Garantia imaginilor de calitate superioara si a sunetului Dolby certificat. Display-uri interactive special concepute pentru educatie.Display Interactiv Elementary xTouch

Advanced Prowise Ten 55" (140 cm)

Hasznos méret: 128.90 cm x 80.78 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 1835.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 86" (219 cm)

Hasznos méret: 196.78 cm x 118.67 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 3226.00 Eur + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 65" (165 cm)

Hasznos méret: 151.15 cm x 93.45 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 2151.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 98" (249 cm)

Hasznos méret: 223.80 cm x 134.10 cm

Lásd a műszaki részleteket Ár: 5630.00 Euro + ÁFA    cart

Advanced Prowise Ten 75" (190 cm)

Hasznos méret: 172.25 cm x 104.87 cm

Műszaki részleteket Ár: 2720.00 Euro + ÁFA    cart

Helpdesk | IQboard

Meghajtók (driverok), telepítési és konfigurációs kézikönyvek.

Menjen a helpdeskhez Helyi támogatás magyar nyelven  Helyi magyar támogatás

Advanced Prowise Ten 75” | 190 cm Interaktív kijelző

 

 

 ts ten awards 172536954 fallback

Az Advanced Prowise Ten sorozat interaktív kijelzői garantálják a legjobb képminőséget, tanúsított Dolby Audio hangzást és a legjobb írási élményt.

Az oktatási szakember által kifejezetten az oktatási rendszer számára készített Advanced Prowise Ten interaktív kijelzők új sorozata olyan egyedülálló előnyöket kínál, mint a képernyővezérlés és a magas biztonság.

Az Advanced Prowise Ten interaktív kijelzők, amelyeket kifejezetten a legmagasabb színvonalú tantermi élmény biztosítására terveztek, ideális választás az interaktív és együttműködésen alapuló oktatáshoz.

1

A legjobb írási élmény

A továbbfejlesztett Prowise Ten interaktív kijelző a ProWrite touch előnyeit, a legerősebb írási technológiát kínálja. Mivel nincs hely az üveg és az LCD panel között, az írás gyorsabbá, gördülékenyebbé és pontosabbá válik.

Az írószoftver úgy van optimalizálva, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a ProWrite érintőképernyős technológiával, így a felhasználók papírszerű írási élményt nyújtanak.

Garantáltan jó minőségű kép

A helyiség megvilágításától függetlenül a kép a legjobb minőségű az Anti-Glare technológiának köszönhetően, amely az Advanced Prowise Ten interaktív kijelzők javát szolgálja. A közvetlenül az üvegfelületre gravírozott nano-textúra csökkenti az ujjlenyomatok visszaverődését, miközben megőrzi a kontrasztot és a fényerőt.

7 central

Prowise Central operációs rendszer

A továbbfejlesztett Prowise Ten interaktív kijelzők előnye a Prowise Central, a Prowise által kifejlesztett operációs rendszer, amely rendelkezik a mindennapi használathoz szükséges funkciókkal, például képernyőmegosztó funkcióval, közvetlen megjegyzésmóddal, alkalmazásbolttal, olyan alkalmazások letöltésével és telepítésével, mint a Microsoft Teams vagy a Google. Találkozik.


• Microsoft Word, Excel és OneNote
• Microsoft Teams és Skype
• Google Föld, Meet, Dokumentumok és Tanterem
• Netflix, Spotify és YouTube
• Zoom és Prowise Presenter (opcióként elérhető)

 

Prowise sharing ReflectScreensharing | Képernyőmegosztás

A Képernyőmegosztás funkció lehetővé teszi bármely eszköz képernyőjének megosztását, az Advanced Prowise Ten 75" interaktív kijelzőn. Teljesen vezeték nélküli, kiváló minőségben, gyors, pin kódos biztonság lehetőségével.

• AirPlay (Apple)
• Chromecast (Chrome OS)
• Miracast (Windows)
• Reflect

Az opcionálisan elérhető Prowise Reflex szoftver lehetővé teszi akár 4 képernyő egyidejű megjelenítését, valamint azok kijelzőn történő vezérlését a touchback funkción keresztül.

