4K UHD zéró kötés felbontás, 40 érintési pont, ProWrite írási technológia, Android 11.0, Dolby Audio tanúsítvánnyal rendelkező 2.1 hangszórók, Soundbar és 6 integrált mikrofonadvanced prowise one g2

Genius Prowise Ten 65" (165 cm)

Hasznos méret: 151.15 cm x 93.45 cm

Műszaki részleteket Ár: 1835.00 Euro + ÁFAcart

Genius Prowise Ten G2 75" (190 cm)

Hasznos méret: 171.68 cm x 105.54 cm

Műszaki információk Ár: 2720.00 Euro + ÁFAcart

Prowise Ten 65” | 165 cm Interaktív kijelző

  

ts ten awards 172536954 fallback

Az Prowise Ten sorozat interaktív kijelzői garantálják a legjobb képminőséget, tanúsított Dolby Audio hangzást és a legjobb írási élményt.

Az oktatási szakember által kifejezetten az oktatási rendszer számára készített Prowise Ten interaktív kijelzők új sorozata olyan egyedülálló előnyöket kínál, mint a képernyővezérlés és a magas biztonság.

Az Prowise Ten interaktív kijelzők, amelyeket kifejezetten a legmagasabb színvonalú tantermi élmény biztosítására terveztek, ideális választás az interaktív és együttműködésen alapuló oktatáshoz.

1

A legjobb írási élmény

A továbbfejlesztett Prowise Ten interaktív kijelző a ProWrite touch előnyeit, a legerősebb írási technológiát kínálja. Mivel nincs hely az üveg és az LCD panel között, az írás gyorsabbá, gördülékenyebbé és pontosabbá válik.

Az írószoftver úgy van optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a ProWrite érintőképernyős technológiával, így a felhasználók papírszerű írási élményt nyújtanak.

Garantáltan jó minőségű kép

A helyiség megvilágításától függetlenül a kép a legjobb minőségű az Anti-Glare technológiának köszönhetően, amely az Prowise Ten interaktív kijelzők javát szolgálja. A közvetlenül az üvegfelületre gravírozott nano-textúra csökkenti az ujjlenyomatok visszaverődését, miközben megőrzi a kontrasztot és a fényerőt.

7 central

Prowise Central operációs rendszer

A továbbfejlesztett Prowise Ten interaktív kijelzők előnye a Prowise Central, a Prowise által kifejlesztett operációs rendszer, amely rendelkezik a mindennapi használathoz szükséges funkciókkal, például képernyőmegosztó funkcióval, közvetlen megjegyzésmóddal, alkalmazásbolttal, olyan alkalmazások letöltésével és telepítésével, mint a Microsoft Teams vagy a Google. Találkozik.


• Microsoft Word, Excel és OneNote
• Microsoft Teams és Skype
• Google Föld, Meet, Dokumentumok és Tanterem
• Netflix, Spotify és YouTube
• Zoom és Prowise Presenter (opcióként elérhető)

 

Prowise sharing ReflectScreensharing | Képernyőmegosztás

A Képernyőmegosztás funkció lehetővé teszi bármely eszköz képernyőjének megosztását, az Prowise Ten 65" interaktív kijelzőn. Teljesen vezeték nélküli, kiváló minőségben, gyors, pin kódos biztonság lehetőségével.

• AirPlay (Apple)
• Chromecast (Chrome OS)
• Miracast (Windows)
• Reflect

Az opcionálisan elérhető Prowise Reflex szoftver lehetővé teszi akár 4 képernyő egyidejű megjelenítését, valamint azok kijelzőn történő vezérlését a touchback funkción keresztül.

Avantaje Prowise Ten

Az Prowise Ten 65 előnyei

• Gyors indítás – a 2 beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a kijelző automatikusan elindul, ha Ön a közelében van.
• Könnyű hozzáférés – a képernyő elülső részén kéznél lévő plug & play portok lehetővé teszik a külső eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatását.
• Beépített dokkoló állomás - egyetlen kábel az érintéshez, tápellátáshoz, hanghoz és videóhoz, így a 2 elérhető USB-C port lehetővé teszi a tanár számára a telefon/laptop töltését tanítás közben.
• Eco Mode – lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését
• Éjszakai mód – A TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező Blue Light szűrő csökkenti a képernyő által kibocsátott kék fény mennyiségét, hogy csökkentse a szem megterhelését.
• Fényerő – a képernyő automatikusan beállítja a fényerőt a fény beesésének megfelelően.

