Garantia imaginilor de calitate superioara si a sunetului Dolby certificat. Display-uri interactive special concepute pentru educatie.Display Interactiv Elementary xTouch

Advanced Prowise Ten 55" (140 cm)

Hasznos méret: 128.90 cm x 80.78 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 1771.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 86" (219 cm)

Hasznos méret: 196.78 cm x 118.67 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 3163.00 Eur + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 65" (165 cm)

Hasznos méret: 151.15 cm x 93.45 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2088.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 98" (249 cm)

Hasznos méret: 223.80 cm x 134.10 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 5883.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 75" (190 cm)

Hasznos méret: 172.25 cm x 104.87 cm

Műszaki részleteket Ár: 2657.00 Euro + ÁFA    cart

Helpdesk | IQboard

Meghajtók (driverok), telepítési és konfigurációs kézikönyvek.

Menjen a helpdeskhez Helyi támogatás magyar nyelven  Helyi magyar támogatás

Advanced Prowise 75'' | 190 cm Interaktív kijelző


A Advanced Prowise 75"-os interaktív kijelzők garantáltan kiváló minőségű képet és Dolby minősített hangot, alacsony energiafogyasztást, alacsony hibaarányt és 5 év garanciát kínálnak. A Prowise által kifejlesztett és gyártott interaktív kijelzők kiemelkednek kiemelkedő műszaki jellemzőikkel, könnyű használhatóságukkal, valamint innovatív tervezésükkel és mérnöki munkájukkal. A Prowise interaktív kijelzői ráadásul ENERGY STAR minősítéssel rendelkeznek.

Online tanulás

A Advanced Prowise 75” interaktív kijelzők natívan integrálhatók az online tanulási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más online tanulási vagy videokonferencia alkalmazással, amely támogatja az interaktív oktatást és az online oktatást. Így mindent, amit a tanár a kijelzőn dolgozik, a diákok minden további fejlesztés nélkül, valós időben láthatnak. Továbbá az ellenőrző funkció engedélyezésével a tanulók valós időben interakcióba léphetnek az aktuális tananyaggal.

Hibátlan megtekintési élmény

A 4K Ultra HD IPS kijelző garantálja a hibátlan megjelenítési élményt, mivel csak kiváló minőségű LG paneleket használnak. A 178 fokos betekintési szögnek köszönhetően a kijelzőn megjelenített tartalom az IPS és Anti-glare Pro technológiáknak köszönhetően mindenki számára tökéletesen látható, a színpontosság pedig életre kelti a kijelzőn megjelenített képeket.

Kiváló minőségű hang és tisztaság

A beépített 2.1-es akusztikai burkolatok kivételes hangminőséget biztosítanak külső hangerősítő nélkül, a kijelző elején található két beépített burkolattal és a hátulján található beépített mélynyomóval, amelyek mindegyike Dolby Audio tanúsítvánnyal rendelkezik.

Új kommunikációs lehetőségek

A 4 beépített mikrofon új kommunikációs lehetőségeket kínál az osztályteremben vagy tárgyalóban, akár 8 m távolságból is felismerhető a hang. Az 75"-os Advanced Prowise interaktív kijelzők emellett natívan integrálhatók a távoktatási megoldásokkal a Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams és bármely más távoli kommunikációs vagy videokonferencia alkalmazáson keresztül.


Nagyfokú pontosság

A két ergonomikus ProWrite Ink pen lehetővé teszi a kijelző egyidejű használatát két személy számára, 2 írószínnel programozható (mindegyik toll 2 írófejjel rendelkezik), és sima és valósághű írási élményt nyújt. A vékony tollhegy fejlett érintéstechnológiával rendelkezik, és gyors és pontos írást biztosít. A tollak a ProNote, a Presenter és a Windows Ink (Windows 10 operációs rendszerhez elérhető alkalmazás) alkalmazással együtt használhatók.