Avantaje Prowise Ten

Az Advanced Prowise Ten 75 előnyei

• Gyors indítás – a 2 beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a kijelző automatikusan elindul, ha Ön a közelében van.
• Könnyű hozzáférés – a képernyő elülső részén kéznél lévő plug & play portok lehetővé teszik a külső eszközök gyors és egyszerű csatlakoztatását.
• Beépített dokkoló állomás - egyetlen kábel az érintéshez, tápellátáshoz, hanghoz és videóhoz, így a 2 elérhető USB-C port lehetővé teszi a tanár számára a telefon/laptop töltését tanítás közben.
• Eco Mode – lehetővé teszi az energiafogyasztás csökkentését
• Éjszakai mód – A TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező Blue Light szűrő csökkenti a képernyő által kibocsátott kék fény mennyiségét, hogy csökkentse a szem megterhelését.
• Fényerő – a képernyő automatikusan beállítja a fényerőt a fény beesésének megfelelően.

 

9 internet

Biztonságos internetes böngészés

A böngésző mindennap használt szolgáltatás, a Prowise böngésző pedig felhasználóbarát, teljesen biztonságos, gyors és nem tartalmaz hirdetéseket. Ráadásul a Prowise alkalmazásgenerátor segítségével bármely weboldal alkalmazássá alakítható, és ezek az alkalmazások automatikusan felkerülnek a Prowise Central home oldalára, így a felhasználó mindig kéznél lesz.

Közvetlen megjegyzés mód

Az interaktív tollak valósághű írási élményt nyújtanak. A megjegyzések egyetlen gombnyomással elkészíthetők bármely webhelyen, alkalmazáson vagy külső forráson. A ProNote szoftver különböző típusú szabványos oldalakat és számos eszközt, például vonalzót biztosít a tanárok számára.

Támogatás vezérlés, integrált

A Prowise Central fel van szerelve a Prowise iPro Lift rendszer kijelzőállványainak integrált vezérlésével. A Prowise Central menüben található felhasználóbarát vezérlőgomboknak köszönhetően az állvány rendkívül gyorsan és egyszerűen állítható a kívánt magasságra. Ezenkívül a felhasználók elmenthetik kedvenc médiapozícióikat, és könnyen válthatnak közöttük.

2

Tanúsított, díjnyertes akusztikus burkolatok

A beépített 2.1-es hangszórók tiszta, kiváló minőségű hangzást biztosítanak, és elnyerték a Dolby Audio tanúsítványt. Ezenkívül a 6 beépített mikrofonnak köszönhetően az Advanced Prowise Ten 75" interaktív kijelző tökéletes eszközzé válik az online oktatáshoz olyan videokonferencia-alkalmazásokon keresztül, mint a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom.

Mozgástanulás a Prowise MOVE segítségével

Egyes gyerekek sokkal jobban és könnyebben tanulnak, ha aktívan és fizikailag részt vesznek. A mozgástanulás tökéletesen illeszkedik ahhoz, ahogy a gyerekek megtapasztalják és interakcióba lépnek az őket körülvevő világgal, a Prowise MOVE pedig megkönnyíti a mozgástanulást, lehetőséget biztosítva a diákoknak és a tanároknak.

Így az opcionális Prowise MOVE kamera lehetővé teszi a diákoknak és a tanároknak, hogy oktatási játékokat játszhassanak az Advanced Prowise Ten 75"-os interaktív kijelzőjén anélkül, hogy közvetlenül érintenék.

5 move

A kamera Intel® RealSense™ és a képernyőn megjelenő technológia kombinációja határozza meg a mozgások rögzítését és azok összefüggését a képernyőn megjelenő mozgásokkal.

A rendelkezésre álló interaktív oktató játékokat úgy fejlesztették ki, hogy a gyerekeket kognitív tanulási tevékenységek közben gyakorolják. A kifejlesztett játékok a legkülönfélébb korosztályok és témák szerint vannak elrendezve.