 

9 internet

Biztonságos internetes böngészés

A böngésző mindennap használt szolgáltatás, a Prowise böngésző pedig felhasználóbarát, teljesen biztonságos, gyors és nem tartalmaz hirdetéseket. Ráadásul a Prowise alkalmazásgenerátor segítségével bármely weboldal alkalmazássá alakítható, és ezek az alkalmazások automatikusan felkerülnek a Prowise Central home oldalára, így a felhasználó mindig kéznél lesz.

Közvetlen megjegyzés mód

Az interaktív tollak valósághű írási élményt nyújtanak. A megjegyzések egyetlen gombnyomással elkészíthetők bármely webhelyen, alkalmazáson vagy külső forráson. A ProNote szoftver különböző típusú szabványos oldalakat és számos eszközt, például vonalzót biztosít a tanárok számára.

Támogatás vezérlés, integrált

A Prowise Central fel van szerelve a Prowise iPro Lift rendszer kijelzőállványainak integrált vezérlésével. A Prowise Central menüben található felhasználóbarát vezérlőgomboknak köszönhetően az állvány rendkívül gyorsan és egyszerűen állítható a kívánt magasságra. Ezenkívül a felhasználók elmenthetik kedvenc médiapozícióikat, és könnyen válthatnak közöttük.

2

Tanúsított, díjnyertes akusztikus burkolatok

A beépített 2.1-es hangszórók tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosítanak, és elnyerték a Dolby Audio tanúsítványt. Ezenkívül a 6 beépített mikrofonnak köszönhetően az Prowise Ten 65" interaktív kijelző tökéletes eszközzé válik az online oktatáshoz olyan videokonferencia-alkalmazásokon keresztül, mint a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom.

Mozgástanulás a Prowise MOVE segítségével

Egyes gyerekek sokkal jobban és könnyebben tanulnak, ha aktívan és fizikailag részt vesznek. A mozgástanulás tökéletesen illeszkedik ahhoz, ahogy a gyerekek megtapasztalják és interakcióba lépnek az őket körülvevő világgal, a Prowise MOVE pedig megkönnyíti a mozgástanulást, lehetőséget biztosítva a diákoknak és a tanároknak.

Így az opcionális Prowise MOVE kamera lehetővé teszi a diákoknak és a tanároknak, hogy oktatási játékokat játszhassanak az Prowise Ten 65"-os interaktív kijelzőjén anélkül, hogy közvetlenül érintenék.

5 move

A kamera Intel® RealSense™ és a képernyőn megjelenő technológia kombinációja határozza meg a mozgások rögzítését és azok összefüggését a képernyőn megjelenő mozgásokkal.

A rendelkezésre álló interaktív oktató játékokat úgy fejlesztették ki, hogy a gyerekeket kognitív tanulási tevékenységek közben gyakorolják. A kifejlesztett játékok a legkülönfélébb korosztályok és témák szerint vannak elrendezve.

Ezenkívül a Prowise MOVE videokonferencia-kameraként is használható online tanuláshoz a Zoom, a Microsoft Teams, a Google Meet stb. segítségével.

Prowise Screen Control

Screen Control

A Prowise Screen Control használatával az összes kijelző egy pontról kezelhető. Egy gombnyomással telepíthet alkalmazásokat, frissítéseket hajthat végre, vagy megváltoztathatja a háttérképet a helyszínen lévő összes kijelzőn. A Prowise Screen Control felügyeleti megoldás opcionálisan elérhető.

Mind az adatközpontok, mind a szerverek 100%-ban védettek a Prowise szigorú felügyelete mellett, így a Prowise Screen Control optimálisan védett a külső támadásokkal szemben.

A Prowise szerverek többrétegű biztonsági rendszerrel rendelkeznek, és minden bemeneti adatot tűzfalak és többrétegű adaptív DDoS védelem szűr.

4 presenter 2

Prowise Presenter 10

A Prowise Presenter 10 egy opcionális szoftver a diákok és tanárok összekapcsolásához. A tanárok például meglephetik diákjaikat egy virtuális matematikaórával, amelyet a tanulók saját eszközeiken élvezhetnek.

A tanárok rendelkezésére áll a tanárokkal együttműködésben kifejlesztett, oktatási tartalommal ellátott gazdag médiatár, amely a tanítási élményt gazdagítja. A Prowise Presenter 10 szoftver használatával a tanárok mindig rendelkeznek a tanításhoz szükséges eszközökkel, képekkel, videókkal és 3D modellekkel. Ezenkívül a tanárok interaktív órákat tarthatnak a ProQuiz segítségével, vagy hagyhatják, hogy a tanulók tanuljanak egymástól a ProConnect eszközök segítségével.

