Display-uri interactive pentru educatie, cu rezolutie 4K UHD, sistem de operare Android 8.0 si Windows Pro10 puncte touch iqboard87 dvtqk

Elementary IQ Touch 65" (165 cm)

Hasznos méret: 148.50 cm x 89.75 cm

Műszaki részleteket Pret: 1361.00 Euro + ÁFA    cart

Elementary IQ Touch 75" (190 cm)

Hasznos méret: 170.71 cm x 102.27 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 1979.00 Euro + ÁFA    cart

Elementary xTouch 65" (165 cm)

Hasznos méret: 148.60 cm x 90.90 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 1486.00 Euro + ÁFA    cart

Elementary IQ Touch 86" (219 cm)

Hasznos méret: 195.34 cm x 116.14 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2698.00 Euro + ÁFA    cart

Elementary IQ Touch 65"|165 cm interaktív kijelző

 

Az Elementary IQ Touch termékcsalád interaktív kijelzőit azzal a céllal tervezték, hogy egyszerűsítsék az osztálytermi és online tanulást. A 20 interaktív érintési ponttal és a tartalommegosztást lehetővé tevő integrált képernyőtükrözési szoftverrel az Elementary IQ Touch 65 inch-es interaktív kijelzők megkönnyítik az interaktív tanulást, ösztönzik a tanárok és a diákok közötti együttműködést, és támogatják az online oktatást. Az Elementary IQ Touch 65 inch interaktív kijelzőkbe már minden, amire a tanároknak az online tanításhoz szükségük van, be van építve.

Az Elementary IQ Touch 65 inch interaktív kijelzők előnyei

  • 4K UHD felbontás
  • Android 8.0 operációs rendszer
  • Opcionális OPS modul előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel (opcionális licenc)
  • 20 interaktív érintési pont
  • Integrált képernyőtükrözési szoftver
  • Képernyőn megjelenő megjegyzések funkció
  • Plug-n-play interfészek prezentációkhoz
  • Natív integráció az online tanulási megoldásokkal
  • Érintésfelismerő funkció
  • Integrált Eshare szoftver

 

 
Alkalmas online tanuláshoz

A kifejezetten a román oktatási környezethez igazított Elementary IQ Touch interaktív kijelzők natívan integrálhatók az online tanulási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más online tanulási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást és az online iskolai oktatást. Így mindent, amit a tanár a kijelzőn dolgozik, a diákok minden további fejlesztés nélkül, valós időben láthatnak. Továbbá az ellenőrző funkció engedélyezésével a tanulók valós időben interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal.

Tanárok és diákok közötti együttműködés

Az Elementary IQ Touch 65 inch interaktív kijelzők 20 interaktív érintési ponttal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy több felhasználó egyszerre használja a kijelzőt. A sima, érintésérzékeny érintéssel a tanárok és a diákok egyaránt jegyzetelhetnek, írhatnak vagy rajzolhatnak a kijelzőre, így a tanórák interaktívvá és aktívan együttműködővé válnak.

Interaktív oktatás

A vékony, könnyű kerettel, integrált Android 8.0 operációs rendszerrel és a mellékelt eszközökkel rendelkező Elementary IQ Touch 65 inch-es interaktív kijelzők lehetővé teszik a tanárok és a diákok közötti egyszerű interakciót, támogatva az online tanulást.

Okos Touch

Az Elementary IQ Touch 65 inch interaktív kijelzők érintésfelismeréssel rendelkeznek, amely képes különbséget tenni az ujj és a tenyér között, és az ujj számára íróeszközként, a tenyér számára pedig radírként működik.

Képernyőmegosztás és tartalom

A beépített Eshare szoftvernek köszönhetően a tanárok vezeték nélkül, kábelek nélkül oszthatják meg a képernyőt, így prezentációkat készíthetnek, vagy megoszthatják a diákokkal az online órához szükséges különböző információkat és tananyagokat.

Tiszta képek bármilyen méretben

Az Elementary IQ Touch 65 inch képátlójú interaktív kijelzők lenyűgöző 4K UHD felbontással rendelkeznek, így a képek, videótartalmak vagy prezentációk kiváló minőségben jeleníthetők meg, megkönnyítve a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő online tanulást.

 

Műszaki adatok:

Átló 65'' | 165 cm
Felbontás 3840 x 2160
Technológia IR
Interfész USB 2.0 kompatibilis (teljes sebességű) HID kompatibilis, Plug & Play kompatibilis
Fényerő 350 cd/m²
Kontraszt 1200:1
Színszám 1.06 milliárd (10 bits)
Betekintési szög 178 függőleges/horizontális
Érintési pontok 20
Operácios rendszerek Android 8.0; opcionális OPS modul Windows 10 operációs rendszerrel előtelepítve (opcionális licenc)
Beépített hangszórók 2 X 10W
Szabványos VESA 400x500 mm
Bruttó tömeg 62 kg
Nettó súly 48 kg
Garancia 2 év

Tartozékok rendelkezésre Elementary IQ Touch 65" | 165 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.ro tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.   