Ezenkívül a Prowise MOVE videokonferencia-kameraként is használható online tanuláshoz a Zoom, a Microsoft Teams, a Google Meet stb. segítségével.

Prowise Screen Control

Screen Control

A Prowise Screen Control használatával az összes kijelző egy pontról kezelhető. Egy gombnyomással telepíthet alkalmazásokat, frissítéseket hajthat végre, vagy megváltoztathatja a háttérképet a helyszínen lévő összes kijelzőn. A Prowise Screen Control felügyeleti megoldás opcionálisan elérhető.

Mind az adatközpontok, mind a szerverek 100%-ban védettek a Prowise szigorú felügyelete mellett, így a Prowise Screen Control optimálisan védett a külső támadásokkal szemben.

A Prowise szerverek többrétegű biztonsági rendszerrel rendelkeznek, és minden bemeneti adatot tűzfalak és többrétegű adaptív DDoS védelem szűr.

4 presenter 2

Prowise Presenter 10

A Prowise Presenter 10 egy opcionális szoftver a diákok és tanárok összekapcsolásához. A tanárok például meglephetik diákjaikat egy virtuális matematikaórával, amelyet a tanulók saját eszközeiken élvezhetnek.

A tanárok rendelkezésére áll a tanárokkal együttműködésben kifejlesztett, oktatási tartalommal ellátott gazdag médiatár, amely a tanítási élményt gazdagítja. A Prowise Presenter 10 szoftver használatával a tanárok mindig rendelkeznek a tanításhoz szükséges eszközökkel, képekkel, videókkal és 3D modellekkel. Ezenkívül a tanárok interaktív órákat tarthatnak a ProQuiz segítségével, vagy hagyhatják, hogy a tanulók tanuljanak egymástól a ProConnect eszközök segítségével.

Mivel minden a Felhőben van elmentve, a tanároknak lehetőségük van leckéket készíteni otthon a laptopról, majd megjeleníteni azokat az Advanced Prowise Ten 75" kijelzőn az osztályteremben.

Prowise iPro Whiteboard Extension

Prowise iPro Whiteboard Extension Kit G2

Kiegészíti az Advanced Prowise Ten interaktív kijelzőt az opcionális iPro Whiteboard bővítménnyel. Az iPro Whiteboard egy mágneses jelölőtábla, amelyet az interaktív kijelzők fokozottabb funkcionalitására terveztek. A speciális tisztítószerek nélkül is könnyen letörölhető karcálló anyagból készült Prowise iPro Whiteboard hosszabbító két kétoldalas írólapból áll.

Könnyen felszerelhetők az Advanced Prowise Ten kijelző egyik oldalára VESA klipekkel, miközben az érintőképernyő felülete továbbra is elérhető. A Prowise iPro Whiteboard bővítmény rendkívül hasznos, ha információra van szüksége, hogy mindig látható legyen: napi ütemezés vagy ütemezés, heti feladatok vagy általános közlemények.

Műszaki adatok:

Kijelzo méret 1722.5 x 1048.7 x 87.6 mm
Átlós 75'' | 190 cm
Felbontás 3840 x 2160 @ 60 Hz
Keret Alumínium
Refresh 60 Hz
Panel típusa Ultra HD LED – IPS
Technológia Nano-technology Anti-Glare
Biztonságos üveg 4 mm (Mohs 7)
Formátum 16:9
Fényesség 400 cd/m2
Kontraszt 1200:1
Színek száma 1.07 B
Látószög 178º
NFC Igen, írni/olvasni
Érintőképernyős technológia ProWrite Touch Technology
Megható pontok 40 érintési, 20 írási pont
Automatikus kalibrálás Igen
Támogatott operációs rendszerek Windows 8.1/10 /11/ Linux /Mac OS X/Android
Android Android 9.0
Mozgásérzékelők Igen, 2 PIR szenzor
Integrált hangszórók 2.1 Sound (3 akusztikus burkolatok)
Subwoofer 1 x 15W (8Ω)
Erősítő teljesítmény 95W @8 Ohm
Dolby Certified Sound Igen
Beépített mikrofon Igen
Mikrofonok száma 6 mindenirányú
Portok