Mivel minden a Felhőben van elmentve, a tanároknak lehetőségük van leckéket készíteni otthon a laptopról, majd megjeleníteni azokat az Prowise Ten 65" kijelzőn az osztályteremben.

Prowise iPro Whiteboard Extension

Prowise iPro Whiteboard Extension Kit G2

Kiegészíti az Prowise Ten interaktív kijelzőt az opcionális iPro Whiteboard bővítménnyel. Az iPro Whiteboard egy mágneses jelölőtábla, amelyet az interaktív kijelzők fokozottabb funkcionalitására terveztek. A speciális tisztítószerek nélkül is könnyen letörölhető karcálló anyagból készült Prowise iPro Whiteboard hosszabbító két kétoldalas írólapból áll.

Könnyen felszerelhetők az Prowise Ten kijelző egyik oldalára VESA klipekkel, miközben az érintőképernyő felülete továbbra is elérhető. A Prowise iPro Whiteboard bővítmény rendkívül hasznos, ha információra van szüksége, hogy mindig látható legyen: napi ütemezés vagy ütemezés, heti feladatok vagy általános közlemények.

Prowise All-in-One PC G3

Splash Newsitem Partner Portal EN removebg previewAz opcionálisan elérhető új Prowise All-in-One PC G3 mind a számítógép, mind a táblagép szerepét betölti, és sokoldalúságának köszönhetően bármilyen forgatókönyvben használható az osztályteremben, tanításra, tanulócsoportokba vagy egyéni csoportokra osztva. munka .

A Prowise All-in-One PC új verziójához a kamerát 13 MP-es kamerára frissítették, amely 3840x2160 (4K) felbontású felvételt és streamelést tesz lehetővé 30 FPS mellett.

  • Colaj Prowise All in One PC G3Továbbfejlesztett írási élmény a Zero bonding kialakításnak köszönhetően
  • Minden, ami a videokonferenciához szükséges, be van építve: 13 MP 4K kamera, 4 mikrofon és 2 akusztikus burkolat
  • Lenyűgöző sebesség a WiFi6-nak és az utolsó generációs processzoroknak köszönhetően
  • Két USB-C port Thunderbolt 4-gyel biztosítja az adatátvitelt
  • HDMI 2.0 kimeneti port 4K kimenettel 60 Hz-ig
  • Sokoldalú PC, könnyen használható és tartós, intuitív kialakítással
  • Antibakteriális védelem a diffúzorhoz

További hasznos információk a Prowise All-in-One PC G3 készülékről a Műszaki adatokban találhatók.

Műszaki adatok:

Kijelzo méret 1511.5 x 934.5 x 89.5 mm
Átlós 65'' | 165 cm
Felbontás 3840 x 2160 @ 60 Hz
Keret Alumínium
Refresh 60 Hz
Panel típusa Ultra HD LED – IPS
Technológia Nano-technology Anti-Glare
Biztonságos üveg 4 mm (Mohs 7)
Formátum 16:9
Fényesség 400 cd/m2
Kontraszt 1200:1
Színek száma 1.07 B
Látószög 178º
NFC Igen, írni/olvasni
Érintőképernyős technológia ProWrite Touch Technology
Megható pontok 40 érintési, 20 írási pont
Automatikus kalibrálás Igen
Támogatott operációs rendszerek Windows 8.1/10 /11/ Linux /Mac OS X/Android
Android Android 9.0
Mozgásérzékelők Igen, 2 PIR szenzor
Integrált hangszórók 2.1 Sound (3 akusztikus burkolatok)
Subwoofer 1 x 15W (8Ω)
Erősítő teljesítmény 95W @8 Ohm
Dolby Certified Sound Igen
Beépített mikrofon Igen
Mikrofonok száma 6 mindenirányú
Portok

HDMI-Out 2.0 (3840 x 2160@60 Hz x 1; DisplayPort 1.2 x1 1; HDMI 2.0 (CEC, ARC &HDCP2.2) x1; HDMI 2.0 (CEC, HDCP2.2) x1; USB-C (DP 1.2+ 60W +TouchUSB2.0 + USB 3.1) x 1; VGA (1920 x 1080 @ 60 Hz) x1; AV-In (CVBS)(567i) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); Audio In (VGA) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); USB-B-Touch (USB 3.1) x 4; USB 3.1 (gen 1) x3; LAN-Port IN/OUT x 1 (RJ45, 1000 Mbit/s); PC module slot -  80-pins OPS slot.