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.ro fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Chief Large Fusion fali tartó a telepítő szakemberek visszajelzései alapján kifejlesztett fix fali tartó kijelzőkhöz, amely olyan speciális funkciókat tartalmaz, mint a Centerless shift, a Centris dőlésszög, a ControlZone szintező beállítás és a ClickConnect reteszelés.  A Chief Large Fusion fali tartó fő előnyei a stabilitás, a gyors telepítés, a könnyű kábelkezelés és a biztonság.

188.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Lumi Cart TTV12 46TB

A GBC Cart TTV12-46T egy mobil, tantermekbe alkalmas, állítható magasságú és állítható magasságú kiegészítő polccal ellátott mobil bemutatóállvány. A GBC Cart TTV12-46TW könnyű alumíniumból készült, amelynek kialakítása lehetővé teszi a nagyméretű kijelzők biztonságos használatát, továbbá lehetővé teszi a táj/portré nézeti pozíció beállítását, valamint beépített D-gyűrűs fogantyúval és 4 reteszelhető görgővel rendelkezik.

314.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  A Chief Large Mobile Cart egy összecsukható mobil kijelzőállvány teleszkópos magasságállítással, integrált kábelkezeléssel és Centris technológiával, amely lehetővé teszi a betekintési szög egyszerű beállítását. A Chief Large Mobile Cart lehetővé teszi a kijelző függőleges vagy álló helyzetben történő felszerelését, és 4 kerékkel és 2 biztonsági rendszerrel van felszerelve.

650.00 Eur +TVA

cart

 

IQ Touch - Az OPS i5 modul a kijelzőt számítógéppé alakítja, ha egyszerűen behelyezi a modult az OPS foglalatba. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. IQ Touch modul - Az OPS i5 modul Intel®core HM17X i5 6. generációs notebook processzorral, 4 GB RAM-mal, integrált HD Graphics videokártyával, 128 GB SSD-vel, 802.11AC/B/G/N vezeték nélküli modullal, USB 3.0 és HDMI portokkal és előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel (opcionális licenc) van felszerelve.   

395.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A teljes egészében magyae nyelven elérhető IQboard oktatási szoftver gazdag, hatékony és rugalmas eszköz a prezentációk, bemutatók és interaktív tanítás számára, amely bármilyen típusú interaktív berendezéssel kompatibilis: interaktív táblákkal, interaktív kijelzőkkel, interaktív projektorokkal, óra előkészítő eszközökkel vagy dokumentumszobákkal. Az IQboard szoftver használatával a tanárok és a diákok a következőkhöz férhetnek hozzá: kézírás és kézírásfelismerés, jegyzetelés, diagramok, felvételek, animációk, lapozás és számos tantárgyspecifikus eszköz.

284.00 Eur +TVA

cart

A mozaBook egy oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos taneszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus kurzusokat interaktív tanórákká alakítja át, és támogatja az online iskolai kurzusokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Eur +TVA

cart

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazóülések révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Az xTouch UHD 200 egy digitális fényképezőgép 3264x2448 px Ultra HD felbontással, 30 fps és 77°-os látószöggel, beépített mikrofonnal és akusztikus indukcióval, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és optikai objektívvel, autofókusz funkcióval.

Kompatibilis a legtöbb Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS operációs rendszerrel, az xTouch FHD 06B kamera az egyik legjobb megoldás az online iskolai órákhoz.

35.00 Eur +TVA

cart

 

Az xTouch 4K 400 kamera egy ePTZ digitális kamera 4K felbontással (3840x2160 px, 30 fps), CMOS érzékelővel, beépített mikrofonnal, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és A+ nagyfelbontású optikai objektívvel.

A legtöbb Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS operációs rendszerrel kompatibilis xTouch 4K 400 kamera az egyik legjobb megoldás az online iskolai órákhoz.

106.00 Eur +TVA

cart

 

Kamera xTouch AiO FHD 303, egy digitális kamera 120°-os felvételi szöggel, 360°-os lefedettségű 360°-os mikrofonnal 3 m-ig és beépített akusztikus burkolattal, amely USB 2.0 interfésszel rendelkezik, és nem igényel telepítési illesztőprogramokat. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik.

Az xTouch AiO FHD 303 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

238.00 Eur +TVA

cart

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)