Advanced Prowise Ten 55" (140 cm)

Hasznos méret: 128.90 cm x 80.78 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 1835.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 86" (219 cm)

Hasznos méret: 196.78 cm x 118.67 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 3226.00 Eur + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 65" (165 cm)

Hasznos méret: 151.15 cm x 93.45 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2151.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 98" (249 cm)

Hasznos méret: 223.80 cm x 134.10 cm

Műszaki részleteket Ár: 5630.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 75" (190 cm)

Hasznos méret: 172.25 cm x 104.87 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2720.00 Euro + ÁFA    cart

Helpdesk | IQboard

Meghajtók (driverok), telepítési és konfigurációs kézikönyvek.

Menjen a helpdeskhez Helyi támogatás magyar nyelven  Helyi magyar támogatás

Advanced Prowise Ten 98” | 249 cm Interaktív kijelző

 

 

 ts ten awards 172536954 fallback

Az Advanced Prowise Ten sorozat interaktív kijelzői garantálják a legjobb képminőséget, tanúsított Dolby Audio hangzást és a legjobb írási élményt.

Az oktatási szakember által kifejezetten az oktatási rendszer számára készített Advanced Prowise Ten interaktív kijelzők új sorozata olyan egyedülálló előnyöket kínál, mint a képernyővezérlés és a magas biztonság.

Az Advanced Prowise Ten interaktív kijelzők, amelyeket kifejezetten a legmagasabb színvonalú tantermi élmény biztosítására terveztek, ideális választás az interaktív és együttműködésen alapuló oktatáshoz.

1

A legjobb írási élmény

A továbbfejlesztett Prowise Ten interaktív kijelző a ProWrite touch előnyeit, a legerősebb írási technológiát kínálja. Mivel nincs hely az üveg és az LCD panel között, az írás gyorsabbá, gördülékenyebbé és pontosabbá válik.

Az írószoftver úgy van optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a ProWrite érintőképernyős technológiával, így a felhasználók papírszerű írási élményt nyújtanak.

Garantáltan jó minőségű kép

A helyiség megvilágításától függetlenül a kép a legjobb minőségű az Anti-Glare technológiának köszönhetően, amely az Advanced Prowise Ten interaktív kijelzők javát szolgálja. A közvetlenül az üvegfelületre gravírozott nano-textúra csökkenti az ujjlenyomatok visszaverődését, miközben megőrzi a kontrasztot és a fényerőt.

7 central

Prowise Central operációs rendszer

A továbbfejlesztett Prowise Ten interaktív kijelzők előnye a Prowise Central, a Prowise által kifejlesztett operációs rendszer, amely rendelkezik a mindennapi használathoz szükséges funkciókkal, például képernyőmegosztó funkcióval, közvetlen megjegyzésmóddal, alkalmazásbolttal, olyan alkalmazások letöltésével és telepítésével, mint a Microsoft Teams vagy a Google. Találkozik.


• Microsoft Word, Excel és OneNote
• Microsoft Teams és Skype
• Google Föld, Meet, Dokumentumok és Tanterem
• Netflix, Spotify és YouTube
• Zoom és Prowise Presenter (opcióként elérhető)

 

Prowise sharing ReflectScreensharing | Képernyőmegosztás

A Képernyőmegosztás funkció lehetővé teszi bármely eszköz képernyőjének megosztását, az Advanced Prowise Ten 98" interaktív kijelzőn. Teljesen vezeték nélküli, kiváló minőségben, gyors, pin kódos biztonság lehetőségével.

• AirPlay (Apple)
• Chromecast (Chrome OS)
• Miracast (Windows)
• Reflect

Az opcionálisan elérhető Prowise Reflex szoftver lehetővé teszi akár 4 képernyő egyidejű megjelenítését, valamint azok kijelzőn történő vezérlését a touchback funkción keresztül.

Avantaje Prowise Ten

Az Advanced Prowise Ten 98 előnyei

• Gyors indítás – a 2 beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a kijelző automatikusan elindul, ha Ön a közelében van.
• Könnyű hozzáférés – a képernyő elülső részén kéznél lévő plug & play portok lehetővé teszik a külső eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatását.
• Beépített dokkoló állomás - egyetlen kábel az érintéshez, tápellátáshoz, hanghoz és videóhoz, így a 2 elérhető USB-C port lehetővé teszi a tanár számára a telefon/laptop töltését tanítás közben.
• Eco Mode – lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését
• Éjszakai mód – A TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező Blue Light szűrő csökkenti a képernyő által kibocsátott kék fény mennyiségét, hogy csökkentse a szem megterhelését.
• Fényerő – a képernyő automatikusan beállítja a fényerőt a fény beesésének megfelelően.

