőállvány, amely lehetővé teszi a könnyű magasságállítását, alkalmas az összes Prowise kijelzőhöz, GS tanúsítvánnyal rendelkezik, a Prowise Centralon keresztül működtethető, és maximális magassága 1 m-ig terjed.

867.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Mobile Lift egy 1 m-ig állítható magasságú, minden Prowise kijelzőhöz alkalmas, GS tanúsítvánnyal rendelkező, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel rendelkező mobil display állvány.

1000.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Tilt & Toddler Lift egy mobil display állvány, amely lehetővé teszi a magasság és a lökethossz beállítását, alkalmas minden Prowise displayhez, rendelkezik GS tanúsítvánnyal, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel van felszerelve.

1392.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prowise iPro Whiteboard Extension Az iPro Whiteboard Extension egy mágneses írótábla jelölővel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozott funkcionalitást biztosítson az interaktív kijelzőknek, és kompatibilis az Prowise Ten interaktív kijelzőkkel, amelyek átlója 75 hüvelyk. Karcálló, törölhető anyagból készült, különleges tisztítási megoldások nélkül. , a Prowise iPro Whiteboard bővítmény két kétoldalas írótáblából áll. 262.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise iPro Whiteboard Extension frame A Prowise Whiteboard Frame kompatibilis a 75 hüvelykes átlós Prowise Ten interaktív kijelzőkkel, a Prowise Whiteboard Extension Kit G2 közös része, és az iPro Whiteboard bővítményhez rögzíthető. 412.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise i5 1135G7

OPS ProWise G4 I5-11300H mód Microsoft Windows® 10/11-Pro rendszerrel az Eductie operációs rendszerhez, Intel® Core™ i5-11300H processzor, 8 MB gyorsítótár, Intel® XE® XE grafikus kártya, 8 GB memória, DDR4L 2400 MHz , 256 GB, M.2 SSD, 2 USB-C port USB4/Thunderbolt 4, Intel® WiFi 6 AX200 A/B/N/AC/AX (2,4 GHz és 5 GHz) Intel, Bluetooth 5.2, Intel 10/100/ 1000 Mbps RJ-45 vezetékes csatlakozás, Intel® High Definition Audio a belső hangszórókhoz, Realtek Audio HD fejhallgatóhoz, CE/CE-RED/FCC+IC, RoHS és GS minősítés, 5 év garancia.

759.00 Eur +TVA

cart

Prowise i5 1145G7 vPro

Prowise i5-1145G7 vPro OPS модул с операционна система Microsoft Windows® 10/11 - Pro for Education, процесор Intel® Core™ i5-1145G7, 8 MB кеш памет, графична карта Intel® Iris® Xe, 8 GB памет, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 USB-C порта, съвместими с USB4/Thunderbolt 4, безжична връзка Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz и 5 GHz) Intel, bluetooth 5.2 , Intel 10/100/1000 Mbps RJ-45 кабелна връзка, Intel® High Definition Audio за вътрешни високоговорители, Realtek Audio HD за слушалки, CE/CE-RED/FCC+IC, RoHS и GS сертификати, 5 години гаранция. Лиценз за Windows 10/11 Pro за образование, включен в закупуването на OPS модула заедно с дисплей от гамата Prowise.

949.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise i7 1185G7 vPro

Prowise i7-1185G7 vPro OPS модул с операционна система Microsoft Windows® 10/11 - Pro, процесор Intel® Core™ i7-1185G7, 8 MB кеш, Intel® Iris® Xe Graphics, 8 GB памет, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 USB-C порта, съвместими с USB4/Thunderbolt 4, безжична връзка Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz и 5 GHz) Intel, bluetooth 5.2, Intel 10/100 /1000 Mbps RJ-45 кабелна връзка, Intel® High Definition Audio за вътрешни високоговорители, Realtek Audio HD за слушалки, CE/CE-RED/FCC+IC, RoHS и GS сертификати, 5 години гаранция. Лиценз за Windows 10/11 Pro за образование, включен в закупуването на OPS модула заедно с дисплей от гамата Prowise.