Minden kéznél van

A nagyfrekvenciás funkciók és beállítási lehetőségek a beépített Prowise Central szoftver segítségével az intuitív kezelőfelületen kéznél vannak. Emellett a Prowise Presenter, a ProNote és a Reflect alkalmazások vagy bármely más böngésző csak egy gombnyomásnyira van.

A kijelzőt PC-re alakíthatja

A Prowise PC-modul beépítése az OPS-helybe másodpercek alatt elvégezhető. Nagy teljesítményű Intel processzorral, Ultra HD videokártyával és SSD-meghajtóval vannak felszerelve. Az Intel vPro, az Intel Core i5 PC-modul segítségével valamennyi PC-modul távfelügyelete, biztosítása, kezelése és támogatása megvalósítható. Ezen túlmenően a Prowise PC-modulok a világon azon kevés modulok közé tartoznak, amelyek Geprüfte Sicherheit tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Prowise Central szoftver

A Prowise Central a Prowise interaktív kijelzők operációs rendszere, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy kompatibilis legyen a Prowise termékcsalád összes kijelzőjével, és lehetővé teszi a napi szinten használt összes funkció gyors és egyszerű optimalizálását a könnyű és kényelmes használat érdekében.

Egyedi jellemzők:

•    Képernyőmegosztás minden eszközön
•    App Store az összes Microsoft Office alkalmazással
•    Saját alkalmazások létrehozásának lehetősége
•    Whiteboard szoftver
•    Integrált emelésvezérlés
•    Ingyenes szoftverfrissítések (OTA)

 


Gyors és egyszerű bejelentkezés

Az NFC-kártya lehetővé teszi a gyors, egyérintéses bejelentkezést a Prowise Central vagy a Windows rendszerbe a beállítások testreszabásához, és megkönnyíti az órák vagy foglalkozások indítását.

Alkalmas az oktatáshoz, de üzleti célokra is

A Advanced Prowise 75"-os kijelzők ideális megoldást jelentenek a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz, az óvodáktól kezdve az iskolákon és egyetemeken át az üzleti életig, minden termék mögött a személyes és bizalmas információk biztonságos feldolgozása áll, a Privacy Verified tanúsítás pedig bizonyítja, hogy a személyes adatok biztonságban vannak.
 
Az Advanced Prowise 75"-os kijelzők emellett olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a forgatás, a mozgatás, a zoomolás és egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a kijelzőt egyszerre több felhasználó is használhassa. A 32 érintési pont megkönnyíti az interaktivitást és az együttműködést, különösen a Presenter Touchtable funkcióinak használata esetén, a beépített érzékelők pedig automatikusan beállítják a képernyő fényerejét.

 

Műszaki adatok:

Képernyő mérete 1747 x 1075 x 103 mm
Átló 75'' | 190 cm
Felbontás 3840 x 2160
Keret Alumínium
Frissítés 60 Hz
Panel típusa LED IPS
Tehnológia Anti-Glare Pro
Biztonsági üveg 4 mm (Mohs 7)
Képarány 16:9
Fényerő 350 cd/m2
Kontraszt 1200:1
Színek száma 1.07 B
Betekintési szög 178º vízszintes/függőleges
NFC Igen, írás/olvasás
Érintőképernyős technológia HApro 3 IR
Érintési pontok 32 érintési pont, 16 írási pont
Automatikus kalibrálás Igen
Támogatott operációs rendszerek Windows 8.1/10 /11/ Linux /Mac OS X/Android
Beépített hangszórók 2x 18W (8 Ω)
Mélynyomó 1 x 15W (8 Ω)
Erősítő teljesítmény 80W
Dolby Certified Sound Igen
Beépített mikrofon Igen
Mikrofonok száma 4 minden irányú
Automatikus kapcsolás Igen
Kikötők

3x HDMI 2.0 (1 x CEC és ARC támogatás); 1x HDMI 2.0 kimenet (4K@60 Hz); 3x USB (1x USB 3.0); 1x DisplayPort 1.2; 1x VGA; 1x Audio bemenet (3.5mm jack); 1x Analóg audio kimenet (3.5mm jack); 1x Digitális audio kimenet (RCA kompozit); 1x RS232 vezérlés (Sub-D, 9 tűs); 1x USB touch; 1x Wi-Fi modul; 1x LAN 100/1000 (Rj-45).  