 

9 internet

Biztonságos internetes böngészés

A böngésző mindennap használt szolgáltatás, a Prowise böngésző pedig felhasználóbarát, teljesen biztonságos, gyors és nem tartalmaz hirdetéseket. Ráadásul a Prowise alkalmazásgenerátor segítségével bármely weboldal alkalmazássá alakítható, és ezek az alkalmazások automatikusan felkerülnek a Prowise Central home oldalára, így a felhasználó mindig kéznél lesz.

Közvetlen megjegyzés mód

Az interaktív tollak valósághű írási élményt nyújtanak. A megjegyzések egyetlen gombnyomással elkészíthetők bármely webhelyen, alkalmazáson vagy külső forráson. A ProNote szoftver különböző típusú szabványos oldalakat és számos eszközt, például vonalzót biztosít a tanárok számára.

Támogatás vezérlés, integrált

A Prowise Central fel van szerelve a Prowise iPro Lift rendszer kijelzőállványainak integrált vezérlésével. A Prowise Central menüben található felhasználóbarát vezérlőgomboknak köszönhetően az állvány rendkívül gyorsan és egyszerűen állítható a kívánt magasságra. Ezenkívül a felhasználók elmenthetik kedvenc médiapozícióikat, és könnyen válthatnak közöttük.

2

Tanúsított, díjnyertes akusztikus burkolatok

A beépített 2.1-es hangszórók tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosítanak, és elnyerték a Dolby Audio tanúsítványt. Ezenkívül a 6 beépített mikrofonnak köszönhetően az Advanced Prowise Ten 98" interaktív kijelző tökéletes eszközzé válik az online oktatáshoz olyan videokonferencia-alkalmazásokon keresztül, mint a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom.

Mozgástanulás a Prowise MOVE segítségével

Egyes gyerekek sokkal jobban és könnyebben tanulnak, ha aktívan és fizikailag részt vesznek. A mozgástanulás tökéletesen illeszkedik ahhoz, ahogy a gyerekek megtapasztalják és interakcióba lépnek az őket körülvevő világgal, a Prowise MOVE pedig megkönnyíti a mozgástanulást, lehetőséget biztosítva a diákoknak és a tanároknak.

Így az opcionális Prowise MOVE kamera lehetővé teszi a diákoknak és a tanároknak, hogy oktatási játékokat játszhassanak az Advanced Prowise Ten 98"-os interaktív kijelzőjén anélkül, hogy közvetlenül érintenék.

5 move

A kamera Intel® RealSense™ és a képernyőn megjelenő technológia kombinációja határozza meg a mozgások rögzítését és azok összefüggését a képernyőn megjelenő mozgásokkal.

A rendelkezésre álló interaktív oktató játékokat úgy fejlesztették ki, hogy a gyerekeket kognitív tanulási tevékenységek közben gyakorolják. A kifejlesztett játékok a legkülönfélébb korosztályok és témák szerint vannak elrendezve.

Ezenkívül a Prowise MOVE videokonferencia-kameraként is használható online tanuláshoz a Zoom, a Microsoft Teams, a Google Meet stb. segítségével.

Prowise Screen Control

Screen Control

A Prowise Screen Control használatával az összes kijelző egy pontról kezelhető. Egy gombnyomással telepíthet alkalmazásokat, frissítéseket hajthat végre, vagy megváltoztathatja a háttérképet a helyszínen lévő összes kijelzőn. A Prowise Screen Control felügyeleti megoldás opcionálisan elérhető.

Mind az adatközpontok, mind a szerverek 100%-ban védettek a Prowise szigorú felügyelete mellett, így a Prowise Screen Control optimálisan védett a külső támadásokkal szemben.

A Prowise szerverek többrétegű biztonsági rendszerrel rendelkeznek, és minden bemeneti adatot tűzfalak és többrétegű adaptív DDoS védelem szűr.

4 presenter 2

Prowise Presenter 10

A Prowise Presenter 10 egy opcionális szoftver a diákok és tanárok összekapcsolásához. A tanárok például meglephetik diákjaikat egy virtuális matematikaórával, amelyet a tanulók saját eszközeiken élvezhetnek.