HDMI-Out 2.0 (3840 x 2160@60 Hz x 1; DisplayPort 1.2 x1 1; HDMI 2.0 (CEC, ARC &HDCP2.2) x1; HDMI 2.0 (CEC, HDCP2.2) x1; USB-C (DP 1.2+ 60W +TouchUSB2.0 + USB 3.1) x 1; VGA (1920 x 1080 @ 60 Hz) x1; AV-In (CVBS)(567i) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); Audio In (VGA) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); USB-B-Touch (USB 3.1) x 4; USB 3.1 (gen 1) x3; LAN-Port IN/OUT x 1 (RJ45, 1000 Mbit/s); PC module slot -  80-pins OPS slot.

Tanúsítványok CE: EMC + LVD / WEEE / RoHS /REACH / FCC-IC / RCM / TÜV eyecomfort certificate és Energy Star
VESA szabvány 800x400 mm
Bruttó súly 80 kg
Nettó tömeg 63 kg
Garancia 5 évek

Tartozékok elérhetők a 75 hüvelykes átlós Advanced Prowise Ten interaktív kijelzőhöz | 190 cm

livrare gratuita

A www.IQboad.hu weboldalon elérhető összes interaktív kijelző kiszállítása ingyenes. A szállítási szolgáltatásokat saját eszközeinkkel vagy expressz futárszolgálatokkal végezzük: TNT, Fan Courier, stb. A csomagolás, címkézés és szállítási szolgáltatások teljes költségét az IQboard viseli.

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében javasoljuk, hogy válassza a szállított áruk számlázott értéken történő biztosítását. Kérdezze meg IQboard.hu tanácsadóját a részletekről és arról, hogyan kaphatja meg a kiválasztott interaktív megoldást jó állapotban.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Az ügyfél telephelyén elérhető telepítési, kábelezési, üzembe helyezési és konfigurációs szolgáltatások, beleértve a szoftverkomponenst is. A telepítési szolgáltatások árajánlatában szerepel egy bevezető oktatás a szoftveralkalmazás alapvető funkcióiról.

Ezeket a szolgáltatásokat az interaktív kijelzők telepítésében nagy tapasztalattal rendelkező, erre szakosodott csapatok nyújtják országszerte. Az IQboard.hu fedezi az összes anyagot, kábelt, szerelési tartozékot és a szakszemélyzethez kapcsolódó közvetett költségeket.

 

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Sesiune training V3

Oktatás az egyik szakemberünkkel a megvásárolt berendezésről. A szakemberünk által tartott képzés mind a megvásárolt termék hardveres részével, mind a szoftveres résszel, a funkcionalitással és az előnyökkel kapcsolatos információkat tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást országszerte kínálják. Beszéljen az IQboard.hu egyik tanácsadójával, ha többet szeretne megtudni a képzésről.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

A Prowise iPro Wall Lift G2 egy fix falra szerelhető kijelzőállvány, amely lehetővé teszi a könnyű magasságállítását, alkalmas az összes Prowise kijelzőhöz, GS tanúsítvánnyal rendelkezik, a Prowise Centralon keresztül működtethető, és maximális magassága 1 m-ig terjed.

867.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Mobile Lift egy 1 m-ig állítható magasságú, minden Prowise kijelzőhöz alkalmas, GS tanúsítvánnyal rendelkező, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel rendelkező mobil display állvány.

1000.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise iPro Tilt & Toddler Lift egy mobil display állvány, amely lehetővé teszi a magasság és a lökethossz beállítását, alkalmas minden Prowise displayhez, rendelkezik GS tanúsítvánnyal, a Prowise Centralon keresztül működtethető, automatikus fékező mechanizmussal és dupla biztonsági kerekekkel van felszerelve.