Az AV és a vezérlőjelek minőségének és integritásának elkerülése érdekében audio-video adapterek használata nem megengedett.
Tanúsítványok CE: EMC + LVD / WEEE / RoHS /REACH / FCC-IC / RCM / TÜV eyecomfort certificate és Energy Star
VESA szabvány 600x400 mm
Bruttó súly 63 kg
Nettó tömeg 48 kg
Garancia 5 évek

Tartozékok elérhetők a 65 hüvelykes átlós Prowise Ten interaktív kijelzőhöz | 165 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.hu egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Prowise iPro Wall Lift G2 egy fix falra szerelhető kijelzőállvány, amely lehetővé teszi a könnyű magasságállítását, alkalmas az összes Prowise kijelzőhöz, GS tanúsítvánnyal rendelkezik, a Prowise Centralon keresztül működtethető, és maximális magassága 1 m-ig terjed.

867.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Mobile Lift egy 1 m-ig állítható magasságú, minden Prowise kijelzőhöz alkalmas, GS tanúsítvánnyal rendelkező, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel rendelkező mobil display állvány.

1000.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Tilt & Toddler Lift egy mobil display állvány, amely lehetővé teszi a magasság és a lökethossz beállítását, alkalmas minden Prowise displayhez, rendelkezik GS tanúsítvánnyal, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel van felszerelve.

1392.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prowise iPro Whiteboard Extension Az iPro Whiteboard Extension egy mágneses írótábla jelölővel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozott funkcionalitást biztosítson az interaktív kijelzőknek, és kompatibilis az Prowise Ten interaktív kijelzőkkel, amelyek átlója 65 hüvelyk. Karcálló, törölhető anyagból készült, különleges tisztítási megoldások nélkül. , a Prowise iPro Whiteboard bővítmény két kétoldalas írótáblából áll. 262.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise iPro Whiteboard Extension frame A Prowise Whiteboard Frame kompatibilis a 65 hüvelykes átlós Prowise Ten interaktív kijelzőkkel, a Prowise Whiteboard Extension Kit G2 közös része, és az iPro Whiteboard bővítményhez rögzíthető. 412.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise i5 1135G7

OPS ProWise G4 I5-11300H mód Microsoft Windows® 10/11-Pro rendszerrel az Eductie operációs rendszerhez, Intel® Core™ i5-11300H processzor, 8 MB gyorsítótár, Intel® XE® XE grafikus kártya, 8 GB memória, DDR4L 2400 MHz , 256 GB, M.2 SSD, 2 USB-C port USB4/Thunderbolt 4, Intel® WiFi 6 AX200 A/B/N/AC/AX (2,4 GHz és 5 GHz) Intel, Bluetooth 5.2, Intel 10/100/ 1000 Mbps RJ-45 vezetékes csatlakozás, Intel® High Definition Audio a belső hangszórókhoz, Realtek Audio HD fejhallgatóhoz, CE/CE-RED/FCC+IC, RoHS és GS minősítés, 5 év garancia.

759.00 Eur +TVA

cart

Prowise i5 1145G7 vPro

Prowise i5-1145G7 vPro OPS модул с операционна система Microsoft Windows® 10/11 - Pro for Education, процесор Intel® Core™ i5-1145G7, 8 MB кеш памет, графична карта Intel® Iris® Xe, 8 GB памет, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 USB-C порта, съвместими с USB4/Thunderbolt 4, безжична връзка Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz и 5 GHz) Intel, bluetooth 5.2 , Intel 10/100/1000 Mbps RJ-45 кабелна връзка, Intel® High Definition Audio за вътрешни високоговорители, Realtek Audio HD за слушалки, CE/CE-RED/FCC+IC, RoHS и GS сертификати, 5 години гаранция. Лиценз за Windows 10/11 Pro за образование, включен в закупуването на OPS модула заедно с дисплей от гамата Prowise.

949.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise i7 1185G7 vPro

Prowise i7-1185G7 vPro OPS модул с операционна система Microsoft Windows® 10/11 - Pro, процесор Intel® Core™ i7-1185G7, 8 MB кеш, Intel® Iris® Xe Graphics, 8 GB памет, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 USB-C порта, съвместими с USB4/Thunderbolt 4, безжична връзка Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2,4 GHz и 5 GHz) Intel, bluetooth 5.2, Intel 10/100 /1000 Mbps RJ-45 кабелна връзка, Intel® High Definition Audio за вътрешни високоговорители, Realtek Audio HD за слушалки, CE/CE-RED/FCC+IC, RoHS и GS сертификати, 5 години гаранция. Лиценз за Windows 10/11 Pro за образование, включен в закупуването на OPS модула заедно с дисплей от гамата Prowise.