Belső lejátszó Android 8.0; 32 GB tárhely; memória 4 GB; frissített szoftver Wireless OTA
Szabványos VESA 600x400 mm
Bruttó tömeg 90 kg
Nettó súly 72 kg
Garancia 5 év

Tartozékok rendelkezésre Advanced Prowise 75'' | 190 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.   

 

INGYENES

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.ro egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Prowise iPro Wall Lift G2 egy fix falra szerelhető kijelzőállvány, amely lehetővé teszi a könnyű magasságállítását, alkalmas az összes Prowise kijelzőhöz, GS tanúsítvánnyal rendelkezik, a Prowise Centralon keresztül működtethető, és maximális magassága 1 m-ig terjed.

838.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Mobile Lift egy 1 m-ig állítható magasságú, minden Prowise kijelzőhöz alkalmas, GS tanúsítvánnyal rendelkező, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel rendelkező mobil display állvány.

964.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise PC-modul Core i5 a kijelzőt számítógéppé alakítja, ha egyszerűen behelyezi a modult az OPS-nyílásba. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy külső laptopot kellene csatlakoztatni kábelen keresztül. A Prowise PC-modul Core i5 modul Intel® Core™ i5 processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, USB 2.0, USB 3.0 (A és C) portokkal, HDMI porttal, Ethernet csatlakozókkal és Windows 10 Pro for Education operációs rendszerrel van felszerelve.

696.00 Euro +ÁFA

cart

A Prowise PC-modul Core i5 vPro-val együtt a kijelzőt számítógéppé alakítja, ha egyszerűen behelyezi a modult az OPS-nyílásba. Így a Windows 10 közvetlenül a kijelzőn használható, anélkül, hogy külső laptopot kellene csatlakoztatni kábelen keresztül. A Prowise PC-modul Core i5 incl. vPro Intel® Core™ i5 processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® HD Graphics 620 grafikus kártyával, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C típusú videokártyával, HDMI-porttal és Windows 10 Pro operációs rendszerrel van felszerelve.

886.00 Euro +ÁFA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise PC-modul Core i7-8650u a kijelzőt számítógéppé alakítja, ha egyszerűen behelyezi a modult az OPS-nyílásba. Ez lehetővé teszi a Windows 10 használatát közvetlenül a kijelzőn, anélkül, hogy a laptopot külső kábelekkel kellene csatlakoztatni. A Prowise PC-modul Core i7-8650u Intel® Core™ i7-8650u processzorral, 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD-vel, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C típusú porttal és Windows 10 Pro operációs rendszerrel van felszerelve.

1012.00 Euro +ÁFA

cart

A Prowise Presenter 10 interaktív szoftver előnye a kiterjedt médiatár, amely olyan oktatási tartalmakkal van felszerelve, mint a 3D modellek és videók, kvízek és épületkészletek, amelyek lehetővé teszik, hogy a statikus leckéket interaktív tanórákká alakítsa át. A Prowise Presenter a tanulók és a tanárok számára a 3-18 éves korosztály számára megfelelő eszközöket és tananyagokat biztosít általános és középiskolások számára egyaránt.

190.00 Euro +ÁFA

cart

 

A Prowise All-in-One PC egyszerre számítógép és táblagép, ez a sokoldalú eszköz az osztálytermen kívül bármilyen környezetben használható, és Intel® Kaby Lake Pentium 4415U processzorral, Intel® HD Graphics 610 videokártyával, 4 GB memóriával, DDR4L 2133 MHz-es DDR4L memóriával, 128 G M.2 SSD merevlemezzel, Intel® AC 8260 a/b/g/n/ac vezeték nélküli csatlakozással, USB 2.0 és USB 3.0 portokkal, 2,0 MP kamerával, akusztikus burkolattal és Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve. A Prowise All-in-One PC emellett multi-touch és 10 pontos többpontos íráskészséggel, beépített mikrofonnal, 21,5 hüvelykes képátlóval, 1920x1080-as felbontással, 16:9-es képaránnyal és Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik.