1392.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prowise iPro Whiteboard Extension Az iPro Whiteboard Extension egy mágneses írótábla jelölővel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozott funkcionalitást biztosítson az interaktív kijelzőknek, és kompatibilis az Advanced Prowise Ten interaktív kijelzőkkel, amelyek átlója 75 hüvelyk. Karcálló, törölhető anyagból készült, különleges tisztítási megoldások nélkül. , a Prowise iPro Whiteboard bővítmény két kétoldalas írótáblából áll. 222.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prowise iPro Whiteboard Extension frame A Prowise Whiteboard Frame kompatibilis a 75 hüvelykes átlós Advanced Prowise Ten interaktív kijelzőkkel, a Prowise Whiteboard Extension Kit G2 közös része, és az iPro Whiteboard bővítményhez rögzíthető. 348.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise PC-Core i5 modul a modult az OPS foglalatba egyszerűen behelyezve számítógéppé alakítja a kijelzőt. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőjén használható, külső csatlakozás nélkül, kábeleken keresztül, laptopon. A Prowise Core i5 PC modul Intel® Core 5 i5 processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, USB 2.0 portokkal, USB 3.0 (A és C), HDMI porttal, Ethernet csatlakozásokkal és a rendszer előnyeivel rendelkezik. Windows 10 Pro for Education operációs rendszer.

759.00 Eur +TVA

cart

A Prowise PC-Module Core i5 incl. VPro a modult egyszerűen az OPS foglalatba való behelyezésével számítógéppé varázsolja. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőjén használható, külső csatlakozás nélkül, kábeleken keresztül, laptopon. A vPro-t is tartalmazó Prowise Core i5 PC-modul Intel® Core 5 i5 processzorral, 8 GB RAM-mal, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) C típusú, HDMI-porttal és Windows 10 Pro operációs rendszerrel érkezik.

949.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise PC-Module Core i7-8650u úgy alakítja át a kijelzőt számítógéppé, hogy egyszerűen behelyezi a modult az OPS nyílásba. Így közvetlenül a Windows 10 kijelzőjén használható, külső csatlakozás nélkül, kábeleken keresztül, laptopon. A Prowise PC-Module Core i7-8650u Intel® Core 7 i7-8650u processzorral, 8 GB RAM-mal, 256 GB SSD merevlemezzel, Intel® HD Graphics 620 videokártyával, 3.2 Gen 1 USB porttal (3.1 Gen 1) típussal rendelkezik. C és Windows 10 Pro operációs rendszer.

1076.00 Eur +TVA

cart

A Prowise Presenter 10 interaktív szoftver előnye a kiterjedt médiatár, amely olyan oktatási tartalmakkal van felszerelve, mint a 3D modellek és videók, kvízek és épületkészletek, amelyek lehetővé teszik, hogy a statikus leckéket interaktív tanórákká alakítsa át. A Prowise Presenter a tanulók és a tanárok számára a 3-18 éves korosztály számára megfelelő eszközöket és tananyagokat biztosít általános és középiskolások számára egyaránt.

190.00 Eur +TVA

cart

 

A Prowise All-in-One PC egyszerre számítógép és táblagép, ez a sokoldalú eszköz az osztálytermen kívül bármilyen környezetben használható, és Intel® Kaby Lake Pentium 4415U processzorral, Intel® HD Graphics 610 videokártyával, 4 GB memóriával, DDR4L 2133 MHz-es DDR4L memóriával, 128 G M.2 SSD merevlemezzel, Intel® AC 8260 a/b/g/n/ac vezeték nélküli csatlakozással, USB 2.0 és USB 3.0 portokkal, 2,0 MP kamerával, akusztikus burkolattal és Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve. A Prowise All-in-One PC emellett multi-touch és 10 pontos többpontos íráskészséggel, beépített mikrofonnal, 21,5 hüvelykes képátlóval, 1920x1080-as felbontással, 16:9-es képaránnyal és Windows 10 operációs rendszerrel rendelkezik.