1076.00 Eur +TVA

cart

Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone A Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone a digitális kommunikációt a következő szintre emeli. A Prowise Spearkerphone mindenirányú 360°-os, 6 mikrofonos, teljes vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik a kijelzővel, mind OPS módban, mind bluetooth kapcsolaton keresztül BT4.2 + EDR verzióval, és a csatlakozási sugara akár 10 méter. A készülék USB-C Audio IN / OUT porttal + 5V / 2A töltés és 3,5 mm-es audio jack csatlakozóval van felszerelve, működési ideje maximum 8 óra maximális hangerőn és a csomagban USB-C kábel ill. egy audio kábelt. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise Presenter 10 interaktív szoftver előnye a kiterjedt médiatár, amely olyan oktatási tartalmakkal van felszerelve, mint a 3D modellek és videók, kvízek és épületkészletek, amelyek lehetővé teszik, hogy a statikus leckéket interaktív tanórákká alakítsa át. A Prowise Presenter a tanulók és a tanárok számára a 3-18 éves korosztály számára megfelelő eszközöket és tananyagokat biztosít általános és középiskolások számára egyaránt.

190.00 Eur +TVA

cart

detalii removebg preview

Prowise All-in-One PC G3 - Pentium, tökéletesen alkalmazkodik a napi szükségletekhez és az osztályterem kihívásaihoz, így ideális választás a diákok számára.

Processzor: Intel® Pentium® Processor 8505; Grafika: Intel® UHD Graphics Intel® 12thGen processzorokhoz; Memória: 4 GB, DDR4 2400 MHz; Operációs rendszer: Windows 11 Pro for Education.

696.00 Eur +TVA

cart

 

 
detalii removebg preview A processzornak, a grafikus komponensnek és a kiváló memóriának köszönhetően a Prowise All-in-One PC - Core i5 eszköz ideális választás tanárok számára.

Processzor: Intel® Core™ i5-1240U; Grafika: Intel® Iris® Xe Graphics; Memória: 8 GB, DDR4 2666 MHz; Operációs rendszer: Windows 11 Pro.


1012.00 Eur +TVA

cart

A Prowise iPro Keyboard Tray kifejezetten úgy tervezték, hogy a kijelzővel együtt használt tartozékok, például billentyűzet, egér, távirányító vagy toll könnyen elérhető közelségben legyenek. A Prowise iPro billentyűzettálca kompatibilis a Prowise iPro fali emelővel, a Prowise iPro mobil emelővel, 35 kg maximális súlyt bír el, 715 mm x 277 mm x 35 mm méretű és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

89.00 Eur +TVA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos taneszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus kurzusokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai kurzusokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Eur +TVA

cart

 

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

A Microsoft Teams egy digitális központ, amely egy helyen egyesíti a beszélgetéseket és a tartalmakat, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi kurzusok, webináriumok és online képzések szervezését akár 10 000 fő részvételével, valós időben való fájlok megosztását és szerkesztését Word, PowerPoint és Excel formátumban, valamint hang-, videó- ​​vagy képernyőmegosztó fájlok megosztását (képernyő megosztása). kifogástalan minőségű.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise MOVE kamera a legmodernebb Intel® RealSense ™ technológiát használja a megjelenítési technológiával kombinálva, rögzíti a mozgást, majd 3D képekké alakítja, lehetővé téve a képernyőnek a mozgás követését és továbbítását. Használható videokonferenciákhoz is, normál webkameraként az online oktatáshoz.

190.00 Eur +TVA

cart

Az xTouch AiO FHD 303 kamera egy 120°-os felvételi szögű digitális fényképezőgép, 360°-os, akár 3m-es lefedettséggel és integrált hangszórókkal felszerelt, USB 2.0 interfésszel rendelkező, illesztőprogramok telepítését nem igénylő, mindenirányú mikrofonnal. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 303 xTouch kamera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

238.00 Eur +TVA

cart

 

Az AiO FHD 301 xTouch Camera egy 120°-os fényképezési szöggel rendelkező, 4 körirányú mikrofonnal és integrált hangszóróval felszerelt digitális fényképezőgép, amely USB C interfésszel rendelkezik, és nem igényel telepítési illesztőprogramokat. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 301 xTouch Camera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

560.00 Eur +TVA

cart