1076.00 Eur +TVA

cart

Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone A Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone a digitális kommunikációt a következő szintre emeli. A Prowise Spearkerphone mindenirányú 360°-os, 6 mikrofonos, teljes vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik a kijelzővel, mind OPS módban, mind bluetooth kapcsolaton keresztül BT4.2 + EDR verzióval, és a csatlakozási sugara akár 10 méter. A készülék USB-C Audio IN / OUT porttal + 5V / 2A töltés és 3,5 mm-es audio jack csatlakozóval van felszerelve, működési ideje maximum 8 óra maximális hangerőn és a csomagban USB-C kábel ill. egy audio kábelt. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise Presenter 10 interaktív szoftver előnye a kiterjedt médiatár, amely olyan oktatási tartalmakkal van felszerelve, mint a 3D modellek és videók, kvízek és épületkészletek, amelyek lehetővé teszik, hogy a statikus leckéket interaktív tanórákká alakítsa át. A Prowise Presenter a tanulók és a tanárok számára a 3-18 éves korosztály számára megfelelő eszközöket és tananyagokat biztosít általános és középiskolások számára egyaránt.

190.00 Eur +TVA

cart

detalii removebg preview

Prowise All-in-One PC G3 - Pentium, tökéletesen alkalmazkodik a napi szükségletekhez és az osztályterem kihívásaihoz, így ideális választás a diákok számára.

Processzor: Intel® Pentium® Processor 8505; Grafika: Intel® UHD Graphics Intel® 12thGen processzorokhoz; Memória: 4 GB, DDR4 2400 MHz; Operációs rendszer: Windows 11 Pro for Education.

696.00 Eur +TVA

cart

 

detalii removebg preview A processzornak, a grafikus komponensnek és a kiváló memóriának köszönhetően a Prowise All-in-One PC - Core i5 eszköz ideális választás tanárok számára.

Processzor: Intel® Core™ i5-1240U; Grafika: Intel® Iris® Xe Graphics; Memória: 8 GB, DDR4 2666 MHz; Operációs rendszer: Windows 11 Pro.

1012.00 Eur +TVA

cart

A Prowise iPro Keyboard Tray kifejezetten úgy tervezték, hogy a kijelzővel együtt használt tartozékok, például billentyűzet, egér, távirányító vagy toll könnyen elérhető közelségben legyenek. A Prowise iPro billentyűzettálca kompatibilis a Prowise iPro fali emelővel, a Prowise iPro mobil emelővel, 35 kg maximális súlyt bír el, 715 mm x 277 mm x 35 mm méretű és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

89.00 Eur +TVA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos taneszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus kurzusokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai kurzusokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Eur +TVA

cart

 

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

A Microsoft Teams egy digitális központ, amely egy helyen egyesíti a beszélgetéseket és a tartalmakat, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi kurzusok, webináriumok és online képzések szervezését akár 10 000 fő részvételével, valós időben való fájlok megosztását és szerkesztését Word, PowerPoint és Excel formátumban, valamint hang-, videó- ​​vagy képernyőmegosztó fájlok megosztását (képernyő megosztása). kifogástalan minőségű.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise MOVE kamera a legmodernebb Intel® RealSense ™ technológiát használja a megjelenítési technológiával kombinálva, rögzíti a mozgást, majd 3D képekké alakítja, lehetővé téve a képernyőnek a mozgás követését és továbbítását. Használható videokonferenciákhoz is, normál webkameraként az online oktatáshoz.

190.00 Eur +TVA

cart

Az xTouch AiO FHD 303 kamera egy 120°-os felvételi szögű digitális fényképezőgép, 360°-os, akár 3m-es lefedettséggel és integrált hangszórókkal felszerelt, USB 2.0 interfésszel rendelkező, illesztőprogramok telepítését nem igénylő, mindenirányú mikrofonnal. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 303 xTouch kamera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

238.00 Eur +TVA

cart

 

Az AiO FHD 301 xTouch Camera egy 120°-os fényképezési szöggel rendelkező, 4 körirányú mikrofonnal és integrált hangszóróval felszerelt digitális fényképezőgép, amely USB C interfésszel rendelkezik, és nem igényel telepítési illesztőprogramokat. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 301 xTouch Camera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

560.00 Eur +TVA

cart