A tanárok rendelkezésére áll a tanárokkal együttműködésben kifejlesztett, oktatási tartalommal ellátott gazdag médiatár, amely a tanítási élményt gazdagítja. A Prowise Presenter 10 szoftver használatával a tanárok mindig rendelkeznek a tanításhoz szükséges eszközökkel, képekkel, videókkal és 3D modellekkel. Ezenkívül a tanárok interaktív órákat tarthatnak a ProQuiz segítségével, vagy hagyhatják, hogy a tanulók tanuljanak egymástól a ProConnect eszközök segítségével.

Mivel minden a Felhőben van elmentve, a tanároknak lehetőségük van leckéket készíteni otthon a laptopról, majd megjeleníteni azokat az Advanced Prowise Ten 98" kijelzőn az osztályteremben.

Műszaki adatok:

Kijelzo méret 2237.85 x 1341.35 x 108.2 mm
Átlós 98'' | 249 cm
Felbontás 3840 x 2160 @ 60 Hz
Keret Alumínium
Refresh 60 Hz
Panel típusa Ultra HD LED – IPS
Technológia Nano-technology Anti-Glare
Biztonságos üveg 4 mm (Mohs 7)
Formátum 16:9
Fényesség 400 cd/m2
Kontraszt 1200:1
Színek száma 1.07 B
Látószög 178º
NFC Igen, írni/olvasni
Érintőképernyős technológia ProWrite Touch Technology
Megható pontok 40 érintési, 20 írási pont
Automatikus kalibrálás Igen
Támogatott operációs rendszerek Windows 8.1/10 /11/ Linux /Mac OS X/Android
Android Android 9.0
Mozgásérzékelők Igen, 2 PIR szenzor
Integrált hangszórók 2.1 Sound (3 akusztikus burkolatok)
Subwoofer 1 x 15W (8Ω)
Erősítő teljesítmény 95W @8 Ohm
Dolby Certified Sound Igen
Beépített mikrofon Igen
Mikrofonok száma 6 mindenirányú
Portok

HDMI-Out 2.0 (3840 x 2160@60 Hz x 1; DisplayPort 1.2 x1 1; HDMI 2.0 (CEC, ARC &HDCP2.2) x1; HDMI 2.0 (CEC, HDCP2.2) x1; USB-C (DP 1.2+ 60W +TouchUSB2.0 + USB 3.1) x 1; VGA (1920 x 1080 @ 60 Hz) x1; AV-In (CVBS)(567i) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); Audio In (VGA) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); USB-B-Touch (USB 3.1) x 4; USB 3.1 (gen 1) x3; LAN-Port IN/OUT x 1 (RJ45, 1000 Mbit/s); PC module slot -  80-pins OPS slot.

Tanúsítványok CE: EMC + LVD / WEEE / RoHS /REACH / FCC-IC / RCM / TÜV eyecomfort certificate és Energy Star
VESA szabvány 800x400 mm
Bruttó súly 172 kg
Nettó tömeg 122 kg
Garancia 5 évek

Tartozékok elérhetők a 98 hüvelykes átlós Advanced Prowise Ten interaktív kijelzőhöz | 249 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.hu egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Prowise iPro Wall Lift G2 egy fix falra szerelhető kijelzőállvány, amely lehetővé teszi a könnyű magasságállítását, alkalmas az összes Prowise kijelzőhöz, GS tanúsítvánnyal rendelkezik, a Prowise Centralon keresztül működtethető, és maximális magassága 1 m-ig terjed.

867.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Mobile Lift egy 1 m-ig állítható magasságú, minden Prowise kijelzőhöz alkalmas, GS tanúsítvánnyal rendelkező, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel rendelkező mobil display állvány.

1000.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Tilt & Toddler Lift egy mobil display állvány, amely lehetővé teszi a magasság és a lökethossz beállítását, alkalmas minden Prowise displayhez, rendelkezik GS tanúsítvánnyal, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel van felszerelve.

1392.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise PC-Core i5 modul a modult az OPS foglalatba egyszerűen behelyezve számítógéppé alakítja a kijelzőt. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőjén használható, külső csatlakozás nélkül, kábeleken keresztül, laptopon. A Prowise Core i5 PC modul Intel® Core 5 i5 processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, USB 2.0 portokkal, USB 3.0 (A és C), HDMI porttal, Ethernet csatlakozásokkal és a rendszer előnyeivel rendelkezik. Windows 10 Pro for Education operációs rendszer.