665.00 Eur +TVA

cart

 

A Prowise iPro Keyboard Tray kifejezetten úgy tervezték, hogy a kijelzővel együtt használt tartozékok, például billentyűzet, egér, távirányító vagy toll könnyen elérhető közelségben legyenek. A Prowise iPro billentyűzettálca kompatibilis a Prowise iPro fali emelővel, a Prowise iPro mobil emelővel, 35 kg maximális súlyt bír el, 715 mm x 277 mm x 35 mm méretű és CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

89.00 Eur +TVA

cart

A mozaBook egy olyan oktatási prezentációs szoftver, amely természetesen kiegészíti a hagyományos taneszközöket a rendelkezésre álló illusztrációs, animációs és prezentációs lehetőségekkel, a klasszikus kurzusokat interaktív leckékké alakítja át, és támogatja az online iskolai kurzusokat. A tanárok számára kifejlesztett mozaBook Classroom Pack szoftver kiváló minőségű oktatási tartalmakkal, 1200 3D-s animációt tartalmazó médiatárral, 1150 videóval és 120 alkalmazással rendelkezik, amelyek a készségfejlesztést, a gyakorlást és a virtuális kísérletezést szolgálják.

192.00 Eur +TVA

cart

 

A Zoom egy videokonferencia- és együttműködési szoftverprogram, amely lehetővé teszi az audio-videohívásokat különböző eszközökről, például telefonokról, táblagépekről, laptopokról, kijelzőkről vagy interaktív táblákról, akár 1000 egyidejű felhasználóval. A Zoom megkönnyíti a távoli kommunikációt és az online oktatást egyéni találkozók, csoportos videokonferenciák, képernyőmegosztás, webináriumok és szavazások révén, valamint a találkozók vagy órák rögzítésének lehetőségével. A Zoom emellett kompatibilis a Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS és Linux rendszerekkel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

A Microsoft Teams egy digitális központ, amely egy helyen egyesíti a beszélgetéseket és a tartalmakat, így rendkívül hasznos eszköz az interaktív online tanuláshoz a modern oktatási környezetben. A Microsoft Teams lehetővé teszi kurzusok, webináriumok és online képzések szervezését akár 10 000 fő részvételével, valós időben való fájlok megosztását és szerkesztését Word, PowerPoint és Excel formátumban, valamint hang-, videó- ​​vagy képernyőmegosztó fájlok megosztását (képernyő megosztása). kifogástalan minőségű.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A Prowise MOVE kamera a legmodernebb Intel® RealSense ™ technológiát használja a megjelenítési technológiával kombinálva, rögzíti a mozgást, majd 3D képekké alakítja, lehetővé téve a képernyőnek a mozgás követését és továbbítását. Használható videokonferenciákhoz is, normál webkameraként az online oktatáshoz.

159.00 Eur +TVA

cart

Az xTouch AiO FHD 303 kamera egy 120°-os felvételi szögű digitális fényképezőgép, 360°-os, akár 3m-es lefedettséggel és integrált hangszórókkal felszerelt, USB 2.0 interfésszel rendelkező, illesztőprogramok telepítését nem igénylő, mindenirányú mikrofonnal. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 303 xTouch kamera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

238.00 Eur +TVA

cart

 

Az AiO FHD 301 xTouch Camera egy 120°-os fényképezési szöggel rendelkező, 4 körirányú mikrofonnal és integrált hangszóróval felszerelt digitális fényképezőgép, amely USB C interfésszel rendelkezik, és nem igényel telepítési illesztőprogramokat. Ezenkívül a kamera Full HD 1920 x 1080 px és 30 képkocka/mp felbontás előnyeit élvezi. Az AiT FHD 301 xTouch Camera kompatibilis a Zoommal, a Google Meettel, a Microsoft Teams-szel és minden más, az online oktatáshoz szükséges videokonferencia-alkalmazással.

560.00 Eur +TVA

cart

Hamarosan: Prezentáció pdf formátumban adobe Hamarosan: Tender könyv közintézmények számára word Illesztőprogramok és szoftverek (támogatási oldal)