665.00 Euro +ÁFA

cart

 

A Prowise iPro Keyboard Tray kifejezetten úgy tervezték, hogy a kijelzővel együtt használt tartozékok, például billentyűzet, egér, távirányító vagy toll könnyen elérhető közelségben legyenek. A Prowise iPro billentyűzettálca kompatibilis a Prowise iPro fali emelővel, a Prowise iPro mobil emelővel, 35 kg maximális súlyt bír el, 715 mm x 277 mm x 35 mm méretű és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

89.00 Euro +ÁFA

cart

A Prowise EduBook 360 egy nagy teljesítményű noteszgép Windows 10 operációs rendszerrel, 11,6" IPS 16:9 / 1366x768 felhajtható 360°-os érintőképernyővel és Windows Ink tollal. A 360 fokban elforgatható képernyő lehetővé teszi, hogy a készülék laptopból táblagéppé alakuljon át, így ideális oktatási környezetbe.  A Prowise EduBook 360 Intel® Celeron® N4100 processzorral, Intel® UHD Graphics 600 videokártyával, 4 GB LPDDR4 RAM-mal, 64 GB eMMC SSD-vel, 2MP 720p HD kamerával, sztereó akusztikus burkolattal, mikrofonnal, Intel® Wireless-AC 9560 Bluetooth 5.0 csatlakozási lehetőséggel, USB 2.0 és USB 3.0 portokkal, Micro SD kártyaolvasóval és CE, RoHS, WEEE tanúsítványokkal rendelkezik.

393.00 Euro +ÁFA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos taneszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus kurzusokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai kurzusokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Euro +ÁFA

cart

 

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

14.99 Euro +ÁFA

cart

 

A Microsoft Teams egy olyan digitális központ, amely a beszélgetéseket és a tartalmakat egy helyre gyűjti össze, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi online tanfolyamok, webináriumok és képzések szervezését akár 10 000 fővel, Word, PowerPoint és Excel fájlok valós idejű megosztását és szerkesztését, valamint hang-, video- és képernyőfájlok tökéletes minőségben történő megosztását (képernyő megosztása).

4.20 Euro +ÁFA

cart

A Prowise MOVE kamera a legújabb Intel® RealSense™ technológiát használja a kijelzőkben elérhető technológiával kombinálva a mozgások rögzítésére és 3D képpé alakítására, lehetővé téve a kijelző számára a mozgások követését és továbbítását a kijelzőre. Videokonferenciára is használható, akárcsak egy hagyományos webkamera az online tanuláshoz.

253.00 Euro +ÁFA

cart

Az xTouch AiO FHD 303, egy digitális kamera 120°-os felvételi szöggel, 360°-os, akár 3 m-es lefedettségű omnidirekcionális mikrofonnal és integrált akusztikus burkolattal, USB 2.0 interfésszel és telepítési illesztőprogramok nélkül. Ezen kívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px felbontással és 30fps sebességgel rendelkezik. Az xTouch AiO FHD 303 kamera kompatibilis a Zoom, a Google Meet, a Microsoft Teams és bármely más e-learning alkalmazással, amely az online iskolai tanfolyamokhoz szükséges.

238.00 Euro +ÁFA

cart

 Camera xTouch 4K 400

Az xTouch 4K 400 kamera egy ePTZ digitális kamera 4K felbontással (3840x2160 px, 30 fps) és CMOS érzékelővel, beépített mikrofonnal, USB 3.0 Plug&Play interfésszel és A+ nagy felbontású optikai objektívvel. xTouch 4K 400 kamera kompatibilis a Zoom, Google Meet, Microsoft Teams és bármely más, online iskolai tanfolyamokhoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

106.00 Euro +ÁFA

cart

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)