759.00 Eur +TVA

cart

A Prowise PC-Module Core i5 incl. VPro a modult egyszerűen az OPS foglalatba való behelyezésével számítógéppé varázsolja. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőjén használható, külső csatlakozás nélkül, kábeleken keresztül, laptopon. A vPro-t is tartalmazó Prowise Core i5 PC-modul Intel® Core 5 i5 processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C típusú, HDMI-porttal és Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik.

949.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise PC-Module Core i7-8650u úgy alakítja át a kijelzőt számítógéppé, hogy egyszerűen behelyezi a modult az OPS nyílásba. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőjén használható, külső csatlakozás nélkül, kábeleken keresztül, laptopon. A Prowise PC-Module Core i7-8650u Intel® Core 7 i7-8650u processzorral, 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD merevlemezzel, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, 3.2 Gen 1 USB porttal (3.1 Gen 1) típussal rendelkezik. C és Windows 10 Pro operációs rendszer.

1076.00 Eur +TVA

cart

A Prowise Presenter 10 interaktív szoftver előnye a kiterjedt médiatár, amely olyan oktatási tartalmakkal van felszerelve, mint a 3D modellek és videók, kvízek és épületkészletek, amelyek lehetővé teszik, hogy a statikus leckéket interaktív tanórákká alakítsa át. A Prowise Presenter a tanulók és a tanárok számára a 3-18 éves korosztály számára megfelelő eszközöket és tananyagokat biztosít általános és középiskolások számára egyaránt.

190.00 Eur +TVA

cart

 

A Prowise All-in-One PC egyszerre számítógép és táblagép, ez a sokoldalú eszköz az osztálytermen kívül bármilyen környezetben használható, és Intel® Kaby Lake Pentium 4415U processzorral, Intel® HD Graphics 610 videokártyával, 4 GB memóriával, DDR4L 2133 MHz-es DDR4L memóriával, 128 G M.2 SSD merevlemezzel, Intel® AC 8260 a/b/g/n/ac vezeték nélküli csatlakozással, USB 2.0 és USB 3.0 portokkal, 2,0 MP kamerával, akusztikus burkolattal és Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve. A Prowise All-in-One PC emellett multi-touch és 10 pontos többpontos íráskészséggel, beépített mikrofonnal, 21,5 hüvelykes képátlóval, 1920x1080-as felbontással, 16:9-es képaránnyal és Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik.

665.00 Eur +TVA

cart

 

A Prowise iPro Keyboard Tray kifejezetten úgy tervezték, hogy a kijelzővel együtt használt tartozékok, például billentyűzet, egér, távirányító vagy toll könnyen elérhető közelségben legyenek. A Prowise iPro billentyűzettálca kompatibilis a Prowise iPro fali emelővel, a Prowise iPro mobil emelővel, 35 kg maximális súlyt bír el, 715 mm x 277 mm x 35 mm méretű és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

89.00 Eur +TVA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos taneszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus kurzusokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai kurzusokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Eur +TVA

cart

 

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

A Microsoft Teams egy digitális központ, amely egy helyen egyesíti a beszélgetéseket és a tartalmakat, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi kurzusok, webináriumok és online képzések szervezését akár 10 000 fő részvételével, valós időben való fájlok megosztását és szerkesztését Word, PowerPoint és Excel formátumban, valamint hang-, videó- ​​vagy képernyőmegosztó fájlok megosztását (képernyő megosztása). kifogástalan minőségű.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise MOVE kamera a legmodernebb Intel® RealSense ™ technológiát használja a megjelenítési technológiával kombinálva, rögzíti a mozgást, majd 3D képekké alakítja, lehetővé téve a képernyőnek a mozgás követését és továbbítását. Használható videokonferenciákhoz is, normál webkameraként az online oktatáshoz.

159.00 Eur +TVA

cart

Az xTouch AiO FHD 303 kamera egy 120°-os felvételi szögű digitális fényképezőgép, 360°-os, akár 3m-es lefedettséggel és integrált hangszórókkal felszerelt, USB 2.0 interfésszel rendelkező, illesztőprogramok telepítését nem igénylő, mindenirányú mikrofonnal. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 303 xTouch kamera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

238.00 Eur +TVA

cart

 

Az AiO FHD 301 xTouch Camera egy 120°-os fényképezési szöggel rendelkező, 4 körirányú mikrofonnal és integrált hangszóróval felszerelt digitális fényképezőgép, amely USB C interfésszel rendelkezik, és nem igényel telepítési illesztőprogramokat. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 301 xTouch Camera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

560.00 Eur +TVA

cart

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)